Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آدرس یعنی چی ؟ ! مگه مغازه است که آدرس بدیم . :دی
شما ID امیر یا اصلان رو ADD کن برو باهاشون بازی کن . در ضمن الان فعلا کسی درست و حسابی نمیاد ایشالا از 1 تیر .
بالاخره من باید یک سری مشخصات را داشته باشم تا بتونم بیام اون جایی که هستید دیگه نه ؟:biggrin1:
پس فکر کنم تا 1 تیر باید صبر کنم فعلاَ نقش خرس وسط رو دارم برای اجنبی ها بازی می کنم از زمین و زمان میریزن سرم :biggrin1:.
آیدی های بچه ها رو جایی نوشتید توی سایت ؟:confused:

بالاخره من باید یک سری مشخصات را داشته باشم تا بتونم بیام اون جایی که هستید دیگه نه ؟:biggrin1:
پس فکر کنم تا 1 تیر باید صبر کنم فعلاَ نقش خرس وسط رو دارم برای اجنبی ها بازی می کنم از زمین و زمان میریزن سرم :biggrin1:.
آیدی همه اعضای کلن تو صفحه اول هست

سلام دوست عزیز ... میتونی منو Add کنی.(AmiR2C)
من و اصلان همیشه هستیم.

من شما رو نمیدونم ولی همون اجنبی هایی که میگی برای من همون نقشی رو دارن که شما برای اونا داری (رمزی صحبت کردم که کسی نفهمه:biggrin1:)

سلام
بچه ها کسی خبر داره که جریان این Flash & Thunder Map Pack چیه !!؟
اومده !؟ قرار هست بیاد !!؟ یا کی میاد !!!؟

اینم Trailer ش
سلام :دی
یه سر هم به تاپیک خودمون زدم :دی
ایننم مثل همون پک قبلیه که 2 تا مپ اضافه میشه که جز مراحل اصلی تو Killzone 1 بدن .
11 June میاد و قیمتش هم هنوز معلوم نیست ولی به احتمال زیاد همون $ 5.99 هستش . :smile:

امیر تو معمولا کی ها بازی میکنی.. ؟من یک نوید ADD کردم که تا حالا یکبار هم ON ندیدمش..! بعد اگر من کسی رو ADD کنم احیاناً ناراحت نمیشه..؟

راستی این کلیزون چقدر زود رنک میده..! من دو سه بار بیشتر بازی نکردم اما رنکم 4 شد..!!

فقط تو یک بازی از 3 پریدم 4 ..! 60 نفرو کشتم یک چندتای هم بهم امتیاز جایزه داد رنکم رفت بالا..:biggrin1: با این سرعت کم و تجربه 0 (هنوز 20 درصد از حالت SINGL هم نبردم) به نظرم خوب بود..:biggrin1: نفر دوم بعد از من 35 نفر کشته بود..

آخ ديشب چه حالي داد اصلا و امير دستتون درد نكنه كه اومدين مثل اين رضاي... نيومديد بعد سريع فرار كنيد!:cheesygri
محسن دلم برات تنگ شده یکم اعصابمو خورد کنی بهت فحش بدم :دی
بچه ها اگر قول بدید امشب بیاید منم میام تا دیروقت Killzone بزنیم . فقط امشب . هستید ؟

امیر تو معمولا کی ها بازی میکنی.. ؟من یک نوید ADD کردم که تا حالا یکبار هم ON ندیدمش..! بعد اگر من کسی رو ADD کنم احیاناً ناراحت نمیشه..؟

راستی این کلیزون چقدر زود رنک میده..! من دو سه بار بیشتر بازی نکردم اما رنکم 4 شد..!!

فقط تو یک بازی از 3 پریدم 4 ..! 60 نفرو کشتم یک چندتای هم بهم امتیاز جایزه داد رنکم رفت بالا..:biggrin1: با این سرعت کم و تجربه 0 (هنوز 20 درصد از حالت SINGL هم نبردم) به نظرم خوب بود..:biggrin1: نفر دوم بعد از من 35 نفر کشته بود..

سلام
اگر منظورت من هستم که باید بگم من تقریبا" هر شب هستم.

میشه بگی کجاش خوب رنک میده !؟

من پدرم در اومده :biggrin1:

اگر توی امضام رو نگاه کنی میفهمی من پوینت م چقدره (هنوز 45000 تا دیگه لازم دارم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or