hamid_barca
Loyal Member
من که امشب کلی برنامه ریزی کردم بیام ولی تا همین 10 دقیقه پیش داشتم آپدیت میکردم 2 بار دانلود کردم ولی خراب میشد
آدرس یعنی چی ؟ ! مگه مغازه است که آدرس بدیم .لطفاَ یکی آدرس کلن تون رو بده منم میام.
بالاخره من باید یک سری مشخصات را داشته باشم تا بتونم بیام اون جایی که هستید دیگه نه ؟:biggrin1:آدرس یعنی چی ؟ ! مگه مغازه است که آدرس بدیم .
شما ID امیر یا اصلان رو ADD کن برو باهاشون بازی کن . در ضمن الان فعلا کسی درست و حسابی نمیاد ایشالا از 1 تیر .
آیدی همه اعضای کلن تو صفحه اول هستبالاخره من باید یک سری مشخصات را داشته باشم تا بتونم بیام اون جایی که هستید دیگه نه ؟:biggrin1:
پس فکر کنم تا 1 تیر باید صبر کنم فعلاَ نقش خرس وسط رو دارم برای اجنبی ها بازی می کنم از زمین و زمان میریزن سرم :biggrin1:.
آیدی های بچه ها رو جایی نوشتید توی سایت ؟:confused:
بالاخره من باید یک سری مشخصات را داشته باشم تا بتونم بیام اون جایی که هستید دیگه نه ؟:biggrin1:
آیدی های بچه ها رو جایی نوشتید توی سایت ؟:confused:
من شما رو نمیدونم ولی همون اجنبی هایی که میگی برای من همون نقشی رو دارن که شما برای اونا داری (رمزی صحبت کردم که کسی نفهمه:biggrin1پس فکر کنم تا 1 تیر باید صبر کنم فعلاَ نقش خرس وسط رو دارم برای اجنبی ها بازی می کنم از زمین و زمان میریزن سرم :biggrin1:.
سلامسلام
بچه ها کسی خبر داره که جریان این Flash & Thunder Map Pack چیه !!؟
اومده !؟ قرار هست بیاد !!؟ یا کی میاد !!!؟
اینم Trailer ش
محسن دلم برات تنگ شده یکم اعصابمو خورد کنی بهت فحش بدمآخ ديشب چه حالي داد اصلا و امير دستتون درد نكنه كه اومدين مثل اين رضاي... نيومديد بعد سريع فرار كنيد!:cheesygri
امیر تو معمولا کی ها بازی میکنی.. ؟من یک نوید ADD کردم که تا حالا یکبار هم ON ندیدمش..! بعد اگر من کسی رو ADD کنم احیاناً ناراحت نمیشه..؟
راستی این کلیزون چقدر زود رنک میده..! من دو سه بار بیشتر بازی نکردم اما رنکم 4 شد..!!
فقط تو یک بازی از 3 پریدم 4 ..! 60 نفرو کشتم یک چندتای هم بهم امتیاز جایزه داد رنکم رفت بالا..:biggrin1: با این سرعت کم و تجربه 0 (هنوز 20 درصد از حالت SINGL هم نبردم) به نظرم خوب بود..:biggrin1: نفر دوم بعد از من 35 نفر کشته بود..