Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
9jfuw0mmpkgldhwt7dti.jpg

بچه اگر کسی Connect نمی شه مشکل از طرف سرور سونی(killzone)هستش.

معلوم هم نیست تا کی ادامه داره.
عکس رو اگر نگاه کنید معلوم هستش که ...

بچه اگر کسی Connect نمی شه مشکل از طرف سرور سونی(killzone)هستش.

معلوم هم نیست تا کی ادامه داره.
دقيقا,امروز اومدم برم حدودا ساعت هاي 3 /4 بود كه نميرفت:biggrin1:
ولي بعد يه 1 ساعت 5 /5:30 بود كه Ok شد!

آقا این لیدر کلن ماشالله خیلی مومن بود :biggrin1:رابراه طی الارض میکرد ماهم نخودی بودیم:biggrin1: حالا چرا فحش میدادید :biggrin1: ما که امکانات شما رو هنوز نداریم فعلا سرباز صفر هستیم منظورم اینه که با سنگ بری به جنگ گودزیلا:biggrin1:خیلی کل کلتون شدید بود.ممنون

آقا این لیدر کلن ماشالله خیلی مومن بود :biggrin1:رابراه طی الارض میکرد ماهم نخودی بودیم:biggrin1: حالا چرا فحش میدادید :biggrin1: ما که امکانات شما رو هنوز نداریم فعلا سرباز صفر هستیم منظورم اینه که با سنگ بری به جنگ گودزیلا:biggrin1:خیلی کل کلتون شدید بود.ممنون
به پس خبر نداری الان داشتیم میزدیم به خدا اگه نبرده بودیم جنازه من از دست آرش قابل شناسایی نبود:biggrin1:فقط شانس آوردم
ولی آرش تو این زمین تو اون بخش که یه بیسیم باید برداریم ببریم بذاریم یه جا بزرگترین اشتباه اینه که بیسیم رو برداریم چون اونا میرن نزدیکش ما رو میکشن با خیال راحت میرن میذارن سرجاش.تو هی میگفتی شما بزنید تا من ببرم در صورتی که ما نباید برش میداشتیم

یا تو اسسینیشن میگی فقط وایسا اگه منو زدن زندم کن خوب من بدبخت هم این آمپولو گرفتم دستم دنبال تو بعد رفتی یه جای تنگ خوب منم که اسلحه دستم نیست خوب کشته میشم بعد فحشش من میخورم:biggrin1:

هدستم شارژ نبود میخواستم این دو مورد رو بگم حالا برم به که مهمون اومد:cheesygri

میخوای وقتی دارید اون وسط سوت میزنید میچرخید من بیام بگن آفرین :دی ما واسه خنده جمع نشدیم که هی کتک بخوریم بخندیم اینا که تو کلن هستن رو میبینی فقط میخوان من تو بازی یه سوتی بدم :دی تکه پاره میکنن تاپیک رو واسه همین چون خودم جدی بازی می کنم دوست دارم بقیه هم جدی باشن . :دی
من که گودزیلا نیستم یه General ساده ام :دی
سلام دوستان.
متاسفانه نميدونم كه هنوز توي كلن هستم يا اخراج شدم ولي تابستون دوباره ميام.:(
به به حاج آقا رامین . فعلا کسی رو کیک نکردم ولی دقیقا 4 نفر فکر کنم برن از کلن تو هم جزوش هستی :دی البته خوب حتما مشکل داری که نمیای ایراد نداره تابستون منتظرتیم . :smile:
به پس خبر نداری الان داشتیم میزدیم به خدا اگه نبرده بودیم جنازه من از دست آرش قابل شناسایی نبود:biggrin1:فقط شانس آوردم
ولی آرش تو این زمین تو اون بخش که یه بیسیم باید برداریم ببریم بذاریم یه جا بزرگترین اشتباه اینه که بیسیم رو برداریم چون اونا میرن نزدیکش ما رو میکشن با خیال راحت میرن میذارن سرجاش.تو هی میگفتی شما بزنید تا من ببرم در صورتی که ما نباید برش میداشتیم

یا تو اسسینیشن میگی فقط وایسا اگه منو زدن زندم کن خوب من بدبخت هم این آمپولو گرفتم دستم دنبال تو بعد رفتی یه جای تنگ خوب منم که اسلحه دستم نیست خوب کشته میشم بعد فحشش من میخورم:biggrin1:

هدستم شارژ نبود میخواستم این دو مورد رو بگم حالا برم به که مهمون اومد:cheesygri
حمید این دفعه دومت بود سوتی بد میدادی ها :دی اون لحظه انقدر شاکی بودم که دلم میخواست Friendly Fire باز بود حقتو میزاشتم کف دستت .
بابا تو Medic هستی و وظیفه اصلیت اینه که تو Assassination از تارگت محافظت کنی وظیفه بقیه هم اینه که نزارن کسی بیاد سمت من وفتی یکی مثل این رضای چپول :دی انقدر راحت میاد و منو ترور میکنهدیگه من چی باید بگ به شما . :دی واقعا اگر نمی بردیم خوب میدونستم باهات چیکار کنم :دی
تو Search & Retrive همیشه اینو بدون مهاجم برندست البته به شرطی که بقیه هم همکاری کنن . وقتی تا من بر میدارم برم بزارم سر جاش میبینم شما دارید اونجا جون میدید من با چه امیدی برم اونجا دیگه 3 نفرو نمیتونم با هم بزنم که :دی
به هر حال خیلی خوش گذشت کلی داد و بیداد کردم امشب :دی شرمنده خلاصه :دی
شب بخیر :smile:

بابا تو Medic هستی و وظیفه اصلیت اینه که تو Assassination از تارگت محافظت کنی وظیفه بقیه هم اینه که نزارن کسی بیاد سمت من وفتی یکی مثل این رضای چپول انقدر راحت میاد و منو ترور میکنهدیگه من چی باید بگ به شما . واقعا اگر نمی بردیم خوب میدونستم باهات چیکار کنم
من نمیفهمم خوب وقتی میگی حواست به من باشه دیگه نمیتونم برم که حریف رو هم بزنم وقتی نفر جلویی رو زده من دیگه چی کار کنم؟با اون جای تنگی که تو رفته بودی

سلام دوستان.
متاسفانه نميدونم كه هنوز توي كلن هستم يا اخراج شدم ولي تابستون دوباره ميام.:(

این رامین خالی می بنده بابا... این همش توی xbox live هستش... 10 بار بهش گفتم چرا نمیای بازی کنیم ... میگه آخه کسی نمیاد...حال نمیده... من هم بعنوان Officer با تو موافقم آرش...خیلی جدی کیکش کن.

کیا وارد میشود :cool:
آرش زود باش پسر ادد ام کن :cheesygri

وایسا با هم بریم... کجااا ؟

ژنرال اميرخان :love:

coming soon :biggrin1: .

ژنرال هستی که هستی به ما چه ... منظور از بزودی که نوشتی چیه ؟!؟
اگر فکر می کنید من میزارم کسی بیاد توی کلن .. خواب دیدید خیر باشه

من نمیفهمم خوب وقتی میگی حواست به من باشه دیگه نمیتونم برم که حریف رو هم بزنم وقتی نفر جلویی رو زده من دیگه چی کار کنم؟با اون جای تنگی که تو رفته بودی

این صحبت هایی که شما 2 تا دارید می کنید ماله چه زمانی هست که من نبودم.

در آخر هم تمامی پاسخ هایی که جواب داد کاملا جدی بود
.

متاسفانه نحوه صحبت و برخوردها تو این تاپیک اصلا درست نیست... یعنی چی این رفتارها؟

دوست خوبم شما خودت هم عضو کلن هستی هم عضو تحریریه سایت...ما زبونمون مو در اورد این همه گفتیم اقایون اینجا جای دادن پست های الکی و بی محتوا نیست.
شما خودت یه نگاه بکن هر کسی که میاد توی این تاپیک یا میگه منو بازی بدید ... منو add کنید...شما ها چرا بازی نمی کنید و و و و .

حالا به نظر تو ما چی کار کنیم ... ما که نمی تونیم پست هارو پاک کنیم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or