Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محیط مولتی پلیر توی نسخه نهایی مثل بتا قرمز رنگه،که به نظر من شدیدا رو اعصابه!
فقط دعا میکنم پرش نوشته ها که توی بتا بود اینجا درستش کرده باشن(همه ی دوستام مشکل چشمی پیدا کرده بودن:d)

خب مثل اینکه مدت زمان استفاده از open beta بالاخره تموم شد.ولی خبر خوش اینه که سازنده ها تغییرات کلی توی نسخه اصلی قرار دادن که اشکالات نسخه بتا رو کاملا برطرف میکنه.با ابن تغییرات سیستم ساختن match به سبک kz2 به نسخه نهایی kz3 هم اضافه میشه.یکی از جالبترین تغییراتی که اعمال شده اینه که صدای اغراق شده death scream که افراد در حال مرگ از خودشون در میاوردن توی نسخه نهایی کمتر شده :))
لیست تغییرات کلی که توی نسخه نهایی شاهدش خواهیم بود رو میتونید از لینک زیر ببینید.
http://www.killzone.com/kz3/en_US/blog/news/2011-02-17_end-of-open-beta.html

آخرین ویرایش:
با ابن تغییرات سیستم ساختن match به سبک kz2 به نسخه نهایی kz3 هم اضافه میشه.
http://www.killzone.com/kz3/en_US/blog/news/2011-02-17_end-of-open-beta.html
یعنی خودمون دوباره میتونیم room بسازیم بریم توی بازی؟
امتیازهای توی اون room هم حساب میشه یا
مثه آنچارتد2
جنبه تشریفاتی داره؟
بعد اگه اینطوری باشه که باید مشکل هاست شدن هم حل شده باشه یعنی همه زوره سرعت بازی روی خوده سرور اصلیه درسته؟

دوستان من تو ریجن middle east بازی می کنم اما موقع بازی کردن اتفاقات عجیبی میفته. مثلاً یهو هم تیمی هام غیب میشن و یه جای دیگه ظاهر میشن یا اینکه یه دفعه با melee می میرم بدون اینکه کسی تو اون لحظه کنارم بوده باشه. خلاصه یه جور super lag ایه در حد خودش. مولتی پلیر PES 2011 و MW2 رو هم چک کردم چنین مشکلی نداشتم. تا یه ماه قبل هم که Uncharted 2 بازی می کردم مشکلی نبود. میخواستم ببینم کسی به چنین مشکلی برخورده؟

دوستان من تو ریجن middle east بازی می کنم اما موقع بازی کردن اتفاقات عجیبی میفته. مثلاً یهو هم تیمی هام غیب میشن و یه جای دیگه ظاهر میشن یا اینکه یه دفعه با melee می میرم بدون اینکه کسی تو اون لحظه کنارم بوده باشه. خلاصه یه جور super lag ایه در حد خودش. مولتی پلیر PES 2011 و MW2 رو هم چک کردم چنین مشکلی نداشتم. تا یه ماه قبل هم که Uncharted 2 بازی می کردم مشکلی نبود. میخواستم ببینم کسی به چنین مشکلی برخورده؟
kz3 تبدیل شده به ERRORZONE3 ولی من این مشکلاتی که شما دارید رو ندارم.واسه من حالتش فرق داره.به این میگن یه بازیه متنوع چون توی ارورها هم تنوع رو رعایت کرده:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or