میگم بچه ها بریزن فرودگاه استقبال رامیندوستان احتمالا من فردا برمیگردم!:biggrin1:
نه راضی به زحمت نیستم!:biggrin1:میگم بچه ها بریزن فرودگاه استقبال رامین
رامین تمرین کن تا تیر که من میام شدیدا سخت گیری خواهد بود.
من از همه بچه ها عذر میخوام که گفتم میام ولی نیومدم . دوست داشتم بیام ولی گفتم بیخیال حیفه بزار بعد از کنکور .
با اینکه مثل اینکه هیچکس ما رو تحویل نمیگیرهولی من همتونو دوست دارم . :smile:
رضا من خیلی دوست دارم بیام ولی اگر بدونی چقدر درس نخونده ریخته رو سرم . تو این 1 ماه باید 2000 صفحه درس بخونم . شایدم بیشترآرش پایه هستی امشب یکم بازی کنیم
حال میده...
بیایید...جان من![]()
باز از رو هوا حرف زدی ؟ من مگه PS3 داشتم که بیام ببینم کسی تو PSN هست یا نه !چرا الكي ميگي آرش ؟ ما همه اومديم تو نبودي با اين بچه كه اسمش رضاست:biggrin1: منو امير و اصلان ماد (تير خلاص) بازي كرديم چه حالي داد...:biggrin1::biggrin1:
بچه های ما RPG میزدن ؟ ! ! کی ؟ اون موقع که من بودم کسی جرئت نمی کرد برداره میگم که من کلا نمیام یه خبرایی شدهبابا RPG از کجا اورده بودین..!!!
اصلا حال نداد طرف از 200 متری با RPG میزد 10 نفر با هم کشته میشدن.. من بدبخت تا میخواستم نشونه بگیرم یک RPG میومد تو دهنم..
به نظر خودتون اینم شد بازی..؟ من هر شب میرم با این خارجی ها بازی مینکم اصلا از این خبر ها نیست.. این دیگه چه جورش بود..؟
بابا RPG از کجا اورده بودین..!!!
اصلا حال نداد طرف از 200 متری با RPG میزد 10 نفر با هم کشته میشدن.. من بدبخت تا میخواستم نشونه بگیرم یک RPG میومد تو دهنم..
به نظر خودتون اینم شد بازی..؟ من هر شب میرم با این خارجی ها بازی مینکم اصلا از این خبر ها نیست.. این دیگه چه جورش بود..؟
بچه های ما RPG میزدن ؟ ! ! کی ؟ اون موقع که من بودم کسی جرئت نمی کرد برداره میگم که من کلا نمیام یه خبرایی شده.
فرکر نکنم از بچه های کلن بوده بابا اینا Pro اننوب نیستن که
![]()

بچه های ما RPG میزدن ؟ ! ! کی ؟ اون موقع که من بودم کسی جرئت نمی کرد برداره میگم که من کلا نمیام یه خبرایی شده :biggrin1: .
فرکر نکنم از بچه های کلن بوده بابا اینا Pro ان :biggrin1: نوب نیستن که :biggrin1:
من نمیدونم با کیا بازی کردی ... ولی اطمینان دارم از بچه های ما نبودن ... و تو تاپیک رو اشتباه گرفتی:biggrin1:
من زیاد گیمرتک بچه ها رو نمیشناسم ولی ASLAN و NAVID بودن..
میگم وقتی رنکت میره بالا RPG و... اضافه میشه..؟ اینطوری که خیلی بده تبعیض قاعل میشن..:biggrin1:

سلام جناب terova...من زیاد گیمرتک بچه ها رو نمیشناسم ولی ASLAN و NAVID بودن..
تبعیض؟!!!! این مشکل شماست! باید خودتون رو بکشید بالا.میگم وقتی رنکت میره بالا RPG و... اضافه میشه..؟ اینطوری که خیلی بده تبعیض قاعل میشن..