Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امیر خوبی ؟ ! تو چت شده میخوام برم یعنی چی . چهزود جا زدی .
نکنه از دست من ناراحتی . خوب ببخشید :دی خوبه بابا زشته واسه تو :دی با تجربه کلنمون تویی . میانگین سنی کلن به خاطر تو بالاست :دی .
هرگز با رفتن تو موافقت نمیشه یه بار دیگه هم چیزی بگی در مورد رفتن باید یه هفته دور Redic Academy کلاغ پر بری . :دی :دی
میدونم از دست من ناراحتی . منم ازت معذرت خواهی کردم . :smile: .

سلام
امشب بازی داریم؟البته امیر رفته منم دیگه ps3 رو فروختم:cheesygri...آرش جان یه فکری به حال کلن بکن بچه ها دارن تک تک از دست میرن! اصلا همش تقصیر این رضاست من نمیدونم هر موقع میاد تو بازی بچه ها شل میشن اصلا حال نمیده میگم از کلن اخراجش کنی درست میشه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
امشب بازی داریم؟البته امیر رفته منم دیگه ps3 رو فروختم:cheesygri...آرش جان یه فکری به حال کلن بکن بچه ها دارن تک تک از دست میرن! اصلا همش تقصیر این رضاست من نمیدونم هر موقع میاد تو بازی بچه ها شل میشن اصلا حال نمیده میگم از کلن اخراجش کنی درست میشه!:biggrin1:
اگر بازی هم داشته باشیم من Password رو به تو یکی نمیدم :دی هی زرت و زرت تو بازی کتک میخوره میا اینجا بلبل زبون میشه :دی
---------------------------------------------------------------
بچه ها بزارید یه چیزی رو به همتون بگم .
هر کسی دوست داره از کلن بره هیچ مشکلی نداره منم هیچ مشکلی ندارم . به سلامت .
چون یه کلن هیچ موقع رو یه شخص خاصی سر پا نیست چه اصلان با بازیه خوبش چه من که کوچک شما هستم فرقی نمیکنه ولی اینو بدونید که با رفت یه شخص صدمه ای به کلن نمیخوره حالا من نمیدونم امیر یه دفعه چش شده ولی اگر والقعا دوست داره از کلن بره همین الان بگه تا باهاش خداحافظی کنیم . :smile:

اگر بازی هم داشته باشیم من Password رو به تو یکی نمیدم :biggrin1: هی زرت و زرت تو بازی کتک میخوره میا اینجا بلبل زبون میشه :biggrin1:

آقا ما رو اد نمی کنی ؟؟ یعنی ما نمی تونیم با کلن شما بازی کنیم حتی به عنوان مهمان ؟!!

آقا ما رو اد نمی کنی ؟؟ یعنی ما نمی تونیم با کلن شما بازی کنیم حتی به عنوان مهمان ؟!!
من اون جمله رو با شما نبودم که دوست عزیز . من اصلا جمله شما رو نقل نکردم .
جرا نمیشه دوست عزیز منو ADD کن چشم . قدمت روی چشم ما . :smile:

من اون جمله رو با شما نبودم که دوست عزیز . من اصلا جمله شما رو نقل نکردم .
جرا نمیشه دوست عزیز منو ADD کن چشم . قدمت روی چشم ما . :smile:

همین life4game رو توی ADD friend می زنم و می فرستم دو دفعه کردم ولی یک پیغامی می ده فکر کنم لیستت پره

سلام
آرش من ميگم اگه يكم زمان بازي ها زودتر باشه همه ميتونن مثل من بيان:cheesygri
سلام به روی ماهت :دی تو اصلا بودن یا نبودنت مهم نیست :دی
خوب محسن ساعت 9 خوبه دیگه . زودتر از 9 اصلا نمیشه . دیگه الکی بهونه نیارید من نمی دونم یه مدت رفتم همه یه بهونه میگیرن :دی
وقتش خوبه اونی که بخواد بیاد میاد .

سلام به همه بچه های کلن .
بچه ها امیر از کلن رفت منم موافقت کردم . وقتی بودن با نبودن فرق نکنه نبودن بهتره .
Officer دوم کلن از این بعد کیوان هستش برنامه ریزی ها رو هم من میزارم به عهده اون البته بعد از اینکه امتحاناتش تموم شد .
هر کسی که مایل هست از کلن بره بیرون همین جا بگه تا من Leave اش کنم .
واسه من هم هیچ فرقی نمی کنه کی باشه . چون مهم اینه که اونایی که هستن باید دوست داشته باشن . امیر این چند وقت مثل اینکه زده شده بود و نباشه به نظر من بهتره .
موفق باشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or