Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها شرمنده که غیبم زد من تا اومدم بازی کنم این یارو که زده به ماشینم زنگ زد تا همین الان داشتیم سر پول بحث میکردیم:biggrin1:
این جناب Jalorosi هم یکی از بچه هایی هست که همیشه آنلاینه و به نظرم بدرد کلن میخوره البته تصمیم با آرش من فقط نظرم رو گفتم
تصمیم فقط با من نیست با همه ماست . اتفاقا منم شاره کردم ولی خوب باید یه ذره بیشتر باهامون بازی کنه در ضمن Headset نداره . این قانون واسه همه هست دیگه تو که میدونی .
حالا بزار بیشتر باهامون بازی کنه تا ببینیم چی میشه بعد با هم همگی مشورت میکنیم .
فعلا یه عضو جدید گرفتیم به اسم کیوان معرف حضور همتون هست دیگه :دی

میثم؟!
کدوم میثم بود ایشون؟
idc2
همچین چیزی بود...
تازه وارد بود...خوب هم میکشت...از بچه ها سایته...؟
جالوروسی هم خوبه ...فقط کجایی؟ایرانیه؟من نمیشناسمش:cheesygri

میثم؟!
کدوم میثم بود ایشون؟
idc2
همچین چیزی بود...
تو هم با این پستیت :دی فقط بلدی سوال بپرسی :دی تا حالا واسه کسی مفید بودی رضا :دی
میثم که از بچه های گل BaziCenter هستش حالا خودش میاد میگه :دی البته تازه وارده از رنکش مشخص بود ولی افتخار داد به ما و اومد بازی کرد . دستش درد نکنه :دی
Jalorosi هم من باهاش تا حالا خیلی Fifa بازی کردم هم 08 و هم 09 . تو فیفا که بازیش خیلی خوب بود . Killzone 2 هم بد بازی نمیکنه . آره ایرانیه . حالا باید بیشتر بازی کنه تا ببینیم چی میشه .

میثم؟!
کدوم میثم بود ایشون؟
idc2
همچین چیزی بود...
رضا جان میثم منم!
واقعا من با دسته بازی کردنه بازی FPS رو ظلم در حق یه گیمر میدونم :دی اما خوب چه میشه کرد killzone رو نمیشه بیخیال شد!
از همه عذر میخوام بابت این که بازیو به گند کشوندم!:دی
فکر میکنم من یه جورایی پینگم بد بود !
متاسفانه هدست ندارم! و اینکه اصلا مشخص نبود دوستان چی میگفتن!
به هر حال از آرش ممنونم که رام داد!
میثم که از بچه های گل BaziCenter هستش حالا خودش میاد میگه :biggrin1: البته تازه وارده از رنکش مشخص بود ولی افتخار داد به ما و اومد بازی کرد . دستش درد نکنه :biggrin1:
گلی از خودته آرش!
لطف کردی به من بازیم دادی! مر30
در ضمن واقعا فکر نمیکردم این تعداد باشین اخه این چند شب تاپیکو دنبال میکردم اکثرا گفته میشد تعداد کمه!

آخرین ویرایش:
:biggrin1:
آرش دو سه تا میثم هست.:cheesygri...خب من فقط یکیشون رو تو add لیست ps3 دارم

ویرایش...
میثم تویی...
زود تر میگفتی....
دفعه بعدی تو add لیستمی...ok
مخلصیم

رضا جان میثم منم!
واقعا من با دسته بازی کردنه بازی FPS رو ظلم در حق یه گیمر میدونم :دی اما خوب چه میشه کرد killzone رو نمیشه بیخیال شد!
میثم جان طبیعیه خوب خیلی کم بازی کردی واسه اینکه به خصوص اینکه کلا کنترل Killzone 2 کمی مشکله . راه میفتی به زودی با استعدادی که درونت میبینم :دی
پینگت هم بد نبود :دی هدست هم اینجوری اشکال نداره فعلا داشته باشی اگر خودت حرف بزنی چون به حرف های بقیه توجه میکنی اون موقع طدا ها رو میشنوی .
کلا امشب تو بازی قط من و رضا و اصلان حرف میزدیم . :دی مثل این پیرزنا :دی
میثم جان رام داد چیه مگه مال بابای منه . تو سرور ما هستی هر موقع افتخار بدی ما رو خوشحال کردی از صمصم قلب میگم اینو جدا خوشحال شدم باهات بازی کردم . :smile:
گلی از خودته آرش!
در ضمن واقعا فکر نمیکردم این تعداد باشین اخه این چند شب تاپیکو دنبال میکردم اکثرا گفته میشد تعداد کمه!
میثم از ترس من اومدن :دی البته ترس که نه به احترام حرف من . دستتون درد نکنه .
آخه میدونی که تو من 3 هفته نبودم یکم کلن شل شد یکی این که وقت امتحاناست خوب مطمئنا درس واجب تره واسه همین وگر نه ما همیشه هر شب ثابت 8 9 نفر بودیم .

يه jalorosi هم تو COD4 بود همه بهش ميگفتن جالباسي:cheesygri(شوخي) امشب من بد بازي كردم ببخشيد مريضم ديگه... ولي خدايي داشتيد ييهو ميومدم يواشكي ميكشتمتون چه ه ه ه ه حالي داااااد... snipe خوبم به نظرتون؟ ولي همون ماراتون بهتره snipe حوصله ميخواد :biggrin1:
آرش جان ميگم تا اوضاع بدتر نشده پا به فرار بذار امشب بدجوري از درد به خود پيچيدي. اينست جزاي اعمال كسي كه محسن Snipe-maraton را دست كم گرفت (تازه مريض هم بودم):biggrin1::biggrin1:

يه jalorosi هم تو COD4 بود همه بهش ميگفتن جالباسي:cheesygri(شوخي) امشب من بد بازي كردم ببخشيد مريضم ديگه... ولي خدايي داشتيد ييهو ميومدم يواشكي ميكشتمتون چه ه ه ه ه حالي داااااد... snipe خوبم به نظرتون؟ ولي همون ماراتون بهتره snipe حوصله ميخواد :biggrin1:
آرش جان ميگم تا اوضاع بدتر نشده پا به فرار بذار امشب بدجوري از درد به خود پيچيدي. اينست جزاي اعمال كسي كه محسن Snipe-maraton را دست كم گرفت (تازه مريض هم بودم):biggrin1::biggrin1:
ساکت شو :دی آخه حتما باید یه چیزی بهت بگم مریض تر بشی خوب وقتی مثل ترسو ها مری خف میکنی یه Snipe هم میگیری دستت من باید چیکار کنم . :دی
در ضمن من امروز بعد از 3 هفته بازی نکردن اومدم باز شدم نفر اول با 137 امتیاز نفر بعدی شاخ کلن بود یعنی اصلان که 120 و خورده ای گرفته بود . :دی
کاش زودتر خوب شی چون مریض میشی بهتر بازی میکنی :دی

اتفاقا ميدوني همش تورو با colt ميكشتم!! lol يه بار نميدونم كي بود فكر كنم اصلان بود 2 بار از راه خيلي دور با snipe هد شات شد خودم اون لحظه ناراحت شدم:laughing::(:cheesygri هد شات هم يه صداي ضايعي داره آدم آبروش ميره مخصوصا اگه با snipe باشه:biggrin1:

ما بیشتر ! مشعوف میشم تو رو در لیست دوستان داشته باشم رضا جان :دی
میثم جان طبیعیه خوب خیلی کم بازی کردی واسه اینکه به خصوص اینکه کلا کنترل Killzone 2 کمی مشکله . راه میفتی به زودی با استعدادی که درونت میبینم :biggrin1:
پینگت هم بد نبود :biggrin1: هدست هم اینجوری اشکال نداره فعلا داشته باشی اگر خودت حرف بزنی چون به حرف های بقیه توجه میکنی اون موقع طدا ها رو میشنوی .
کلا امشب تو بازی قط من و رضا و اصلان حرف میزدیم . :biggrin1: مثل این پیرزنا :biggrin1:
میثم جان رام داد چیه مگه مال بابای منه . تو سرور ما هستی هر موقع افتخار بدی ما رو خوشحال کردی از صمصم قلب میگم اینو جدا خوشحال شدم باهات بازی کردم . :smile:
درست میگی! کلا کنترل killzone با fps های دیگه فرق میکنه و سنگین تره! ولی خوب برای کسی که با موس و کیبرد fps بازی کنه سخته که خودشو با کنترلر وفق بده!
کدام استعداد ؟ :دی
سعی میکنم هدست بخرم!
شما آقایی!عزیزی!

اتفاقا ميدوني همش تورو با colt ميكشتم!! lol يه بار نميدونم كي بود فكر كنم اصلان بود 2 بار از راه خيلي دور با snipe هد شات شد خودم اون لحظه ناراحت شدم:laughing::(:cheesygri هد شات هم يه صداي ضايعي داره آدم آبروش ميره مخصوصا اگه با snipe باشه:biggrin1:
تو دیگه آبروت جلوی بچه ها رفته دستت واسمون رو شده . محسن اون جا باحال بود که تو از دست من در میرفتی منم دنبالت میومدم بعد رفتی قایم شدی منو با کلت کشتی :دی مردم ازخنده اون لحضه . :دی تو همون به درد قایم شدن میخوری :دی

آخرین ویرایش:
اون موقع من هي بايد ميرفتم هي ميومدم آخه يه كاري داشتم:smile:تورو خوب ميكشتم... آرش به ما اميد دادي دمت گرم من خيلي وقت بود درست حسابي بازي نكرده بودم واسه همين بازيم خيلي بد شده:(

امیر راجع به چیدمان مود ها و مپ ها این بهترین حالته . ما که همیشه این جوری بازی میکردیم چی شد یه دفعه امشب گفتی خوب نیست . آخه BodyCount خیلی تکراری میشه ولی همه مود ها باشه هم جذاب تره و هم طولانی تر .
تو هم نمیتونی ما رو بکشی میگی فایده نداشت :دی
باشه مشکلی نیست ولی اصلان خیلی از ما دوره . بعد مگه مشکلت با من چیه . من قبل از اینکه PS3 ام اونجوری شه اصلا با من مشکلی نداشتی ولی حالا بعد از 3 هفته هم با مپ مشکل داری هم با هاست بودن :دی قضیه چیه . ؟ :دی

آرش جان من قصد نداشتم ناراحتت کنم.

رضا جان میثم منم!

گلی از خودته آرش!

دوست عزیز ورودت رو به کلن تبریک میگم.

تو دیگه آبروت جلوی بچه ها رفته دستت واسمون رو شده . محسن اون جا باحال بود که تو از دست من در میرفتی منم دنبالت میومدم بعد رفتی قایم شدی منو با کلت کشتی :دی مردم ازخنده اون لحضه . :دی تو همون به درد قایم شدن مخوری :دی

راستی دیدم در مورد قایم شدن حرف میزنی با محسن یاد خودم افتادم که تا تو اومدی با مشت و لگد افتادم به جونت:biggrin1:

من اگر دیروز نیومدم به این خاطر بود که اصلا به سایت سر نزده بودم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
و در پایان هم اگر موافق باشید من میخوام از کلن خداحافظی کنم ...
بازی برام تکراری شده و حسش رو ندارم.
نمیدونم شاید اگر افراد کلن عوض بشه و کلن یه جونی بگیره ... منم برگشتم(روی صحبتم با اونایی هست که آنلاین نمیشن)
خلاصه امیدوارم فعلا با رفتنم موافق باشید و از نبودم ناراحت نشید.

دوستدار همه دوستان گلم... امیر

یا حق

يه بار نميدونم كي بود فكر كنم اصلان بود 2 بار از راه خيلي دور با snipe هد شات شد خودم اون لحظه ناراحت شدم
سلام و درود.
ممنون از دوستان... امشب بدجوری چسپید!
clapping2wl6.gif
218.gif

هان؟! حیف که اون مپ Pyrrhus Rise ( بهشت تک تیرانداز ها! ) بین مپ ها نیست... و گرنه نشون میدادم اسنایپر کیه:biggrin1:
. . . . .
من که امشب اصلا حال نکردم.
نمیدون چرا با اینطور دست ها چرا حال نمی کنم...به بادیکانت عادت کردم شاید.
از اون که بگذریم هم من هر چی به شما ها تیر میزدم فاید نداشت (اینو جدی میگم)
آرش از این به بعد بذار اصلان بسازه ما جوین بشیم.... رضا هم میدونه برای چی میگم.
امیر جان من اینترنتم تو این چند روز قاط زده! فعلا زحمتشو یه نفر دیگه بکشه... BODYCOUNT هم جالبه به شرطی که وقتش زیاده زیاد باشه... الببته بقیه هم باید نظر بدن!
بدرود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or