KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
Killzone 3 gets high-quality beta footage
killzone36.jpg

Download
میلاد جون این لینکت تا 20 mb که میره هی error میده باید از اول دانلود کرد:((

• Like
Reactions: ar22
حالا این که چیزی نیست صدرا :d
این ویدیوی KILLZONE 3 BETA FIRST GAMEPLAY MULTIPLAYER #1 - Introduction 720p HD رو نگاه کن بعضی جاها جدا اینقدر لباس و محیط از لحاظ بافت High ـه که فکت رسما برخورد میکنه به زمین!

کف بر شدم :دی بايد منتظر يه بمب تو سبک FPS باشيم!

من گذاشته بودم شب دانلود بشه صبح از خواب بیدار شدم دیدم جون صدرا 20 دفعه مغزم Restart شد!:d تا الان 5 دفعه دیدم :d
یعنی بمیری میلاد:دی گذاشتم با این سرعت داغونم دانلود بشه از ساعت 4 و بالاخره دیدمش. واقعا عالی هست. طرف خیلی تو نارنجک انداختن تعطیل بود. 2 بار که داشت خودش رو میکشت که تو صحبت هاش هم به این موضوع اشاره کرد:دی ایشالا فردا این موقع کدهای بتا تو دستامون باشه و زده باشیم برای دانلود و همچنین قابلیت Share هم داشته باشه تا جمع زیادی از دوستان رو تو سرورها ملاقات کنیم:دی

پ.ن: من این مپ رو حفظ شدم کاملا:دی 4-5 باری دیدم:دی

دمت گرم میلاد و خدا خفت کنه:d با این چیزی که من الان دیدم نه دیگه شب خوابم میبره نه می تونم درس بخونم:d آخه تو چی فکر کردی این جور چیزا رو همین طوری میزاری تو سایت :d نمیگی یه بی جنبه مثل من پیدا میشه و کار و زندگی شو ول میکنه میچسبه به این پیش نمایش تا شاااااااااااااااااااااید بتاشو بتونه بازی کنه؟؟؟:d ولی خداییش دستت درد نکنه:d
در یک کلام
ایول:x:x:x:x:x:x:thanks::thanks::thanks:
=p~=p~=p~:clap::clap::o:o:o:beta::beta::beta:

ایشالا فردا این موقع کدهای بتا تو دستامون باشه و زده باشیم برای دانلود و همچنین قابلیت Share هم داشته باشه تا جمع زیادی از دوستان رو تو سرورها ملاقات کنیم:biggrin1:
آخ برهان گفتی چی بشه اگه بشه share کرد :دی اولین بار هستش که پشیمونم چرا پلاس نشدم :دی چقدر خون تو بازی طبیعی بود !!! با چاقو زد تو خِرخِره طرف خون میپاشید در حد بنز :دی سرعت گیم پلی هم خوب بود . اما من نسخه 2 رو بیشتر دوست داشتم . مپ بازی هم پر جزئیات بود . گرافیک هم خیره کننده بود :دی وقتی برف به پله-های اهنی برخورد میکرد داشتم سکته میزدم !

کد رو چه ساعتی میدن؟مردیم به خدا:-s
حامد جان من دارم سایت خود KZ و VG247 رو چک می کنم. تا بیاد یا تو بخش اخبار یا همین جا اعلام می کنم

ممنون برهان جون خودت که از اهمیت موضوع خبر داری،دیگه از وقتی اون تریلر رو میلاد گذاشته به هم سرم وصل کردن:d
من هم از دیشب که اون رو دیدم حالم عجیب خراب شده:دی همش تو فکر اینم که اگه دستمون نرسه باید 4 ماه دیگه صبر کنیم تا بازی بیاد.

آخرین ویرایش:
یعنی رسما یک لحظه سکته ناقص رو زدم:دی VG رو refresh کردم و دیدم زده KZ3 و با کله رفتم توش اما خبری نبود:( فقط گفته بود یک سایتی 10 تا شات از بازی گذاشته که بسیار زیبا بوده و برای نسخه آلفا بازی هست. بعدش هم گفته که در ادامه روز(منظورش امروز:دی) بتا کد برای 10000 نفر فرستاده میشه. آخرش هم از بازی تعریف کرده که با چیزی که تو آلمان و GC دیدیم یک بازی منحصر به فرد در انتظار همه هست که تو فوریه سال بعد به بازار خواهد آمد.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or