Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من هم اینا اگه این بتا رو با این وضع افتضاحی که سرورش داره بیرون نمیدادن بهتر بود.من نمیدونم این چه سروریه که واسه یک عنوان مثلا انحصاری تدارک دیدن.از بس داغونه ادم خیال میکنه پول نداشتن سرور خوب واسه بازی بذارن:)).
کاچی به از هیچی! :d
من که به همینشم راضیم! :d
------------------------------------------------------
الان اومدم بازی کنم بازی هنوز تو دموی آغازینش بود زد:
Your faction has won
بعدشم با این نوشته و علامتی که میاره زیرش بازی می کردیم! =))

آخرین ویرایش:
من که ار بس با اررور مواجه شدم....بازی رو از هاردم پاک کردم:-sفعلا" با همون kz2 سر میکنیم:x
امیدوارم سرور های بازی اصلی واقعا" در خور این بازی باشه و مثل این سرورها بازی رو زیر سوال نبره:))

چرا الکی از سرور های بازی ایراد می گیرید؟ اینترنت اینجا داغونه خب! ولی خب انقدر هم اجنبی ریخته تو سروراش که جای سوزن انداختن نیست... بهتره بیخیالش شیم تا بازی اصلی بیاد که این مشکلات هم حل بشه... بتا اصلا برای همینه! که مشکلاتش معلوم بشه.

چرا الکی از سرور های بازی ایراد می گیرید؟ اینترنت اینجا داغونه خب! ولی خب انقدر هم اجنبی ریخته تو سروراش که جای سوزن انداختن نیست... بهتره بیخیالش شیم تا بازی اصلی بیاد که این مشکلات هم حل بشه... بتا اصلا برای همینه! که مشکلاتش معلوم بشه.
ربطی به اینترنت ایران نداره
بد جور مشکل داره سرورهای این بازی
من بعد چند روز تونستم بالاخره باریش کنم

ربطی به اینترنت ایران نداره
بد جور مشکل داره سرورهای این بازی
من بعد چند روز تونستم بالاخره باریش کنم
پس چرا دوستان خارجی من صداشونم در نمیاد؟ یه کله از صبح تا شب هم انلاینن... منم نگفتم که سروراش مشکل ندارن. دارن ولی به این طرف هم ربط داره دیگه... در واقع اصلی ترین دلیلش همینه.

کاچی به از هیچی! :d
من که به همینشم راضیم! :d
------------------------------------------------------
الان اومدم بازی کنم بازی هنوز تو دموی آغازینش بود زد:
Your faction has won
بعدشم با این نوشته و علامتی که میاره زیرش بازی می کردیم! =))
دقیقا اخرین باری که من این بتای ننگین رو بازی کردم همینجوری شد.هنوز نیومده تو بازی تیم ما رو برنده اعلام کرد جالب اینجاست که ما helghast بودیم ولی علامت تیم برنده isa بود . عجیبتر از همه spawn شدن تیم isa از توی helghast base بود.ازش فیلم هم گرفتم کلی با دوستان به این سرور افتضاح خندیدیم=)).در ضمن خدمت دوستانی که میگن خارجیها میتونن این بتا رو بازی کنن عرض میکنم که حتما سری به فرومهای www.killzone.com که سایت رسمیه خود بازیه بزنید تا با چشم خودتون ببینید چه بد و بیراهی همین خارجیا دارن نثار GG میکنن:))

آخرین ویرایش:
سرور های بازی اصلا مشکلی ندارند , الان یکی از دوستان من با اینترنت 1مگ راحت داره بازی می کنه .

دوست عزیز از مشکل یه چیزی فراتر داره!
من با سرعت 4 مگ و پینگ 150 هم تست کردم بازم ارور داد
دوست شما چه جوری بازی میکنه من موندم:|

دوست عزیز از مشکل یه چیزی فراتر داره!
من با سرعت 4 مگ و پینگ 150 هم تست کردم بازم ارور داد
دوست شما چه جوری بازی میکنه من موندم:|

مشکل از اینترنتِ..نمیدونم ولی من دوتا خط ADSL دارم با هر کدوم وصل نشم با اون یکی میشم خودم موندم چه جوریاس...

پس چرا دوستان خارجی من صداشونم در نمیاد؟ یه کله از صبح تا شب هم انلاینن... منم نگفتم که سروراش مشکل ندارن. دارن ولی به این طرف هم ربط داره دیگه... در واقع اصلی ترین دلیلش همینه.
شما تو فرومها درgoogle بگردی میبینی صدای خیلی ها از جمله من و دوستام سر error 20005 در اومده بود و بعدم مشکل پشت سر هم ... البته نمیشه ایراد گرفت چون اسمش روشه دیگه (beta)

دوستان دیشب ابدیت امده بود براش 20 مگی هنوز ابدیتش نکردم ماله خوده بازیه فکر کنم
نمیدونم چرا براش ابدیت داده:-/
تا اونجایی که من از سایت خود بازی مطلب رو خوندم واسه برطرف کردن ایرادات بتا مثل همین connecting error این patch رو دادن.ولی مثل اینکه با دادن این patch مشکلات دیگه ای واسه بتا بوجود اوردن چون چند نفر comment داده بودن که بازی unlock point بهشون نمیده.بنظرم سرور بتا رو تعطیل کنن واسشون بهتره چون پاک ابروشون رفت با این بتایی که بیرون دادن:)).خدا کنه فقط بتاش اینجوری باشه چون من اعصاب درست و حسابی ندارم یهو میزنم بازی رو از وسط به دو نیمه مساوی تقسیم میکنم :wallbash::gunner:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or