Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام خدمت دوستان ما هم بالاخره adsl گرفتیم.خوشهال میشم یکی از دوستان این کلن من رو addکنه بازی با خارجکیها لطفی نداره.هدست هم داریم.:cheesygri:victory:موفق باشید.
PSN ID:jake_billkosh
سلام مبارکه :دی :smile:
من به عنوان لیدر کلن ( با اینکه اینجا کسی منو قبول نداره :دی ) شما رو ADD میکنم .
امشب هم از ساعت 30 : 7 هستیم . :smile:

با سلام خدمت دوستان ما هم بالاخره adsl گرفتیم.خوشهال میشم یکی از دوستان این کلن من رو addکنه بازی با خارجکیها لطفی نداره.هدست هم داریم.:cheesygri:victory:موفق باشید.
PSN ID:jake_billkosh

من هم بعنوان Officer کلن ورودتون کبریت:biggrin1:(تبریک) میگم.
و امیدوارم روزهای خوب و پر شهادتی رو داشته باشی.(Only Hedshot)

من هم بعنوان Officer کلن ورودتون کبریت:biggrin1:(تبریک) میگم.
و امیدوارم روزهای خوب و پر شهادتی رو داشته باشی.(Only Hedshot)
مگه قراره بیاد تو کلن که کبریت میگی :دی هر موقع من گفتم تو حرف بزن :دی همشیه باعث آبروریزی من بودی تو :دی
نترس همه مثل تو نیستن که فقط Headshot بشن :دی .
امیر 27 دقیقه دیگه هستی PSN دیگه :دی بیای ها . به اصلان و رضا هم گفتم بیان . محسن هم خدا کنه بیاد واقعا باحاله :دی غر میزنه خوشم میاد :دی

آرش فقط به خاطر تو.... KZ2 رو دوباره گرفتم... :biggrin1:
مرسی تورج جان ایول داری :دی لطف کردی . اگر الان گرفتی و اینترنت هم داری ما از طرفای 8 هستیم .
اگر خواستی افتخار بدی بیای با ما بازی کنی . :smile:
بچه ها من از الان هستم تو PSN .

مرسی تورج جان ایول داری :دی لطف کردی . اگر الان گرفتی و اینترنت هم داری ما از طرفای 8 هستیم .
اگر خواستی افتخار بدی بیای با ما بازی کنی . :smile:
بچه ها من از الان هستم تو PSN .

اصلاً برای اين گرفتم بيام تو online با شما بازی کنم :biggrin1:.... ببينيم چطوری online اين بازی ...

من دير تر ميتونم بيام... طرف 11 اينطور ها ...

شما معمولا چه ساعت های هستيد؟ که من وقتمو تنظيم کنم با شما... جز الان ساعت 8 چون بايد کاری رو انجام بدم نيستم

درود
مرسی از بچه ها که اومدید خیلی خیلی خوش گذشت . :smile: بنده همه رو ترکوندم امروز . :دی
اون دست آخر یه 10 قبل از فوتبال هم با اصلان رفتیم پیش این اجنبی ها اول شدم با فرگ 140 :دی
خیلی عالی بود . دستتون درد نکنه .
اصلاً برای اين گرفتم بيام تو online با شما بازی
کنم :biggrin1:.... ببينيم چطوری online اين بازی ...

من دير تر ميتونم بيام... طرف 11 اينطور ها ...

شما معمولا چه ساعت های هستيد؟ که من وقتمو تنظيم کنم با شما... جز الان ساعت 8 چون بايد کاری رو انجام بدم نيستم
تورج جان Online این بازی حرف نداره زیباترین Multiplayer رو داره بین بازی های PS3 تا الان .
ما شبا میایم ساعت 8 30 : 8 این طرفا . ساعت 11 خیلی دیره کار و زندگی داریم :دی
ولی هستیم از 30 : 8 تا 11 معمولا .

سلام و درود.
آرش جان بهتر نیست مسابقه بدیم؟! حداقل چهار نفر ثابت رو داریم... خیلی از کلن های خارجی هم 4به4 مسابقه میدن...

آره یه حالی به valor ها بدیم....!
چشم . مسابقه میدیم . :دی ولی من نمیدونم از کجا کلن جور کنم . اصلان تو Officer هستی میتونی برنامه بریزی ما از ساعت 9 تا 11 میتونیم مسابقه بدیم .

سلام آرش... سلام نامردا ...
آرش ببين ديروز بارون اومد خطمون قاطي كرد ديگه بوق آزاد نميزد منم نتونستم بيام بعدشم كلي فوش و ... دادم به درو ديوار:biggrin1:امشب حتما ميان من پايم آرش بچه ها ميدونن از رضا بپرس...:biggrin1:
محسن ماراتون:biggrin1::biggrin1:

سلام آرش... سلام نامردا ...
آرش ببين ديروز بارون اومد خطمون قاطي كرد ديگه بوق آزاد نميزد منم نتونستم بيام بعدشم كلي فوش و ... دادم به درو ديوار:biggrin1:امشب حتما ميان من پايم آرش بچه ها ميدونن از رضا بپرس...:biggrin1:
محسن ماراتون:biggrin1::biggrin1:
خوب حالا میگی چیکار کنم :دی به من که فوش ندادی ؟ :دی
باشه بیا امشب . هستیم . :smile:

درود
دوستان من از الان هستم تو PSN هر کسی دوست داشت میتونه بیاد بریم بازی کنیم . :smile:
واسه مسابقات هم برنامه ریزی میکنم بهتون میگم .

من یه مدت نبودم از کلن هم kick شدم :biggrin1:
از فردا دوباره میام. ساعت 8 بازی می کنید دیگه ؟

سلام
در مورد kick بايد بگم كه 2 دليل داشت: 1.تعداد بيش از حد نفرات كلن 2.آنلاين نشدن به مدت طولاني افراد (از جمله خود شما)(البته با توجه به ويرايش پست اول)

در مورد ساعت بازي هم ساعت 8:30 بچه هاي كلن ميان و در مورد اومدن شما اينكه براي اعضاي كلن هيچ فرقي نمي كنه.
اگر تعداد نفرات كم بود خود آرش جان براي شما پسورد ميفرسته.

قبلا هم گفته شده كه اين تاپيك در مورد بحث و گفتگوي اعضاي كلن هست.

موفق باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or