Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
kz3 تبدیل شده به ERRORZONE3 ولی من این مشکلاتی که شما دارید رو ندارم.واسه من حالتش فرق داره.به این میگن یه بازیه متنوع چون توی ارورها هم تنوع رو رعایت کرده:))
چرا تا چند نفر از یه بخشی از بازی شکایت میکنند یهو nickname و هزار تا حرف دیگه پشت سرش در میاد {FAILZONE و ERRORZONE } والا من که تاحالا هیچ مشکلی با هیچ بخشی از بازی نداشتم

چرا تا چند نفر از یه بخشی از بازی شکایت میکنند یهو nickname و هزار تا حرف دیگه پشت سرش در میاد {FAILZONE و ERRORZONE } والا من که تاحالا هیچ مشکلی با هیچ بخشی از بازی نداشتم
شما خودتو ناراحت نکن این القابیه که اکثر کاربرها(منظورم طرفداران دو اتیشه سری KZ هستش که شب و روز با مولتیه KZ2 زندگی کردن نه کسانی که تازه با بازی کردن مولتیه KZ3 با این سری اشنا شدن) برای این بازی در سراسر دنیا در نظر گرفتن و تنها متعلق به اینجا نیست.مشکل ما هم فقط با ایرادات قسمت مولتی هستش و گرنه این بازی خیلی حرفها واسه گفتن داره ولی توی بخش مولتی اون چیزی که باید باشه نیست.البته من تا حالا این لگی رو که این دوستمون داشته تجربه نکردم.اگر هم ما با بازی مشکل داریم به خاطر این هستش که مولتیه بازی بر اساس KZ2 ساخته نشده و اقایون اومدن واسه بیشتر کردن فروش بازی اون رو بیشتر شبیه MW طراحی کردن ولی توی این زمینه هم بازی به دلیل بالانس نبودن کلاسها نتونسته خوب عمل کنه.

آخرین ویرایش:
والا من که تاحالا هیچ مشکلی با هیچ بخشی از بازی نداشتم
یه سر بزن>>> Post Patch 1.04 Network issues
بعد از Patch 1.04 خیلی ها مشکل پیدا کردند... عده ای مشکل نداشتند، عده ای هم برعکس! خوده من تا قبل از Patch 1.04 راحت بازی میکردم، بعد از Patch 1.04 بازی به حدی برام لگی شده بود که وقتی یه نفر رو میکشتم بعد 5 ثانیه امتیاز کیل ثبت میشد! یا یه بار یکی رو melee کردم نمرد... بعد اینکه از respawn در اومدم تازه کیلش برام ثبت شد! بعضی وقت ها که اصلا به بخش مولتی وصل نمیشد و ارور های مختلف میداد.
البته الان دیگه تقریبا لگ (حداقل برای من) از بین رفته...
لینک رو
برو رو حتما بخونید! مربوط به port range های Killzone 3 برای router هست>>>UPDATE: Patch 1.04 issues

لگِ من از همتون بدتره , واقعا گریه ی منو در اورده..بعد از رو به رو شدن با کسی اول میمیرم بعد طرف تازه شروع میکنه به تیرزدن بعضی وقتا که یه کمپر رو که حواسشم به من نیست میبینم یه خشاب خالی میکنم رو کله اش میفهمه بر میگرده راحت ترور میکنه..ای تُف به این شانس..همش مجبورم قاچاقی بدونِ اینکه کسی منو ببینه بازی کنم..

امروز بازی رو گذاشتم یه پچ 1.6 دانلود شد..برای من 60 درصد بهبود لگ به همراه داشت .. خدا کنه بر طرف شده باشه دیگه..
پچ بخوره تو اون سرشون با این بازیه افتضاحی که ساختن.این دیگه چجورشه واسه من C4 و SILENT FOOT STEP رو unlock نکرده.وقتی میرم قسمت unlock شده ها نوشته که واسه داشتنه این دو تا باید فلان درجه رو داشته باشم.این در حالیه که من حداقل 10 درجه از اونا رد کردم ولی هنوز که هنوزه واسه من UNLOCK نشدن.فکر کنم اون درجه ها رو من جهشی رفتم یا اینکه از روشون پریدم که واسه من حساب نمیشن.با این وضع افتضاحی که kz3 داره درشو ببندن بهتره.من موندم اینا نمیتونستن از تجربه ای که توی ساخت kz2 بدست اوردن توی ساخت kz3 هم استفاده میکردن که اینقدر گند بالا نیارن.دیگه واقعا بازی کردن این بازی داره به یه کاره سخت و طاقت فرسا تبدیل میشه با این وضعی که بوجود اومده.تا اونجایی که من میدونم پچ رو میدن که مشکلات بازی رو برطرف کنن ولی اینجوری که شما میگید واسه kz3 برعکس عمل کردن یعنی پچ دادن تا به مشکلاتش اضافه بشه.

آخرین ویرایش:
شاید از unlock point برای باز کردنشون استفاده نکردی! یعنی هم نیاز به درجه مورد نظر هست هم point !
اینجوری نیست که واسه UNLOCK کردنشون احتیاج به UNLOCK POINT داشته باشه.با رسیدن به یک درجه خاص باید واسه من قابل استفاده باشن که من خیلی وقته اون درجه مورد نیاز رو گرفتم ولی هیچ خبری از UNLOCK شدن این دو واسه من نیست.توی سایت خود بازی در مورد این مشکل پست دادم ولی مثل اینکه اقایون خیلی بیخیال تشریف دارن)x.امروز صبح این پچ جدید رو گرفتم واسه من توی بازی به هیچ وجه لگ نداره ولی یه چیزای عجیبی توی بازی دیدم که نزدیک شاخ دربیارم مثلا من توی بازی 30 نفر رو کشته بودم ولی در کمال تعجب اخر بازی واسه من همش 8 KILL حساب شده بود:-o.یه ایراد دیگه هم که با این پچ به بازی اضافه شده اینه که وقتی توی قسمت MAP SELECTION میخوام مپ مورد علاقه رو واسه بازی کردن انتخاب کنم اصلا نمیتونم برم توی بازی ولی وقتی که اون رو به حالت ANY برمیگردونم میتونم برم توی بازی.خداییش هی ما میایم به این بازی لقب ERRORZONE رو ندیم ولی اقایون GG نمیذارن چون هر دفعه ما رو با ارورهای جدید سورپرایز میکنن:))

محسن اون حالتی که میشد Custom Game میاد؟
که بشه بعضی از کلاس ها رو حذف کرد...
اینجور که معلومه اینا فعلا قصد گذاشتن custom game واسه این بازی رو ندارن.فقط پچ میدن بیرون ولی ما که نمیبینیم چیزی رو با پچها بهبود بدن فقط دارن وضعیت رو هر روز بدتر میکنن.باید بریم توی فرومهای kz3 بهشون بگیم که پچ نخواستیم فقط وضعیت رو از این چیزی که هست بدتر نکنید:))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or