Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره امروز موفق شدم غیر از Botzone ، مالتی پلیرش رو هم یه تستی بکنم . مثکه یه کم اوضاع سرورها بهتر شده . خب اول بگم که این کنترل جدید رو به کیلزون 2 ترجیح میدم هر چند که اون سنگینی گذشته رو داره و منم همینطوری میپسندمش فقط کمی سریعتر شده کلا کنترل شخصیت و گیم پلی عالی شده و بهبود زیادی پیدا کرده . تنها Map ـی همکه در این نسخه بتا بازی قرار دادند ، فوق العادست . از بازی کردنش سیر نمیشم !

فکر نکنم سرور ها مشکل خاصی داشته باشن... (ایران نیستم پینگم هم زیر 50 هستش)
دوستانی که تو این صفحه Connecting دائم گیر میکنن یا مشکل ارور دارن... تو قسمت XMB/Saved Data Utility فایل سیو شده KZ3 رو پاک کنن بعدش تو قسمت انتخاب ریجن. ریجن جدید انتخاب کنید... (اروپا یا آمریکا) من با این روش روزی 6-7 ساعت بدون درسر بازی میکنم! فقط این مشکل فریز کردنش رو اعصابه که خب طبیعتا بتا همین دردسرها رو هم داره.
راستی این کلاس Tactician اش آخره خندست!:)) یه قابلیت داره میتونی دشمن رو از پشت دیوار شناسایی کنی! LOFL
هم جون میده برای شناسایی کمپر ها و هم اینکه پشینی پشت یا گوشه دیوار کمپ کنی! درست مثل پرفروشترین بازی کره زمین COD MW2

آخرین ویرایش:
.
راستی این کلاس Tactician اش آخره خندست!:)) یه قابلیت داره میتونی دشمن رو از پشت دیوار شناسایی کنی! LOFL
COD MW2
عزیز اون cross-com هست.....که تو سری ghost recon هم وجود داره....و کلا" یک وسیله برای شناسایی دشمنه بدون اینکه دشمن از وجود شما اگاهی داشته باشه.....این وسیله توسط us army ساخته شده..

فکر نکنم سرور ها مشکل خاصی داشته باشن... (ایران نیستم پینگم هم زیر 50 هستش)
دوستانی که تو این صفحه Connecting دائم گیر میکنن یا مشکل ارور دارن... تو قسمت XMB/Saved Data Utility فایل سیو شده KZ3 رو پاک کنن بعدش تو قسمت انتخاب ریجن. ریجن جدید انتخاب کنید... (اروپا یا آمریکا) من با این روش روزی 6-7 ساعت بدون درسر بازی میکنم! فقط این مشکل فریز کردنش رو اعصابه که خب طبیعتا بتا همین دردسرها رو هم داره.
هم جون میده برای شناسایی کمپر ها و هم اینکه پشینی پشت یا گوشه دیوار کمپ کنی! درست مثل پرفروشترین بازی کره زمین COD MW2

آقا دمت گرم من اروپا کردم الان راحت بازی میکنم خدا اجرت بده :d

به نظر من GG این بتا رو با این سرور اصلا بیرون نمیداد به نفعش بود چون که به طرفداراش اضافه نشد هیچ از تعداد کسانی هم از GG طرفداری میکردن کم شد.بخدا خیلی خجالت داره واسه یک عنوان انحصاری هر چند بتا هم باشه از اینجور سروری استفاده میکنن.این دوستمون هم که توی پست قبلی گفتن درست شده فقط تونستن به سرور CONNECT بشن و خودشون هم میدونن با چه لگ زیادی تونستن بازیرو ادامه بدن که البته این بازی کردن هم به درد نمیخوره.البته تا اونجایی که من اطلاع دارم واسه اکثر کسانی که میخوان بتا رو بازی کنن این مشکل وجود داره ربطی هم نداره که توی ایران باشن یا نباشن.من که این بتا رو DELETE کردم چون لیاقتش بیشتر از این نیست.به نظر من GG با این بتا با دست خودش KZ3 رو بدنام کرد.=((

در هر صورت بالاخره موفق به بازیش شدم! واقعا عالیه :d
کنترل اسلحه هم خیلی خوبه! من با اینکه طرفدار حالت قبل بودم ولی بعد اینکه اینو تجربه کردم به نظرم بهتره! سنگینی اسلحه هنوز هم حفظ شده :d
اون دمو های هم که برای حالت مولتی گذاشته جالبه :d

عزیز اون cross-com هست.....که تو سری ghost recon هم وجود داره....و کلا" یک وسیله برای شناسایی دشمنه بدون اینکه دشمن از وجود شما اگاهی داشته باشه.....این وسیله توسط us army ساخته شده..
:))
عزیز کاری به ارتش آمریکا ندارم که! میگم این قابلیت برای شناسایی camper های n00b که عین ترسو ها قایم میشن پشت دیوار کاربرد داره! همین.

شما هم مشکل دارید برای آنلاین بازی کردن ؟
چیزی که زد تو ذوقم ، موسیقی منوی بازی بود . نه به موسیقی KZ2 ، نه به این که آدم فکر میکنه داره Titanic میبینه .

شما هم مشکل دارید برای آنلاین بازی کردن ؟
چیزی که زد تو ذوقم ، موسیقی منوی بازی بود . نه به موسیقی KZ2 ، نه به این که آدم فکر میکنه داره Titanic میبینه .
اتفاقا من که خیلی از موسیقیش خوشم اومد!
یه جورایی حماسی بود! :d
البته فقط دفعه اول که وارد میشی رو میگم از دفعه بعد موسیقیش عوض میشه انگار!

به نظر من هم اینا اگه این بتا رو با این وضع افتضاحی که سرورش داره بیرون نمیدادن بهتر بود.من نمیدونم این چه سروریه که واسه یک عنوان مثلا انحصاری تدارک دیدن.از بس داغونه ادم خیال میکنه پول نداشتن سرور خوب واسه بازی بذارن:)).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or