KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
نه کد رو اون لحظه که theme رو ميگيری بهت ميدن 25 اکتبر بايد وارد کنی! و اگه الان کد ندادن يعنی نرسيده بهت :دی

به ما که نرسيد حالا Theme چی بود؟
دوست عزیز به غیر از خودم 5 تا از دوستای دیگم هم دانلود کردن برای اونا هم کدی نیومده!فکر نکنم اینطوری که شما میگین باشه باید حداقل 1 نفر کد رو میگرفت دیگه

دوست عزیز به غیر از خودم 5 تا از دوستای دیگم هم دانلود کردن برای اونا هم کدی نیومده!فکر نکنم اینطوری که شما میگین باشه باید حداقل 1 نفر کد رو میگرفت دیگه

چه ربطی داره؟ :دی

کل سايت واسه Beta PES2011 ثبت نام کردن به هيچکی نرسيد!

اميدوارم اينجوری باشه که ميگيد و لذت ببريد!

چه ربطی داره؟ :دی

کل سايت واسه Beta PES2011 ثبت نام کردن به هيچکی نرسيد!

اميدوارم اينجوری باشه که ميگيد و لذت ببريد!
ربطش مربوط میشه به مسائل اماری و احتمالات;)
حالا تا روز 25 اکتبر صبر میکنیم شاید فرجی شد

• Like
Reactions: T Elite x
نه کد رو اون لحظه که theme رو ميگيری بهت ميدن 25 اکتبر بايد وارد کنی! و اگه الان کد ندادن يعنی نرسيده بهت :دی

به ما که نرسيد حالا Theme چی بود؟
کد رو 25 اکتبر میدن.یعنی هر کس تونسته theme رو دانلودکنه کد واسش میاد.چون theme رو بعد از اینکه توسط 5000 نفر eu دانلود شد cancel کردن که کس دیگه ای الکی دانلود نکنه.من us account دارم.واسه منtheme 19 اکتبر میاد.

آخرین ویرایش:
ببخشید فقط خواستم بگم که 5000 تا کد برای اروپا و همونقدرم برای آمریکا هست :d

مثل اینکه تو سایت فقط 2 نفر گرفتند :d
درسته ولی من تو کامنتشون 10000 نفر رو دیدم. اول قرار بود واسه 5000 eu و 5000 us باشه.1500 نفر هم به صورت random از بین کاربرای معمولیه هر کدوم انتخاب میکنن. یعنی سر جمع 13000 نفر کد رو میگیرن.

• Like
Reactions: T Elite x

اولا این تم فقط برای کاربران اروپایی و آمریکایی پلی ستیشن پلاس قابل دانلوده! دوما اینجوری نیست که به هر کاربر پلاس که این تم رو دانلود کنه کد بتا بدن که!
برای مشترکین اروپایی پلی ستیشن پلاس اکتبر سیزدهم فرصتش بود که این تم رو دانلود کنند! در ضمن ده هزار نفر اولی که دقایقی بعد از ساعت 8 شب بوقت UK موفق شدن تم رو دانلود کنند در تاریخ اکتبر 25 کد بتا به ایمیل همون اکانت فرستاده میشه.

http://www.thesixthaxis.com/2010/10/14/killzone-3-beta-themes-took-30-minutes-to-go/

برای مشترکین آمریکایی پلی ستیشن پلاس هم اکتبر نوزدهم فرصتش هست که این تم رو دانلود کنند! البته اینبار بجای ده هزار نفر فقط پنج هزار نفر اول فرصت دارند که این تم رو زودتر از همه دانلود کنند! پس دوباره نیاید پیش بینی های خنده دار بکنید... اگه تو تاریخ بیست و پنجم اکتبر ایمیلی از طرف SCE دریافت کردید معلوم میشه که شما جزء اون 10.000 یا 5.000 نفر اول بودید که تم رو دانلود کردید... اگر هم دریافت نکردید که معلوم میشه دیر جنبیدید!

The Killzone 3 Beta Starts On The 25th of October (and here is your chance to get in!
Killzone 3 Beta Starts on October 25th: Here’s Your Chance to Get In!

اول قرار بود واسه 5000 eu و 5000 us باشه.1500 نفر هم
به صورت random از بین کاربرای معمولیه هر کدوم انتخاب میکنن. یعنی سر جمع 13000 نفر کد رو میگیرن.
؟! منبع لطفا

پس این بتای آنلاین Move و 3D رو ساپورت میکنه ؟!

نه این بتا فقط برای تست گیم پلی و کیفیت سرور هستش...

http://blog.us.playstation.com/2010...-here’s-your-chance-to-get-in/#comment-464094

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
خوب من امروز موفق شدم که Theme رو از اکانت یکی از دوستانم که Plus آمریکا رو داره دانلود کنم و باید دید که کد رو میدن بهمون یا نه.

در مورد حرف های اصلان هم باید بگم که 10000 نفر توی store ریجن 2 موفق به دریافت کد میشند و تو store ریجن 1 هم 5000 نفر میگیرند.البته یک نکته گنگی هم وجود داشت چون تو قدم دوم بلاگ آمریکا سونی نوشته بود که 5000 نفر از آمریکا و 5000 نفر از اروپا که من منظورش رو متوجه نشدم. اما خود سایت رسمی Killzone اعلام کرده که به 300 نفر(نه 3000 نفر) که شامل 150 نفر از ریجن 2 و 150 از ریجن 1 که افراد عادی شبکه هستند به صورت رندوم کد رو تو همون تاریخ به e-mail آنها ارسال میکنه و می تونند از این بتا تجربه خوبی رو کسب کنند. در کل فکر می کنم اگر کد قابلیت Share کردن رو داشته باشه و به دست ما و بقیه برسه حدود 50000 نفری علاوه بر اون افرادی که کد رو دریافت کردند می تونند به بازی تو سرورها بپردازند.

من میگم اینا باید کد رو به همه کاربرای plus و کسانی که kz رو به حد جنون بازی کردن میدادن(حداقل 500 نفر اول).اینجوری عدالت در مورد کسانی که kz fan واقعی هستن برقرار میشد.ولی افسوس که این کد رو به کسانی میدن که نمیدونن kz یعنی چی)x(البته بد برداشت نشه منظورم اون خارجیای زبون نفهمه نه رفقای ایرانی:x).

حالا اینجا یکی دو سوالی برام مطرح شده اونم اینه که اگه کسی از ما ایرادی یا گلیچی پیدا کردیم چه جوری به اونا بگیم؟ بعدش ببینم اینا میتونن سریع اون مشکل ها رو بر طرف کنن؟ مثلا اگه ما رفتیم پشت دیواری یا روی هوا راه رفتیم اینا ور ندارن ما رو بن کنن؟!!:))
محسن چی کارکردی خلافکار؟؟=))=)) حالا کارت به جایی رسیده که تو سایته بازی سنتر خلاف میکنی پدرسو.... بدم .....را در بیاورن پدرسو...!!!!(این یک شوخی بیشتر نبودb-)b-))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or