Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان احتمالا من فردا برمیگردم!:biggrin1:
میگم بچه ها بریزن فرودگاه استقبال رامین :دی
رامین تمرین کن تا تیر که من میام شدیدا سخت گیری خواهد بود :دی .
من از همه بچه ها عذر میخوام که گفتم میام ولی نیومدم . دوست داشتم بیام ولی گفتم بیخیال حیفه بزار بعد از کنکور .
با اینکه مثل اینکه هیچکس ما رو تحویل نمیگیره :دی ولی من همتونو دوست دارم . :smile:

میگم بچه ها بریزن فرودگاه استقبال رامین :دی
رامین تمرین کن تا تیر که من میام شدیدا سخت گیری خواهد بود :دی .
من از همه بچه ها عذر میخوام که گفتم میام ولی نیومدم . دوست داشتم بیام ولی گفتم بیخیال حیفه بزار بعد از کنکور .
با اینکه مثل اینکه هیچکس ما رو تحویل نمیگیره :دی ولی من همتونو دوست دارم . :smile:
نه راضی به زحمت نیستم!:biggrin1:
تمرین کردم شدیدا!
اتفاقا من عاشق سخت گیری هستم!:biggrin1:

دوستان جزوه بنی هاشمی کیلزون هم منتشر شد...برای امتحان نهایی تیر ماه:دی
دوستان مشتاق دیدارتونم...دلم واسه هدشات کردانم و کردناتون تنگ شده:دی...
سعی میکنم تیر خودمو برسونم البته یه سری مسائل هست که منم تا قبل کنکور نمیتونم بیام...
چاکر همتون هم هستیم:cool:

درود !
دوستان یه عده شرایط عضویت تو کلن رو پرسیده بودند و اینکه چه جوریه در کل .
کلن فعلا که برنامه هاش مشخص نیست به علت کنکور من و امتحانات بچه ها .
ولی برای تیر ماه من یه سری برنامه دارم که خیلی آسون نیست و همه نمیتونن عضو کلن باشن .
شما فعلا خودتون بازی کنید من تیرماه میام و با هم شروع می کنیم .
دوستانی که از من میپرسن فقط این یه کلن ایرانی نیست ها :دی شکلن زیاده شما هم میتونید عضو اونا بشید یا اصلا خودتون با چند نفر کلن تشکیل بدید .
به هر حال منتظر باشید .

آرش پایه هستی امشب یکم بازی کنیم:دی
حال میده...
بیایید...جان من:((
رضا من خیلی دوست دارم بیام ولی اگر بدونی چقدر درس نخونده ریخته رو سرم . تو این 1 ماه باید 2000 صفحه درس بخونم . شایدم بیشتر :دی
اون شب میخواستم بیام جمعه که کسی پایه نبود اصلا جواب ندادن منم منصرف شدم . :biggrin1:

چرا الكي ميگي آرش ؟ ما همه اومديم تو نبودي با اين بچه كه اسمش رضاست:biggrin1: منو امير و اصلان ماد (تير خلاص) بازي كرديم چه حالي داد...:biggrin1::biggrin1:

چرا الكي ميگي آرش ؟ ما همه اومديم تو نبودي با اين بچه كه اسمش رضاست:biggrin1: منو امير و اصلان ماد (تير خلاص) بازي كرديم چه حالي داد...:biggrin1::biggrin1:
باز از رو هوا حرف زدی ؟ من مگه PS3 داشتم که بیام ببینم کسی تو PSN هست یا نه !
من گفتم اینجا شما هستید منم بیام هیچ کس جواب منو نداد منم نیومدم .
کلا مثل اینکه بچه ها سر سنگین شدن کلاسشون رفته بالا من نبودم . خوبه خیلی خوبه :دی
خوش بگزره بهتون . :smile:

بابا RPG از کجا اورده بودین..!!!

اصلا حال نداد طرف از 200 متری با RPG میزد 10 نفر با هم کشته میشدن.. من بدبخت تا میخواستم نشونه بگیرم یک RPG میومد تو دهنم..

به نظر خودتون اینم شد بازی..؟ من هر شب میرم با این خارجی ها بازی مینکم اصلا از این خبر ها نیست.. این دیگه چه جورش بود..؟

اصلا حال نداد طرف از 200 متری با RPG میزد 10 نفر با هم کشته میشدن.. من بدبخت تا میخواستم نشونه بگیرم یک RPG میومد تو دهنم..

به نظر خودتون اینم شد بازی..؟ من هر شب میرم با این خارجی ها بازی مینکم اصلا از این خبر ها نیست.. این دیگه چه جورش بود..؟
بچه های ما RPG میزدن ؟ ! ! کی ؟ اون موقع که من بودم کسی جرئت نمی کرد برداره میگم که من کلا نمیام یه خبرایی شده :دی .
فرکر نکنم از بچه های کلن بوده بابا اینا Pro ان :دی نوب نیستن که :دی

من نمیدونم با کیا بازی کردی ... ولی اطمینان دارم از بچه های ما نبودن ... و تو تاپیک رو اشتباه گرفتی:biggrin1:

بچه های ما RPG میزدن ؟ ! ! کی ؟ اون موقع که من بودم کسی جرئت نمی کرد برداره میگم که من کلا نمیام یه خبرایی شده :دی .
فرکر نکنم از بچه های کلن بوده بابا اینا Pro ان :دی نوب نیستن که :دی

نترس ما نبودیم:biggrin1:

------------------------------------------------------------
بابا امشب دهن من صاف شد ... با اصلان داشتیم بازی می کردیم این چند دست آخر منو هی سوت میکرد بیرون:(
فکر کنم 400 500 امتیازی پر شد:biggrin1:

بچه های ما RPG میزدن ؟ ! ! کی ؟ اون موقع که من بودم کسی جرئت نمی کرد برداره میگم که من کلا نمیام یه خبرایی شده :biggrin1: .
فرکر نکنم از بچه های کلن بوده بابا اینا Pro ان :biggrin1: نوب نیستن که :biggrin1:

من نمیدونم با کیا بازی کردی ... ولی اطمینان دارم از بچه های ما نبودن ... و تو تاپیک رو اشتباه گرفتی:biggrin1:

من زیاد گیمرتک بچه ها رو نمیشناسم ولی ASLAN و NAVID بودن..

میگم وقتی رنکت میره بالا RPG و... اضافه میشه..؟ اینطوری که خیلی بده تبعیض قاعل میشن..:biggrin1:

من زیاد گیمرتک بچه ها رو نمیشناسم ولی ASLAN و NAVID بودن..
سلام جناب terova...
اولا من یادم نمیاد که تو این چند روز پیش گیمی ساخته باشم که توش راکت لانچر زده باشم... سه چهار روز پیش یدونه Persian Zone ساختم که اونم 2 به 2 بود ( من - محسن - امیر - AY-SH ) و شما حتی 1 دقیقه هم نبودید (پسورد دار هم بود)!
در ضمن, تو اکثر گیم های خارجی که Join شدم بیشترشون راکت میزدند!!! پس من نمیدونم راجب چی صحبت میکنید
127fs4573872.gif

میگم وقتی رنکت میره بالا RPG و... اضافه میشه..؟ اینطوری که خیلی بده تبعیض قاعل میشن..
تبعیض؟!!!! این مشکل شماست! باید خودتون رو بکشید بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or