Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اوه اوه من یه بازی 3 به 3 با آرش و اصلان بودم.این دوتا جدی و بکوب ولی من فان و خوشحال:cheesygri دیگه اینقدر این دوتا عصبی شده بودن تا باختیم من فرار کردم گفتم الان دهن منو سرویس میکنن:laughing:
توصیه میکنم اگه آدم سرخوشی هستید هیچ وقت با آرش و امیر و اصلان نرید تو یک تیم.بی خود نیست اینقدر امتیازاشون بالا هست

جیگرم حال اومد...هر جا بودم میبردم...:cheesygri
این محسنم هی منو میکشت بعد هی جالوروسی میکشتش:laughing:
او راند سوم هم از بازی پرتاب شدم بیرون کلی از امتیازام پرید...
اون راند منو میثم و جالورسی بودیم که به طرز عجیب و با تاکتیک LAG THE BEST WAY 2 WINN برنده شدیم...
:laughing:
من خودم جالوروسی رو نمیدیدم... با شما مشکل نداشتم تمام حرکات و ظرافت های اخلاقیتون معلوم بود....
آرش راند سوم خیلی با حال ترور شدی:laughing:ریختم تو بیستون بعد بنگ بنگ
منو اصلان هم که با هم بیفتیم دیگه هیچ:دی

آرش جان من ساعت 9:30 .. 10 میام;)
تو که نیومدی خالی بند . :دی ولی امشب بچه های کلن 5 نفر بودند که اگر تو هم میومدی میشدیم 6 نفر . :smile: ولی در کل از کل بازی سنتر به غیر از ما 3 نفر بیشتر نبودن .
سلام
من چون اینترنتم ساعتیه .... حدود دو شاعت هم قبلش وصل شده بودم
چون Astiλk هم گفته بود 8.5 و همون موقع هم وصل شدم اما چون راند اصلی حدود یک ساعت بعد شروع شد از اینترنت من چیزی نمونده بود
دفعه بعد لطفا زمان دقیق رو اعلام کنید یا بگید چند ساعت می خواید بازی کنید تا من اینترنتم رو زخیره کنم
ممنون می شم

یک مورد دیگه هم هست اول که وصل شدم همون 8.5 Astiλk یک بازی ساخته بودن من هم وصل شدم پینگم افتضاح بود بعد از بازی خارج شدم و در قسمت منوی بخش warzone رفتم ریجن رو تغییر دادم چون US بود (خودم کرده بودم)و فکر کردم چون بچه ها ایرانین شاید به خاطر همین مشکل دارم و ریجن رو به MIDEAST تغییر دادم و دوباره رفتم تو بازی پینگم خیلی خوب شد مثل همیشه تغریبا

دفعه بعد یعنی توی بازیه اصلی PZ v BC دوباره پینگم ترکید و افتضاح شد دوباره اومدم بیرون و دوباره با ریجن US اومدم تو که پینگ خوب شد ولی اینترنتم تموم شد :)

اگه دفعه بعدی هم بود منو حتما خبر کنید البته زمان دقیق رو لطفا بگید که به مشکل نخورم
در این مورد واقعا ممنون می شم

این پست رو هم با دیال آپ دادم
شما فرقی نمیکنه که کجا رو انتخاب کنید . هیچ فرقی نمی کنه . اون نمشکل هم از طرف شما بوده که مقطعی درست شده . راجع به زمان بچه ها منو میشناسن وقتی میگم 30 : 8 یک دقیقه اونورتر نمیشه دقیقا 30 : 8 تو PSN هستم ولی به علت بد قولی های یه سری از دوستان مجبور میشیم مثلا ساعت 30 : 9 شروع کنیم که دیگه اینجا کاری از دست من بر نمیاد . :دی
اوه اوه من یه بازی 3 به 3 با آرش و اصلان بودم.این دوتا جدی و بکوب ولی من فان و خوشحال:cheesygri دیگه اینقدر این دوتا عصبی شده بودن تا باختیم من فرار کردم گفتم الان دهن منو سرویس میکنن:laughing:
توصیه میکنم اگه آدم سرخوشی هستید هیچ وقت با آرش و امیر و اصلان نرید تو یک تیم.بی خود نیست اینقدر امتیازاشون بالا هست
خدا لعنتت کنه حمید :دی ( به قول امیر :دی ) یعنی چی فان من دارم گلوی خودمو اون پشت پاره می کنم تو به من میخندی :دی
بابا تو مگه دکتر نیستی هی میگم داد میزنم حمید حواست به من باشه اگر کسی منو زد سریع منو خوب کن . یهو دیدم حمید داره اون ور واسه خودش سوت میزنه میچرخه :دی رضا جلوی من ظاهر شد و منو ترور کرد تو هم که عینه خیالت نبود . حساب اصلان هم میرسم اصلاجدی بازی نکرد . دوست نداشتم ببازیم چون این Jalorosi لگ داشت غیب می شد راحت ما رو میزد جو گرفته بود فکر کرده بود بازیش واقعا خوبه میخواستم نبازیم که باختیم .
اگر فرار نمی کردی میدونستم چیکارت کنم :دی

خیلی با حال بود
همون اول بازی 21 نفر رو تو BODY کشت...مونده بودم چقدر سرعت عمل داشت دیدم سه تایی دو تایی پشت سر هم میکشت دیدم داره بریک میرقصه میره اونور میپره اینور:confused::eek::biggrin1:

خدا لعنتت کنه حمید ( به قول امیر ) یعنی چی فان من دارم گلوی خودمو اون پشت پاره می کنم تو به من میخندی
بابا تو مگه دکتر نیستی هی میگم داد میزنم حمید حواست به من باشه اگر کسی منو زد سریع منو خوب کن . یهو دیدم حمید داره اون ور واسه خودش سوت میزنه میچرخه رضا جلوی من ظاهر شد و منو ترور کرد تو هم که عینه خیالت نبود . حساب اصلان هم میرسم اصلاجدی بازی نکرد . دوست نداشتم ببازیم چون این Jalorosi لگ داشت غیب می شد راحت ما رو میزد جو گرفته بود فکر کرده بود بازیش واقعا خوبه میخواستم نبازیم که باختیم .
اگر فرار نمی کردی میدونستم چیکارت کنم
خدایی چون صدات رو درست نداشتم فکر کردم میگی وایسا هر کی اومد بزن:blushing:منم جو گیر شدم ولی هم خودم رو به کشتن دادم هم تو رو و هم بازی رو باختیم(چقدر کار کردم):cheesygri

جیگرم حال اومد...هر جا بودم میبردم...:cheesygri
این محسنم هی منو میکشت بعد هی جالوروسی میکشتش:laughing:
او راند سوم هم از بازی پرتاب شدم بیرون کلی از امتیازام پرید...
اون راند منو میثم و جالورسی بودیم که به طرز عجیب و با تاکتیک LAG THE BEST WAY 2 WINN برنده شدیم...
:laughing:
من خودم جالوروسی رو نمیدیدم... با شما مشکل نداشتم تمام حرکات و ظرافت های اخلاقیتون معلوم بود....
آرش راند سوم خیلی با حال ترور شدی:laughing:ریختم تو بیستون بعد بنگ بنگ
منو اصلان هم که با هم بیفتیم دیگه هیچ:دی
خفه شو رضا تا کار دستت ندادم :دی پرو نشو دیگه هر جا بودم میبرم هی با این Jalorosi می افتادی اونم که قشنگ غیب میشد همه ما رو میزد . همه شاکی بودیم . به خصوص محسن که فکر کنم از دست این پشت PS3 سکته کرد :دی
من فقط میدیدم یکی منو زد خودشو نمیدیدم :دی از فاصله 20 متری منو با مشت میکشت :دی
ما هم چون لگ نداشتیم راحت دیدم میشدیم دیگه .
اونجا کاملا تقصیر اصلان و حمید بود انگار نه انگار میگم حمید تو دکتری حواست به من باشه
من مردم سریع منو خوب کن . انگار نه انگار . اصلان هم اصلا جدی بازی نکرد . واقعا اعصابمو ریختید به هم دست آخر :دی خدا ازتون نگزره حمید و اصلان :دی
خیلی با حال بود
همون اول بازی 21 نفر رو تو BODY کشت...مونده بودم چقدر سرعت عمل داشت دیدم سه تایی دو تایی پشت سر هم میکشت دیدم داره بریک میرقصه میره اونور میپره اینور:confused::eek::biggrin1:
من واسم تا حالا چند بار اینجوری شده راحت میشه همرو زد . خوت راحت تکون میخوری ولی دشمنات فقط وایسادن . راحت میری جلشون و میزنیشون . اونا هم تو رو نمی بینن . یه جور Cheat هم میشه . :دی
خدایی چون صدات رو درست نداشتم فکر کردم میگی وایسا هر کی اومد بزن:blushing:منم جو گیر شدم ولی هم خودم رو به کشتن دادم هم تو رو و هم بازی رو باختیم(چقدر کار کردم):cheesygri
آخه IQ . من میخوام چیکار تو اونا رو بزنی اصلان به اون گندگی پس وظیفش چیه :دی اونم که اصلا هیچ کاری نمیکرد وایساده بود به من میخندید :دی
تو وقتی دکتری توی Assassination خوب باید حواست به من باشه تا یه آدم از خدا بی خبری مثل رضا با یه حرکت انتحاری اومد تو بیس ما تا من زخمش شدم منو خوب کنی که خوب ... :دی

سلام و درود.
دوستان امشب خیلی حال داد! ممنون...
آرش جان من کاملا جدی بازی میکردم! فکر کنم به خاطر لگ آقای Jalorosi بازی رو باختیم... من یه ده - بیست باری با شات گان اومدم خدمتش ولی انگار نه انگار
lol.gif
تلپورت هم که میشد
lol.gif

سلام و درود.
آرش جان من کاملا جدی بازی میکردم! فکر کنم به خاطر لگ آقای Jalorosi بازی رو باختیم... من یه ده - بیست باری با شات گان اومدم خدوتش ولی انگار نه انگار
lol.gif
تلپورت هم که میشد
lol.gif

امشب که خیلی حال داد به خصوص با حضور محسن ماراتن دلقک که کلی خندیدم امشب خیلی خیلی حال داد دست همتون درد نکنه .
دوست نداشتم اون دستو ببازیم دیدی که چه جوری پشت سر هم 3 راند رو بردیم . چون یارو فکر نکنه که مثلا خبریه با هزار تا Cheat و Glitch و ... دو نفر بیشتر کشته .
واسه همین . اینا همه بازیه امشب که خیلی حال داد .
ایشالا فردا شب که شب جمعست بچه ها همه بیا یه Persian Zone VS Bazicenter بزنیم .

این لگ رو اعصاب منم بود ! من که بازی بلد نیستم ولی خوب وقتی این چیزا رو تو بازی میبینم عصبی میشم!
من بار اول که اومدم اصلا نتونستم درست بازی کنم اما رفتم بیرون دوباره اومدم که از قبل خیلی بهتر شد!
به هر حال بسی لذت بردم مخصوصا این راند آخر
مرسی!

ایشالا فردا شب که شب جمعست بچه ها همه بیا یه Persian Zone VS Bazicenter بزنیم .

اینو هستم ... فردا هم فقط یک ساعت اینترنت مصرف می کنم و سه ساعتو ذخیره میکنم تا از 9 تا 12 آنلاین باشم بترکونیم

همون دست فری (دف مچ)اول خیلی حال داد من هی اسپن توی بیس ISA مینداختم بد همون جا ظاهرمی شدم یکی دو نفرومی کشتم همین جوری دوسه دست از نظر kill صدر جدول helgast بودم

یکی دوبار هم سپن پشت سر ISA می نداختم اونا نویبیس ما از پشت یک دفعه سه تا درو کردم حال داد

سلام و درود.
آرش جان من کاملا جدی بازی میکردم! فکر کنم به خاطر لگ آقای Jalorosi بازی رو باختیم... من یه ده - بیست باری با شات گان اومدم خدمتش ولی انگار نه انگار
lol.gif
تلپورت هم که میشد
lol.gif

آره اصلان...خیلی لگ داشت...منم افتادم بیرون...وقتی خیلی بازی لگی میشه...مثلا یکی مثل جارولوسی بود چی بود باشه که نمیبینیش...بعد یه مدت از بازی پرت میشم بیرون...
این جور افراد رو که تو بازی های دیگه میبینم مثلا با خارجی ها میرم بیرون...کلی امتیاز داشتم...
ولی واسه اینکه8 بازی تموم شه اومدم پیشتون...دست آخر هم خنده بود
آرش خیلی دوست دارم با کلن خارجیه :biggrin1:فهمیدی قضیه رو که توش یه ایرانی عضوه مسابقه بدیم:biggrin1:بترکونیمشون:biggrin1:

به به ... ببین ما یه شب نبودیما :biggrin1:
کلی برای خودتون حال کردیدا.
آرش آره یکمی بد قولی کردم و نتونستم بیام.
ولی همونطور که قبلا بهت گفتم من حتما شبی 1 ساعت رو بازی خواهم کرد.
امشبم 12 تا 1 بازی کردم ولی چون خسته بودم دیگه حالشو نداشتم این خارجکی هارو بترکونم:biggrin1:

اگر خدا بخواد فردا شب حتما میام برای 9 به بعد(البته ممکنه بعدازظهر هم یه سر بیام)

سلام آرش سلام اصلان سلام رضا سلام امير سلام بقيه :biggrin1:
آرش يه خواهشي دارم ديگه اين جالوروسي رو راه نده تو بازي ديشب من فقط از اين كتك خوردم ديگه داشتم سكته ميكردم واقعا... تو بازي منو ميفرستي جلو تو همين assassination من بميرم سري خودت بري بمب رو بزاري سر جاش بعدشم هي ميگي آفرين باريك... آفرين برو بمير ...:biggrin1: اين اصلان هم كه cheat زده بود aim داشت تو چشم من تازه همه جا هم بود . ولي آرش تيم قدره منو خودت يه تنه همرو حريفيم البته تو نه من :biggrin1::biggrin1:

به به ... ببین ما یه شب نبودیما :biggrin1:
کلی برای خودتون حال کردیدا.
آرش آره یکمی بد قولی کردم و نتونستم بیام.
ولی همونطور که قبلا بهت گفتم من حتما شبی 1 ساعت رو بازی خواهم کرد.
امشبم 12 تا 1 بازی کردم ولی چون خسته بودم دیگه حالشو نداشتم این خارجکی هارو بترکونم:biggrin1:

اگر خدا بخواد فردا شب حتما میام برای 9 به بعد(البته ممکنه بعدازظهر هم یه سر بیام)
آره تو هم نیومدی خیلی بیشتر حال داد :دی نه شوخی میکنم تونبودی انگار یه چیزی کم بود .
من که دیروز مردم از خنده از دست این محسن نه میزاشت من بازی کنم نه خودش بازی میکرد مثل تو همش تو بازی غر میزنه :دی
سلام آرش سلام اصلان سلام رضا سلام امير سلام بقيه :biggrin1:
آرش يه خواهشي دارم ديگه اين جالوروسي رو راه نده تو بازي ديشب من فقط از اين كتك خوردم ديگه داشتم سكته ميكردم واقعا... تو بازي منو ميفرستي جلو تو همين assassination من بميرم سري خودت بري بمب رو بزاري سر جاش بعدشم هي ميگي آفرين باريك... آفرين برو بمير ...:biggrin1: اين اصلان هم كه cheat زده بود aim داشت تو چشم من تازه همه جا هم بود . ولي آرش تيم قدره منو خودت يه تنه همرو حريفيم البته تو نه من :biggrin1::biggrin1:
سلام :دی
آره اگر لگ داشته باشه دیگه راه نمیدم چون بازی دیشب رو خراب کرده بود :دی
من به تو دستور میدادم تو باید عمل میکردی یه سرباز باید جئن خودشو واسه فرمانده خودش بده تو هم اینکارو کردی . :دی بهت افتخار میکنم :دی .
اصلان هم Cheat نزده بود خداییش خوب بازی میکنه دیگه قبول کن دیشب ترکونده بود ولی دست آخر که با من افتاد یه ذره شل بازی میکرد .
منو تو هم قدر بود یم الببته باختیم ولی سالم بازی کردیم :دی تو قدر خوبه :دی عقده داری مگه :دی

سلام بچه ها :دی
آقا من امشب نمیتونم بیام Killzone 2 . تعطیلات آخر هفته راه انداختن به من خبر ندادن میگن پا شو بریم Weekend :دی . الان دارم میرم قزوین تو باغ :دی همونجا به یادتون هستم .
بفهمم کسی پشت سر من بد گفته من میدونم و اون :دی
ببخشید دیگه باور کنید خودم دوست ندارم برم کاش میشستم باهاتون Killzone 2 میزدم ولی چاره ای نیست .
فردا شب همتون و میبینم . :smile:
فعلا .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or