Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب منم از هفته بعد که امتحانام تموم بشه میام تو کلن :دی دیگه مسابقات و تورنمنت رو راه میندازیم
درود بر عضو تازه وارد :دی
کیوان یه حسی بهم میگه تو عضو خوبی میشی :دی
کیوان باید کمکم کنی توی برنامه ریزی مسابقات . :smile: یکم کارم راحت تر میشه با وجود تو . بهت تبریک میگم ورودتو . امیدوارم که هی والور بگیریم . :دی

عجب کلن خلوتی دارین شما ها! باید به زور دور هم جمع بشین و یه دست 10 دقیقه ای بازی میکنین بعد خداحافظ! و واسه آوردن بعضی ها هم توی این تشکیلات کلی تست ازش میگیرین که بیچاره اگه بازیشم خوب باشه منصرف میشه که قطعا از بعضی عضوهای ثابت شما هم بهتره! من خودم الان توی یه کلن خارجی عضو هستم برنامه ریزیه اونا و مسابقه دادنشون زمین تا زیرزمین با شما ها فرق داره! خلاصه به نظر من اسم کلن رو عوض کنین چون اصلا با روشتون یکسان نیست و به عنوان یه کلن از ایران اصلا خوب نیست باید یه چند نفر از اونایی که همیشه پایه بازی هستن بیشتر از 10 دقیقه با نت سرعت بالا عضو کنین نه دوستای نزدیکتون که با Dial up میان بازی!;)
موفق باشین

عجب کلن خلوتی دارین شما ها! باید به زور دور هم جمع بشین و یه دست 10 دقیقه ای بازی میکنین بعد خداحافظ! و واسه آوردن بعضی ها هم توی این تشکیلات کلی تست ازش میگیرین که بیچاره اگه بازیشم خوب باشه منصرف میشه که قطعا از بعضی عضوهای ثابت شما هم بهتره! من خودم الان توی یه کلن خارجی عضو هستم برنامه ریزیه اونا و مسابقه دادنشون زمین تا زیرزمین با شما ها فرق داره! خلاصه به نظر من اسم کلن رو عوض کنین چون اصلا با روشتون یکسان نیست و به عنوان یه کلن از ایران اصلا خوب نیست باید یه چند نفر از اونایی که همیشه پایه بازی هستن بیشتر از 10 دقیقه با نت سرعت بالا عضو کنین نه دوستای نزدیکتون که با Dial up میان بازی!;)
موفق باشین
دوست عزیز هیچ اصراری به حضور شما تو کلن نیست . تو همون کلن خارجی بمونید و به کارتون ادامه بدید . :smile:
این کلن هم اول 32 33 نفر بود که ما خلوتش کردیم صفحه های قبل رو میخوندی متوجه میشدی .
در ضمن این کلن الان بهترین کلنیه که تو ایران هست . اسم کلن هم همین میمونه .
شما حتی حاضر نیستی به خودت زحمت بدی PSN ID منو ADD کنی بعد میای میگی بازیم از همه بهتره :دی
نکنه شما با Dial up بازی میکنی چون تا حالا ندیده بودم کسی با Dial up بازی کنه . :biggrin1:
روش چینش هم تو صفحات قبل توضیح داده شده اگرم دوستی باشه هست شما باهاش مشکلی داری ؟

سلام حمید . خودت که چیزیت نشده ؟ :دی امید کلن به تو ها :دی
ایشالا کارات درست بشه مید جان . حمید تو واقعا منو ندیدی . دیشب اصلا دیرتر از من اومد تازه .
من دیشب از ساعت یه ربع به 9 تو PSN بودم تا 30 : 12 . :smile:
من اینقدر تو کلن هد شات شدم که دیگه با این تصادفها آخ هم نمیگم:biggrin1:
برای اینکه انگیزه بگیرید و بیاید بازی عکس ماشینم رو میذارم چون خدا یه شانس دیگه به من داد تا بتونم باز هم بازی کنم;)
http://i41.tinypic.com/24fn0v8.jpg

من اینقدر تو کلن هد شات شدم که دیگه با این تصادفها آخ هم نمیگم:biggrin1:
برای اینکه انگیزه بگیرید و بیاید بازی عکس ماشینم رو میذارم چون خدا یه شانس دیگه به من داد تا بتونم باز هم بازی کنم;)
http://i41.tinypic.com/24fn0v8.jpg
حمید چیکار کردی با ماشین :دی
هلگاست ها حمله کردن بهت . :دی خدا رو شکر خودن چیزیت شد . :smile:

دوست عزیز هیچ اصراری به حضور شما تو کلن نیست . تو همون کلن خارجی بمونید و به کارتون ادامه بدید . :smile:
این کلن هم اول 32 33 نفر بود که ما خلوتش کردیم صفحه های قبل رو میخوندی متوجه میشدی .
در ضمن این کلن الان بهترین کلنیه که تو ایران هست . اسم کلن هم همین میمونه .
شما حتی حاضر نیستی به خودت زحمت بدی PSN ID منو ADD کنی بعد میای میگی بازیم از همه بهتره :دی
نکنه شما با Dial up بازی میکنی چون تا حالا ندیده بودم کسی با Dial up بازی کنه . :biggrin1:
روش چینش هم تو صفحات قبل توضیح داده شده اگرم دوستی باشه هست شما باهاش مشکلی داری ؟

من اصرار نمیکنم عزیزم من از خیلی وقت پیش آنلاین بازی میکنم مثل شما یا بعضی ها نیستم که همین دیروز با همین ps3 یا killzone تازه ADSL گرفتن فهمیدن انلاین چیه و خودشونو گم کردن من اصلا وقتمو تو همچین کلنهای آماتوری هدر نمیدم گلم فقط چندتا از دوستان رو دیدم که دلخور شده بودن از طرز رفتار شما منم خواستم بگم که شما هسته اتم نشکافتین یه کلن سادست همین پس باید واسه همه اونایی که بازیشون خوبه باشه از کسی تست نگیرین بزارید بازی کنن و چند روزه دیدم دارین همدیگرو قسم میدین که تورو خدا بچها امشب یادنون نره بیاید بازی!! گفتم اگه اینجوریه یه چند نفرو بیارین که هم بازی بلدن هم میتونن بیان و واقعا بدونن آنلاین چیه و با dial up نمیشه بازی کرد! و در ضمن لیست بنده پره و نیازی به ADD کردن شما نمیبینم عزیز! خلاصه یه فکری به حال کلن بزرگه 30 نفرتون بکنین اینجوری از دست میره!
خوش باشین

من اصرار نمیکنم عزیزم من از خیلی وقت پیش آنلاین بازی میکنم مثل شما یا بعضی ها نیستم که همین دیروز با همین ps3 یا killzone تازه ADSL گرفتن فهمیدن انلاین چیه و خودشونو گم کردن من اصلا وقتمو تو همچین کلنهای آماتوری هدر نمیدم گلم فقط چندتا از دوستان رو دیدم که دلخور شده بودن از طرز رفتار شما منم خواستم بگم که شما هسته اتم نشکافتین یه کلن سادست همین پس باید واسه همه اونایی که بازیشون خوبه باشه از کسی تست نگیرین بزارید بازی کنن و چند روزه دیدم دارین همدیگرو قسم میدین که تورو خدا بچها امشب یادنون نره بیاید بازی!! گفتم اگه اینجوریه یه چند نفرو بیارین که هم بازی بلدن هم میتونن بیان و واقعا بدونن آنلاین چیه و با dial up نمیشه بازی کرد! و در ضمن لیست بنده پره و نیازی به ADD کردن شما نمیبینم عزیز! خلاصه یه فکری به حال کلن بزرگه 30 نفرتون بکنین اینجوری از دست میره!
خوش باشین
شما خدای کیلزون حالا حرف حسابت چیه الکی بدون هیچ منظوری شر به پا میکنی.خدا رو شکر این کلن راه خودش رو ادامه میده و اعضای شاخی توش هستن با هر کی هم حاضریم مسابقه بدیم.

شما خدای کیلزون حالا حرف حسابت چیه الکی بدون هیچ منظوری شر به پا میکنی.خدا رو شکر این کلن راه خودش رو ادامه میده و اعضای شاخی توش هستن با هر کی هم حاضریم مسابقه بدیم.
حسام جان شما اصلا خودتو عصبانی نکن چون اصلا ارزش نداره .
اگر اجازه میدی بنده جواباین جوون بدم تا دیگه این طرفا نیاد .
خوش باشین
خوب حالا شما اول خوبی ؟ چرا انقدر عصبانی دوست عزیز . با حرفای خودت آبروی خودتو جلو همه بردی حالا بهت میگم چه جوری .
اولا که همه این بچه ها میدونن من از اولین بچه های PSN هستم میتونی از هر کی که دوست داری بپرسی . اون موقع که من Resistance 1 بازی میکردم شما کجا بودی یا اون موقع که من با Arsenal_M بازی میکردم FIFA 08 تو همون روزای اول شما کجا بودی . میتونی id شو ADD کنی و ازش بپرسی . از بچه های این سایت هم از هر کی بپرسی بهت میگه که من کیم . البته من جلوی تمام بچه های BC کوچیکم ولی بازم میگم از قدیمیترین های PSN ام . این از این .
یه چیز دیگه من به شما گفتم باید بیای تست بدی . میشه این پست رو به من نشون بدی . ممنونت میشم .
آقا ما آماتور ما همه داغون همه درپیت از من لیدر بگیر تا اصلان و همین کیوان که تازه اومده تو کلن . ما همه درپیت و تازه وارد . :biggrin1: شما که Pro هستی چرا میای به ما میگی منم ثبت نام کنین . . شما که Pro هستی چرا :دی .اینم پستت که نگی نگفتم . پست شماره 411 :
Code:
آقا ما رو هم ثبت نام کنین همیشه پایه بازیم هر وقت که باشه!
بعد مگه نمیگی لیستت پره پس چه جوری امیر رو ADD کردی . پست شماره 419 :
Code:
باشه شما رو ADD میکنم!
در ضمن این قسم ها که میبینی قبل از اینکه من 2 هفته از PSN برم هر شب 20 نفر میومدن . ولی اینو دارم قاطع میگم مطمئنم همه بچه ها هم گواه هستند که من رفتم همه چی شل شد . ما که Dial up داریم :دی شما که ADSL داری ازش استفاده کن سفارش Download بگیر .
با این با این که یه سری حرف های الکی زدی ولی دوست دارم بیای فقط یه شب با بچه های کلن بازی کنی تا بفهمی بازی بچه های کلن چه جوریه ببینم میتونی 10 نفرم بکشی :دی .
بعد از یه شب هم هیچ کس از بچه های ما حق نداره با شما بازی کنه . برو با کلن Pro خودتو بازی کن .
یه بار دیگه هم پست بد بدی تاپیک رو شلوغ کنی میگم مدیرا بیان ببرنت . تاپیک رو به هم نریز وگرنه گزارش میدم .

آخرین ویرایش:
خب دوستان شب واقعا خوبی بود . بسی لذت بردیم در جوار دوستان :دی میثم هم که امشب افتخار داد اومد حالا خودش میاد توضیح میده :دی
تا پاسی از شب بازی ادامه داشت . :دی
بچه ها نظرتون راجع به Jalorosi چیه ؟ من باهاش 3 4 بار بازی کردم بد بازی نمی کنه همیشه هم هست :دی البته با اومده کیوان دیگه کلن خیلی خوب شد .
میگم حال میکنید با 3 هفته دوری بازم میام اول میشم :دی البته با رحم شما :دی .
بچه ها خیلی خوش گذشت مرسی از همتون که اومدید فقط نمیدونم چرا حمید همون اوایل رفت حتما کار داشت .
اصلان تو هم یکم آروم بازی کنی بد نیست آخه 3 نفرو تو چه جوری میتونی با هم بکشی من نمیدونم :دی
من که ازت میترسم . البته رضا هم واقعا عالی بازی کرد امشب . :smile:
امیر Officer جدید کلن هم که امشب افتخار داد و اومد بعد از 2 روز ناپدید شدن . امیر بیا از تجاربت برامون بگوو :دی
شب همتون بخیر .

من که امشب اصلا حال نکردم.
نمیدون چرا با اینطور دست ها چرا حال نمی کنم...به بادیکانت عادت کردم شاید.

از اون که بگذریم هم من هر چی به شما ها تیر میزدم فاید نداشت (اینو جدی میگم)

آرش از این به بعد بذار اصلان بسازه ما جوین بشیم.... رضا هم میدونه برای چی میگم.

بچه ها شرمنده که غیبم زد من تا اومدم بازی کنم این یارو که زده به ماشینم زنگ زد تا همین الان داشتیم سر پول بحث میکردیم:biggrin1:
این جناب Jalorosi هم یکی از بچه هایی هست که همیشه آنلاینه و به نظرم بدرد کلن میخوره البته تصمیم با آرش من فقط نظرم رو گفتم

من که امشب اصلا حال نکردم.
نمیدون چرا با اینطور دست ها چرا حال نمی کنم...به بادیکانت عادت کردم شاید.

از اون که بگذریم هم من هر چی به شما ها تیر میزدم فاید نداشت (اینو جدی میگم)

آرش از این به بعد بذار اصلان بسازه ما جوین بشیم.... رضا هم میدونه برای چی میگم.
امیر راجع به چیدمان مود ها و مپ ها این بهترین حالته . ما که همیشه این جوری بازی میکردیم چی شد یه دفعه امشب گفتی خوب نیست . آخه BodyCount خیلی تکراری میشه ولی همه مود ها باشه هم جذاب تره و هم طولانی تر .
تو هم نمیتونی ما رو بکشی میگی فایده نداشت :دی
باشه مشکلی نیست ولی اصلان خیلی از ما دوره . بعد مگه مشکلت با من چیه . من قبل از اینکه PS3 ام اونجوری شه اصلا با من مشکلی نداشتی ولی حالا بعد از 3 هفته هم با مپ مشکل داری هم با هاست بودن :دی قضیه چیه . ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or