Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محسن....سوءتفاهم شده:cheesygri
اون موقع که افتادی بیرون من گفتم خاک بر سرم سه به یک میریزن سرم...گفتی حالت بده گفتیم شاید مثلا مردی یا قش کردی رفتی...بعدشم سعیید شجادل رفت بیرون فکر کردیم همه میخوان برن...ما رفتیم یه نیگاه به مپ ها بکنیم...دیدیم آنلاین شدی گفتم بریم بیرون با بچه ها بازی کنیم...بقیش رو بخدا یادم نمیاد....حافظم چه کوتاه شده!!!
آرش بازی کردیم بعدش!؟

اه ! آرش تازگيها يا بي احترامي ميكني يا همش دستور ميدي!:biggrin1::evil: خيلي هم نامردي! بعد ميگي چرا به من ميگيد نامرد... خوب هستي ديگه! امير نامردارو ميبيني؟
من به کی بی احترامی کردم ؟ تو مشکلی داری ؟ اگر مشکلی داری بگو تا واست حل کنم بعد من الان به کی دستور دادم ؟ !
اگر ناراحتی یا بهت فشار میاد بگو تا راحتت کنم خیلی هم جدی گفتم .
به احتمال زیاد این تاپیک قفل میشه تا روز 13 تیر . بع علت مسئله کنکور .
خبرشو میدم بهتون .

یعنی کلا 12 نفر تو این سایتKillzone بازی میکنن..!!؟ پس باقی چه جوری با هم بازی میکنن.؟

مثلا اگر من بخوام با دوستان بازی کنم باید چی کار کنم.؟

یعنی کلا 12 نفر تو این سایتKillzone بازی میکنن..!!؟ پس باقی چه جوری با هم بازی میکنن.؟

مثلا اگر من بخوام با دوستان بازی کنم باید چی کار کنم.؟

دوستات رو add ميکنی... تو بازی ميری قسمت friends ( بخش online ) ... اينطوری ميشه...

کلن ميسازيد باهم بازی ميکنيد يا يکی ميره فلان جا بازی کنه بقيه join ميشن

من کله رایدن رو طبقه بالای هواپیما پیدا کردم...
دوستان با اون روباته اگه تو هواپیما بچرخین رو به روی تلویزیون اصلی که کمپل و روزمری رو نشون میده بعضی وقتها، یه میز هست روش یه کنترل هست...
با روباته r1 بزنید که اون شلاقش در بیاد...رو کنترل که بزنید کانال عوض میشه عکسهای جالبی میان وسط:دی
البته اگه تکراری بود بخشش
:دی
خدایی درست پست دادی؟:eek:
فکر کنم mgs4 رو میگی:biggrin1:

درود
بچه ها میخواستم ADSL هم نگیرم ولی نتونستم تحمل کنم :دی
همونطور که میدونید الان 2 روز PSN یومدم تا روز 12 13 تیر هم نخواهم امد .
خواهشا آقا امیر باز جو نگیره واسه خودش مسابقات بزاره و نمیدونم بچه ها رو اذیت کنه :دی .
اگر دوست دارید بگید به یکی از مدیرا بگم تاپیک رو بی زحمت قفل کنه تا برگردم . اگر هم که نه که هیچی واسه خودتون بازی کنید فعلا .
فعلا .

درود
بچه ها میخواستم ADSL هم نگیرم ولی نتونستم تحمل کنم :دی
همونطور که میدونید الان 2 روز PSN یومدم تا روز 12 13 تیر هم نخواهم امد .
خواهشا آقا امیر باز جو نگیره واسه خودش مسابقات بزاره و نمیدونم بچه ها رو اذیت کنه :دی .
اگر دوست دارید بگید به یکی از مدیرا بگم تاپیک رو بی زحمت قفل کنه تا برگردم . اگر هم که نه که هیچی واسه خودتون بازی کنید فعلا .
فعلا .

ای خدا باز این آرش جو گیر شد :biggrin1:

اي بابا (داريم) آرش حد اقل بذار اين مدت كه نيستي امير به كارها رسيدگي كنه تو چرا با همه دعوا داري؟:biggrin1:
من با کسی دعوا ندارم ولی وقتی اذیت میکنید بیام واستون برقصم ؟
به کارها هم نمیخواد رسیدگی کنید اگر میخواستید رسیدگی کنید تو همون 3 هفته ای که من PS3 ایم خراب بود رسیدگی میکردید .

به نظرم نه رسیدگی میخواد نه مسابقه چون 120درصد میدونم الان که آرش بره دوباره وضع میشه مثل همون زمان که دستگاهش خراب بود.ولی تاپیک رو هم نبندید حداقل هفته ای یه بار هماهنگ کنیم بازی کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or