Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رضا و آرش نامرد تا ما از بازي پرت شديم بيرون شما رفتين steel and titanium ديگه محل ما هم نزاشتين! اين بود رسمش؟! امير تو هم steel and titanium داري؟:(

رضا و آرش نامرد تا ما از بازي پرت شديم بيرون شما رفتين steel and titanium ديگه محل ما هم نزاشتين! اين بود رسمش؟! امير تو هم steel and titanium داري؟:(

آره منم دارم ولی باید killzone ریجن یک بخرم.

آرش یکی طلبت.

مگه تو نداری محسن !؟ ... اگر بازیت ریجن یک بود بگو بهت بدم دانلود کنی ;)

ین رامین خالی می بنده بابا... این همش توی xbox live هستش... 10 بار بهش گفتم چرا نمیای بازی کنیم ... میگه آخه کسی نمیاد...حال نمیده... من هم بعنوان Officer با تو موافقم آرش...خیلی جدی کیکش کن.
امير جان با تمام احترامي كه كه قائلم براي شما بهتون ميگم در مورد چيزي كه نميدونيد صحبت نفرماييد.
من يك ماه بود كه از تمام ميادين(بازي سنتر-پي اس ان-لايو)دور بودم.چون مشكل داشتم.(از حسام بپرسيد).در ضمن من الان 360 ندارم كه بيام لايو.
اخرين باري كه به شما اين حرفو زدم موقعي بود كه كنسول ارش چراغ زرد داد.
-------------
در كل ارش جان اگه مشكل ايجاد ميكنم كيك كن.من فقط قصدم اين بود كه با ايرانيها باشم و به گروهشون كمك كنم.الان كه فكر ميكنم ميبينم نباشم بهتره چون حداقل با كساني كه الان رنكشون ازم بيشتر شده كل كل نميكنم.
حيف 50 تومن پول كه بابت هدست دادم.:biggrin1:

امير جان با تمام احترامي كه كه قائلم براي شما بهتون ميگم در مورد چيزي كه نميدونيد صحبت نفرماييد.
من يك ماه بود كه از تمام ميادين(بازي سنتر-پي اس ان-لايو)دور بودم.چون مشكل داشتم.(از حسام بپرسيد).در ضمن من الان 360 ندارم كه بيام لايو.
اخرين باري كه به شما اين حرفو زدم موقعي بود كه كنسول ارش چراغ زرد داد.
-------------
در كل ارش جان اگه مشكل ايجاد ميكنم كيك كن.من فقط قصدم اين بود كه با ايرانيها باشم و به گروهشون كمك كنم.الان كه فكر ميكنم ميبينم نباشم بهتره چون حداقل با كساني كه الان رنكشون ازم بيشتر شده كل كل نميكنم.
حيف 50 تومن پول كه بابت هدست دادم.:biggrin1:

چرا حالا میزنی !!
آرش الان 10 روز هست که کنسولش درست شده.
من اصلا به اون کاری ندارم...ولی شما میتونستی قبل از همون یک ماه بیای بازی کنی !
حالا هم ما ها هستیم میتونی الان بیای بازی کنی.

ما تا بخوایم 4 5 نفرو بندازیم بیرون طول میکشه.

حالا بگو ببینم بازی ریجن یک هستش !؟
کسیو سراغ نداری که بخواد killzone بخره !؟

بچه ها فکر کنم من امروز از صبح تا شب باید توی PSN باشم و فقط killzone بازی کنم.

آخه این زمان مسابقه معلوم نیست با کدوم کشور هماهنگ شده !؟

چرا حالا میزنی !!
آرش الان 10 روز هست که کنسولش درست شده.
من اصلا به اون کاری ندارم...ولی شما میتونستی قبل از همون یک ماه بیای بازی کنی !
حالا هم ما ها هستیم میتونی الان بیای بازی کنی.

ما تا بخوایم 4 5 نفرو بندازیم بیرون طول میکشه.

حالا بگو ببینم بازی ریجن یک هستش !؟
کسیو سراغ نداری که بخواد killzone بخره !؟
امير جان بنده هر شب بازي ميكردم.ولي از وقتي ارش كنسولش چراغ زرد داد كلن به هم پاشيد و ديگه نرفتم.
نه ريجن2!حالا مگه فرقي هم داره؟

امير جان بنده هر شب بازي ميكردم.ولي از وقتي ارش كنسولش چراغ زرد داد كلن به هم پاشيد و ديگه نرفتم.

برای خریدن پک(مپ ها) پرسیدم.
من که خریدیم ولی بازیم ریجن یک نیست.
اون قضیه رو هم بیخیال شو تا بعد به حسابت برسم:biggrin1:

امیر اصلا معلئومه چه خبره اینجا . دیگه شورشو در اوردید .
من خودم تشخیص میدم کیو کیک کنم . الان سیاوش و نیما و حسام و همین رامین 30 40 روزه اصلا on نشدن ولی من حتی یه کلمه هم حرف نیم زنم . دیگه کاسه داغ تذ ار آش نشید خواهشا .
این اصلا درست نیست . من یه بار هم گفتم در این کلن روی همه باز هست ولی به شرط اینکه هماهنگ باشن به شرط اینکه دائم بیان .
اون موقع هم من با کیا دوست صمیمی هستم باهاش شوخی کردم .
نحوه برخوردت اصلا صحیح نیست امیر حالا میخوای قهر کن با نکن . 100 دفعه گفتم چه 100 نفر بیان چه 1نفر من کارمو ادامه میدم واسه من یه نفر مهم نیست یه جمع مهمه .
تا حالا با اینکه Leader هستم و دهنم ببخشید سرویس شده از هماهنگ کردن با این وضع درسام بازم یه کلمه نگفتم من من حالا هی شما بیاید بگید من راه نمیدم شما کی هستی جدی هستم و اینا .
من از همه معذرت میخوام بابت این قضیه با اینکه کاری نکردم . هر کس هم دوست داشت میتونه افتخار بده منو ADD کنه باهامون بازی کنه اگر همه موافق بودن بیاد تو کلن .
از شرایط رامین هم من خبر دارم هیچ ایرادی هم نداره . حداقل من منتظرش هستم .

از این به بعد هیچ کس حق نداره واسه خودش مسابقه بزاره . هیچ کس حق تصمیم گرفتن درباره کیک و اینا رو نداره . فقط خودم اینو تا الان نمیخواستم بگم ولی تو این تاپیک داره به بچه ها بی احترامی میشه .
امیر این مشکل یه بار بین من و تو به وجود اومد ولی گفتم اشکال نداره ولی مثل اینکه قضیه جدیه نه ؟
بابا به خدا اصلان هم Officer ولی به هیچ کس تو نمیگه . امیر جان این طرز رفتارت درست نیست تو که دیگه از همه ما بزرگتری .
از امیر و کیا و رامین و کیوان هم معذرت میخوام اگر ناراحت شدند .

نسخه هایی که توی ایران هست اکثرا 2 هست ..... من اکونتم آسیا هست
یعنی باید برم یک آکونت اروپا بسازم و از Psn اروپا بخرم و دانلود کنم ؟؟؟ این پک جدید رو

امیر اصلا معلئومه چه خبره اینجا . دیگه شورشو در اوردید .
من خودم تشخیص میدم کیو کیک کنم . الان سیاوش و نیما و حسام و همین رامین 30 40 روزه اصلا on نشدن ولی من حتی یه کلمه هم حرف نیم زنم . دیگه کاسه داغ تذ ار آش نشید خواهشا .
این اصلا درست نیست . من یه بار هم گفتم در این کلن روی همه باز هست ولی به شرط اینکه هماهنگ باشن به شرط اینکه دائم بیان .
اون موقع هم من با کیا دوست صمیمی هستم باهاش شوخی کردم .
نحوه برخوردت اصلا صحیح نیست امیر حالا میخوای قهر کن با نکن . 100 دفعه گفتم چه 100 نفر بیان چه 1نفر من کارمو ادامه میدم واسه من یه نفر مهم نیست یه جمع مهمه .
تا حالا با اینکه Leader هستم و دهنم ببخشید سرویس شده از هماهنگ کردن با این وضع درسام بازم یه کلمه نگفتم من من حالا هی شما بیاید بگید من راه نمیدم شما کی هستی جدی هستم و اینا .
من از همه معذرت میخوام بابت این قضیه با اینکه کاری نکردم . هر کس هم دوست داشت میتونه افتخار بده منو ADD کنه باهامون بازی کنه اگر همه موافق بودن بیاد تو کلن .
از شرایط رامین هم من خبر دارم هیچ ایرادی هم نداره . حداقل من منتظرش هستم .

آرش چرا جو میدی !!
1.من با رامین هیچ مشکلی ندارم چون الان مدت زیادی هست که توی 360 با هم هستیم.
2.آدم خوبه حرف میزنه پاش وایسه ... خودت 500 بار نگفتی که این تاپیک مخصوص بچه های کلن هست و پست الکی ندید.
3.اگر این بچه ها با تو رفیقن چرا از پیام بازدید کننده استفاده نمی کنند.
4.قرار نیست که هر کسی با اون یکی رفیق هست بیاد اینجا برای همدیگه نوشابه باز کنه... منم رفیق زیاد دارم ... همشون هم تو بازیسنتر هستن(مثل همین رامین و حسام و ...)
5.الان خداوکیلی پست بالایی منو نگاه کن...اینجا شده بحث و گفتگو در مورد بازی killzone و PSN (اگرم ما در موردش صحبت میکنیم خوب از اعضای همین کلن هستیم ولی ...)
یکمی جدی باش

آخرین ویرایش:
از این به بعد هیچ کس حق نداره واسه خودش مسابقه بزاره . هیچ کس حق تصمیم گرفتن درباره کیک و اینا رو نداره . فقط خودم اینو تا الان نمیخواستم بگم ولی تو این تاپیک داره به بچه ها بی احترامی میشه .
امیر این مشکل یه بار بین من و تو به وجود اومد ولی گفتم اشکال نداره ولی مثل اینکه قضیه جدیه نه ؟
بابا به خدا اصلان هم Officer ولی به هیچ کس تو نمیگه . امیر جان این طرز رفتارت درست نیست تو که دیگه از همه ما بزرگتری .
از امیر و کیا و رامین و کیوان هم معذرت میخوام اگر ناراحت شدند .

ببین آرش جان خودت میدونی من با تو مشکلی ندارم... مگه منو تو اینجا از کسی میترسیم... بابا جان من میگم کسانی که نمیان رو با کسانی که 24 ساعت انلاین هستن عوض کن.
اینکه ناراحتی نداره.
در مورد مسابقه هم که من خودم بهت گفتم ... من داشتم با سایت killzone قسمت مسابقات ور میرفتم که ...:biggrin1:

حالا من نمیدونم مشکل تو با من چیه !؟
شاید از بودن من که همیشه آنلاین هستم ناراحتی... خوب میتونی یکی مثل اونایی که سالی یه بار میان رو بیاری.

موفق باشی رفیق;)

ببین امیر تو و اصلان و رضا یار همیشگی من بودید هیچ مشکلی هم ندارم باهاتون و چون باهاتون صمیمی هستم هر چی هم دلم بخواد بهتون میگم . :دی اگر بخوای اینجوری حساب کنی اون 20 نفر که از کلن اون اوایل کیک شدن که همشون دوستام بودن . من چون تو رو میشناسم و میدونم آدم با شخصیتی هستی میگم این طرز برخورد نیست . من گفتم درسته اینجا واسه بحث بچه های کلن هستش ولی خوب یکی که میخواد بیاد تو کلن دائم بازی می کنه خوب باید بیاد اینجا بگه دیگه .
بعد امیر اگر من با تو مشکل داشتم که خوب یه دقیقه هم باهات بازی نمیکردم چه برسه اینکه ما الان هر شبا هم بازی میکنیم میگیم میخندیم مگه غیر از اینه . من فقط میگم با هم درست برخورد کنیم اینجا هیچ کس به اونکی برتری نداره . تو خوب بازی می کنی همیشه هستی Officer هم شدی تو باید نمونه باشی دیگه اینجا . منم کوچیک همتون هستم .
دیگه هم این بحث کش نده امیر جان خیلی چاکرتیم :دی میدونم هیچ منظوری نداری ولی یکم بهتر برخورد کن .
امیر الان هم بیا Killzone 2 یکم بازی کنیم اعصابمون آروم بشه . :دی
------------------------------------------------------------------------
برای بار اخر میگم هیچ کس حق نداره تو این تاپیک به غیر از مسائل مربوط به کلن صحبت کنه . عضو ها که درباره بازی ها یی که می کنیم صحبت می کنن اونا هم که عضو نیست واسه عضو شدن و اینا .
به خدا یه پست بی مورد ببنیم به سیاوش یا نیما شخصا میگم . حرفو یه بار میزنن دیگه .

اه ! آرش تازگيها يا بي احترامي ميكني يا همش دستور ميدي!:biggrin1::evil: خيلي هم نامردي! بعد ميگي چرا به من ميگيد نامرد... خوب هستي ديگه! امير نامردارو ميبيني؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or