Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حميد جان شما كه اصلا خودت نمياي...:cheesygri
کی؟من؟:biggrin1:
من الان چند روز هست که شبها 11 تازه میرسم خونه ولی روزهای قبلش معمولا در هفته 3 بار میومدم که آمار خوبی هست:biggrin1:در کل من که بود و نبودم فرقی نداره ولی میگم تاپیک رو نبندید تا مثلا هفته ای یه بار 5شنبه ها بازی کنیم

کی؟من؟:biggrin1:
من الان چند روز هست که شبها 11 تازه میرسم خونه ولی روزهای قبلش معمولا در هفته 3 بار میومدم که آمار خوبی هست:biggrin1:در کل من که بود و نبودم فرقی نداره ولی میگم تاپیک رو نبندید تا مثلا هفته ای یه بار 5شنبه ها بازی کنیم
ببین حمید این حرفت درست نیست که من بود و نبودم فرقی نمی کنه . قطعا منظورت هم من هستم که مثلا اگر مسابقه ای میزارم به من نمیگید مثل همون قضیه ای که حسام گفت که یه سری رو اصلا در جریان مسابقه ها نمیزارید .
وقتی من میگم عزیزان ساعت 10 امشب مسابقه داریم میبینم فقط امیر و رضا و اصلان و احیانا محسن میان خوب شما باید به من حق بدی کلن فقط ما 5 نفر نیستیم که . هستیم ؟ !
من اون اوایل فکر میکردم میشه با برنامه بود ولی کم کم فهمیدم که نه .
وقتی با وجود دو تا Officer تا من یه شب نمیام شما حتی واسه خودتون Match نمی سازید که همینجوری با هم بازی کنید من به چه امیدی باید به شما اعتماد کنم و به قول اقا امیر کار ها رو به شما واگذار کنم .
من تو این مدت تمام سعی امو کردم با اینکه همتون میدونستید من کنکور دارم نخواستید همکاری کنید کلن پیدا کنید واسه مسابقه و اصلا حداقل سر وقت بیاید .
حالا هم این جوری شده که میبینید . منم هیچ کاریش نمیتونم بکنم . نمیتونم بیام یه ماه مونده تا کنکور بیام Match بسازم منتظر آقایون بشینم که آیا میان یا آیا نمیان .
منم تصمیم گرفتم که اصلا نیام چون واقعا یه سری وقتا پیش خودم میگفتم چقدر من ساده ام و این ناراحتم می کرد .
من خیلی راحت وقت داشتم با شما از اساعت 8 شب بازی کنم با توجه به برنامه درسی ام ولی تصمییم گرفتم نیام که دیگه حداقل نبینم حرفم اینجا ارزش نداره .
روی صحبتم با همه بود و با شخص خاصی نبود .
بعد از کنکور هم من برنامه دارم که دیگه به این آسونیا نیست یه تیم منسجم میخوام که باهام باشه نه اینکه هر کی از راه رسید اینجا توهین کنه .
موفق باشید .

ببین حمید این حرفت درست نیست که من بود و نبودم فرقی نمی کنه . قطعا منظورت هم من هستم که مثلا اگر مسابقه ای میزارم به من نمیگید مثل همون قضیه ای که حسام گفت که یه سری رو اصلا در جریان مسابقه ها نمیزارید .
ولی من اصلا منظورم این نبود که من چرا تو مسابقه نیستم من چون بازیم خوب نیست اصلا انتظار اینکه تو تیم برای مسابقه باشم ندارم.من همین که یه سقفی بالا سرم باشه که توش هر از گاهی بازی کنیم کفایت میکنه برام:cheesygri

فعلا كه هيچ كس درست نمياد بازي كنه ... يك دفعه ميبيني داري با امير بازي ميكني بعد كه بازي تموم ميشه ميبيني يه 1 ساعتي هست كه رفته تو هم سر كار بودي! ... كلا تازگي ها اصلا هماهنگي نيست!:(

دوستان یکم دندون رو جگر بزارید تا بعد کنکور من و آرش (البته من الکیه کنکورم)یکم استراحت کنید تابستون میترکونیم با خیال راحت...
ممنون

اي بابا (داريم) آرش حد اقل بذار اين مدت كه نيستي امير به كارها رسيدگي كنه تو چرا با همه دعوا داري؟:biggrin1:

محسن فعلا رسیدگی رو بیخیال شو ...

من با کسی دعوا ندارم ولی وقتی اذیت میکنید بیام واستون برقصم ؟
به کارها هم نمیخواد رسیدگی کنید اگر میخواستید رسیدگی کنید تو همون 3 هفته ای که من PS3 ایم خراب بود رسیدگی میکردید .

آرش جان توی اون 3 هفته من که Officer نبودم که بخوام کاری بکنم... حالا او به کنار ... من دقیقا" هرشب دارم بازی می کنم ولی ...

به نظرم نه رسیدگی میخواد نه مسابقه چون 120درصد میدونم الان که آرش بره دوباره وضع میشه مثل همون زمان که دستگاهش خراب بود.ولی تاپیک رو هم نبندید حداقل هفته ای یه بار هماهنگ کنیم بازی کنیم

باز هم میگم من هر شب هستم

سلام بر دوستان.
اگه تونستید لطفا امشب ساعت 8:30 یا 9 بیاید! من گیم میسازم...

من 10 اومدم تو رفت بودی(زده بود 41 دقیقه)

حميد جان شما كه اصلا خودت نمياي...:cheesygri

وقتی من میگم عزیزان ساعت 10 امشب مسابقه داریم میبینم فقط امیر و رضا و اصلان و احیانا محسن میان خوب شما باید به من حق بدی کلن فقط ما 5 نفر نیستیم که . هستیم ؟ !
من اون اوایل فکر میکردم میشه با برنامه بود ولی کم کم فهمیدم که نه .
وقتی با وجود دو تا Officer تا من یه شب نمیام شما حتی واسه خودتون Match نمی سازید که همینجوری با هم بازی کنید من به چه امیدی باید به شما اعتماد کنم و به قول اقا امیر کار ها رو به شما واگذار کنم .
من تو این مدت تمام سعی امو کردم با اینکه همتون میدونستید من کنکور دارم نخواستید همکاری کنید کلن پیدا کنید واسه مسابقه و اصلا حداقل سر وقت بیاید .
حالا هم این جوری شده که میبینید . منم هیچ کاریش نمیتونم بکنم . نمیتونم بیام یه ماه مونده تا کنکور بیام Match بسازم منتظر آقایون بشینم که آیا میان یا آیا نمیان .
منم تصمیم گرفتم که اصلا نیام چون واقعا یه سری وقتا پیش خودم میگفتم چقدر من ساده ام و این ناراحتم می کرد .
من خیلی راحت وقت داشتم با شما از اساعت 8 شب بازی کنم با توجه به برنامه درسی ام ولی تصمییم گرفتم نیام که دیگه حداقل نبینم حرفم اینجا ارزش نداره .
روی صحبتم با همه بود و با شخص خاصی نبود .
بعد از کنکور هم من برنامه دارم که دیگه به این آسونیا نیست یه تیم منسجم میخوام که باهام باشه نه اینکه هر کی از راه رسید اینجا توهین کنه .
موفق باشید .

آرش من هنوز هم احساس می کنم تو از دست من ناراحت هستی...من اگر همیشه چیزی گفتم منظور خاصی نداشتم.

ولی من اصلا منظورم این نبود که من چرا تو مسابقه نیستم من چون بازیم خوب نیست اصلا انتظار اینکه تو تیم برای مسابقه باشم ندارم.من همین که یه سقفی بالا سرم باشه که توش هر از گاهی بازی کنیم کفایت میکنه برام:cheesygri

اگر بجای اینکه بیای Fifa بازی کنی یکمی Killzone بازی کنی هم بازیت خوب میشه و هم اینکه دیگه اینطوری نمی گی

فعلا كه هيچ كس درست نمياد بازي كنه ... يك دفعه ميبيني داري با امير بازي ميكني بعد كه بازي تموم ميشه ميبيني يه 1 ساعتي هست كه رفته تو هم سر كار بودي! ... كلا تازگي ها اصلا هماهنگي نيست!:(

برای بار سوم ... من هر شب هستم... دلیل اینکه مبینی من نیستم اینه هست که با بعضی دست ها حال نمی کنم 2.اینکه من به تو میگم مثلا بیا ISA ولی تو میری Hel بخاطر همین من میزارم میرم(:mad:)

دوستان یکم دندون رو جگر بزارید تا بعد کنکور من و آرش (البته من الکیه کنکورم)یکم استراحت کنید تابستون میترکونیم با خیال راحت...
ممنون

حالا آرش یه چیزی .. ولی تویی که الکی درس میخونی چی میگی بچه جون;)

سلام
من از دست فقط تو ناراحت نیستم . من از دست همه ناراحتم . قبول کنید کم لطفی می کنید دیگه . من تا الان دوست داشتم با برنامه باشید ولی نشد . حالا اشکال هم نداره برگردم آدمتون می کنم :دی
هر کس هم هر چی دوست داراه بازی کنه :دی فرقی نمی کنه که .
الان ئوقت امتحاناست . بچه ها نمیتونن بیان . رضا هم امتحان نهایی داره . کنکور آزمایشی هم داره من که برگشتم یه کاری می کنم نتونسد نفس بکشید . به خدا اینجا رو می کنم پادگان . :دی حالا ببینید . :دی

سلام
من از دست فقط تو ناراحت نیستم . من از دست همه ناراحتم . قبول کنید کم لطفی می کنید دیگه . من تا الان دوست داشتم با برنامه باشید ولی نشد . حالا اشکال هم نداره برگردم آدمتون می کنم :دی
هر کس هم هر چی دوست داراه بازی کنه :دی فرقی نمی کنه که .
الان ئوقت امتحاناست . بچه ها نمیتونن بیان . رضا هم امتحان نهایی داره . کنکور آزمایشی هم داره من که برگشتم یه کاری می کنم نتونسد نفس بکشید . به خدا اینجا رو می کنم پادگان . :دی حالا ببینید . :دی
اوه اوه احتمالا ساعت 4 صبح بیدار باش میده تا ظهر کلاغ پر نیم ساعت استراحت بعد تا 8 شب سینه خیز از 8 هم میریم تو کلن تمرین همراه با فشار روحی:biggrin1:
ولی آرش این همه میخونی نیای بگی آزاد قبول شدم:mad:فقط سراسری رتبه دو رقمی.رضا هم که دیگه درس خوندن نمیخواد بعد این همه کار پزشکی در جبهه های کیلزون باید پزشکی سراسری قبول بشه.من خودم تو سالهای وبا بدون یک کلمه درس خوندن رفتم کنکور دادم آزاد قبول شدم ولی هیچوقت دانشگاه نرفتم(اینم آینه عبرت):biggrin1:

سلام به همه

بچه ها اولا که یه Update جدید برای PS3 اومده که حجمش تقریبا 140mb هست !!

------------------------------------------------------

یه خبر دیگه .. اینکه باز هم سرور های killzone مشکل پیدا کردن و در صورتی که بخواید Warzone بازی کنید پیام خطای 10002 به شما میده.(الان تقریبا 2 ساعتی هستش (از ساعت 11:50))

به قول این خارجی ها Servers down شده :biggrin1:

دیگه همین:biggrin1:

بابا؟ :-":biggrin1:سلام اين امير 30 سالشه هي به ما ميگه كوچولو.. بچه ... نيني:biggrin1: دوسته من مهم اينه كه ما همه توي يك كلن هستيم مگه نه؟:biggrin1: بعدشم isa دوست ندارم hel خيلي بهتره ولي چون ديدم ناراحت ميشي باشه ميام isa تو هم شدي مثل اين آرش من ديگه دارم سكته ميكنم:biggrin1::biggrin1: منم فعلا امتحان ها رو بدم 18 ام تموم ميشه بيام سوراختون كنم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or