Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم که بعد از هر دفعه که یک guerrilla warfare بازی می کنم میبینم امتیازاتم توی personal statics ثبت شده ولی توی friend leaderboards همون امتیازاتم یک ماه پیشم رو نوشته
وقتی که خاموش روشن هم می کنم می بینم تمام امتیازاتم پاک شده
ای خدااااااااااااااااا

قبلا این حالت واسه من هم پیش اومده.داشتم روی زمین خشک راه میرفتم که یهو معلوم نیست از کجا زمین باتلاقی شد من افتادم توی اب.جالب اینجاست که توی اون مپ یک قطره اب هم وجود نداره که کسی بخواد بیوفته توش =))

من فکر میکنم زیرسازیه همه ی مپ ها آب باشه..به خاطر همین یهو زیر پا که خالی میشه میری تو آب..

به نظر من طراحیه مپ هاش هم ایراد داره..توی KZ2 اکثر مپ ها حالت U شکل دارند ولی تو این همه ی مپ ها خطیند به غیر از Turbine که اونم 2تا از اسپاون پوینت هاش تو ارتفاعه اگر جت پک گیرت نیاد مجبوری بپری پایین که یک سانت جونم برات نمیمونه..راه های ارتباطیه بِیس تا بِیس خیلی نسبت به KZ2 کمترِ , همیشه بعضی ها سر هر ورودی پاتوق میکنند که در این صورت اکثرا نتیجه ی بازی مساوی میشه..

من دیشب داشتم بازی میکردم توی اون مپه که توی نسخه دمو هم بود ( همون که اول اسمش Frozen هست :d ) وقتی که تو بازی مرد ام بازی اومد منو دوباره بیاره تو بازی که یهو منو وسط یه جای اسلحه که چسبیده بود به دیوار آورد :d ( اون جاهایی رو که واسه پر کردن خشاب هست رو نمیگم . اینی که میگم بیشتر شبیه یه چیز تزئینی تو بازی بود :d ) هر کاری که کردم نتونستم از اونجا بیام بیرون . خودمو جر دادم نشد . که بالاخره یکی بهم یه تیر زد که من یخورده تکون خوردم اومدم از اونجا بیرون :d

من حدود یه ساعت پیش آپدیت 1.06 رو دانلود کردم و رفتم یه سه دست مولتی پلیر بازی کردم. خدا رو شکر چیزی حدود 70 درصد lag ای که داشتم بهبود پیدا کرده البته هنوز هم بعضی جاها به طرز مسخره ای lag دارم. مثلاً بعد یه دقیقه تازه kill ثبت میشه یا حتی بعضی وقتا بعد از respawn شدن! ولی در کل واسه من که خیلی بهتر از 1.04 شده. اون موقع اصلاً قابل بازی نبود!

من بعد از آپدیت 1.06 خیلی خوب شده برام و دارم راحت بازی میکنم ...
لگش خیلی کم شده ...
البته بازم مشکل داره ولی خوب با سرورهای EU مشکل از بقیه نقاط کمتر هستش

دوستان سلام من یه مشکلی دارم تو بخشه مولتی کیلزون من مثله خیلی از دوستان مشکله لگ یا ثبت نشدن امتیازات رو ندارم خیلی روون بازی میکنم بدونه هیچ مشکلی حدود 25 لول هم رفتم جلو الان دقیق نمیدونم لولم چیه معمولا هم tactican بازی میکنم همینطور که همتون میدونین هر کلاس تو کیلزون 2 جور قابلیت داره برایه من هر 2 قابلیت کلاس tactican ازاده ولی تو بقیه کلاسها فقط قابلیته primary ability باز هستش در حالی که مثلا کلاس marksman هر 2 قابلیت رو انلاک کردم ولی تو بازی یکیش فعاله اگه کسی بدونه مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنه :)

دوستان سلام من یه مشکلی دارم تو بخشه مولتی کیلزون من مثله خیلی از دوستان مشکله لگ یا ثبت نشدن امتیازات رو ندارم خیلی روون بازی میکنم بدونه هیچ مشکلی حدود 25 لول هم رفتم جلو الان دقیق نمیدونم لولم چیه معمولا هم tactican بازی میکنم همینطور که همتون میدونین هر کلاس تو کیلزون 2 جور قابلیت داره برایه من هر 2 قابلیت کلاس tactican ازاده ولی تو بقیه کلاسها فقط قابلیته primary ability باز هستش در حالی که مثلا کلاس marksman هر 2 قابلیت رو انلاک کردم ولی تو بازی یکیش فعاله اگه کسی بدونه مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنه :)

icon20.gif
marksman یکی نامرئی شدنِ که با جهت راست فعال میشه, اون یکیش فکر میکنم خاصیت ضد رادار باشه
icon20.gif
که همیشه بهش مجهزی و نیازی فعال شدن نداره و هر وقت اسکن صورت میگیره شما در امانید..
icon20.gif

حالا مشکل من اینه که لولم l:l شده ولی هنوز اجازه ی استفاده از دوتا سلاح سنگین رو بهم نداده:-/ احتمالا مادام العمر ازش بی نسیب خواهم بود...

من بجز tactican باقی کلاس ها هیچ کدوم جهت راست رو که میزنم قابلیتش فعال نیست یعنی اصلا جایه کادرش خایله در حالی که انلاکش کردم

خوب این*****اتور هم مثل marksman قابلیت سرعت داره که همیشه فعالِ , ولی انجینیر (بت + آچار)+ مدیک (خانم دکتر+ بُت)+تکتیکن ( اسکن+ بُت)اینا قابلیتشون بعد از انلاک کردن روی جهت راست و چپ کار میکنه , اگر آنلاک کردی و نمیتونی استفاده کنی که خوشبحالت شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or