Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام :دی
دوستان عزیز به کوری چشم بعضی ها ( امیر :دی ) من برگشتم :دی . من میدونم امشب با تو چیکار کنم امیر :دی .
خوب دوستان یکم کلن بی نظم شده . خواهش میکنم امشب همه ساعت 15 : 9 توی PSN باشید . به خدا من میدونم و با شما :دی
همه هرکی اینجا رو میبینه ساعت 15 : 9 توی PSN باشید . البته اعضای کلن .
مهمان هم کسی خواست بیاد اگر خودمون کافی نبودیم بیاد . PSN ID منو میتونید ADD کنید . البته فکر کنم لیستم پره :دی .
به هر حال پس قرار ما شد ساعت 15 : 9 شب . بیاید که Arash برگشت :دی .

بچه پو رو به تو میگن:biggrin1:
آخه تو بازی بلدی !؟
من فکر کنم دکمه هارو یادت رفته باشه:p
زیاد هم امیدوار نباش چون بازم کنسولت همین روزا میپوکه:biggrin1:

چرا هيچ ماد ديگه اي نميزاريد همش كه نميشه body count . حوصلم سر رفت... شما فقط مي خواين سريع امتيازتون بره بالا وگرنه body count خيلي بخواهيد بازي كنيد 10 دقيقه!!!!!

تو هم حوصلت رو هم بزن تا سر نره:biggrin1:
ولی چشم

امشب ساعت 15 : 9 بیا خودم مثل قدیم Match میسازم حالشو ببر . :دی
بچه ها بازم میگم ساعت 15 : 9 . یادتون نره . :smile:

نیومده همه جا جار نزن بابا...تقصیر منه که تو رو از member بودم در آوردم و دوباره leader ت کردم:biggrin1:

آخ دمت گرم آرش جان خيلي عالي شد خيلي وقت بود آبكش نشدي بايد ياداوريت كنم:cheesygri

در ضمن از زحمات آقا امير در طي غيبت آرش جان قدرداني ميكنم...

دمت گرم زدی تو خال(آبکش میگی پس ...:-")

من که کاری نکردم رفیق:smile:

کی ؟ :دی من خیلی وقته آبکش نشدم . :دی باشه تو بیا من میدونم با تو چیکار کنم .
امشب یا میای تو این تاپیک میگی ببخشید :دی یا اخراج میشی :دی

بازم داره از leader بودنش سوء استفاده می کنه پورووو

سلام من هم KILLZONE بازی میکنم اگر مایل بودید منو ADD کنید متشکرم:دی

بابا تو دیگه کی هستی ... اومدی تو تاپیک کلن ما بعد تازه میگی منو add کنید...چیزه دیگه نمیخوای !؟

من از 9:45 تا 10:15 بودم فقط اصلان بود.امشب بازی کردید یا نه؟

آرش جان با عرض شرمندگی باید بگم که دیگه حرفت برش نداره(حالا فهمیدی حمید جان چرا کسی نیومد)
این اصلانم که ترکونده ... بابا وایسا با هم بریم(تو تنهایی دلت میاد بدون من rank بگیری !؟)

سلام و دورد بر دوستان.
آهای نامردا :biggrin1: چرا کسی دیشب نیومد؟!
فقط من و آرش و علی رضا (Vanred) بودیم... که منم بعد یه مدت اینترنتم قطع شد دیگه نتونستم بازی کنم...

سلام
امیر خواهشا شوخی بشسه دیگه .
شورشو درآوردید به خدا و دیشب هیچ کس نیومد . فقط من بودم و اصلان .
یه چیزی به همتون بگم . فرقی نمی کنه . اعضای کلن ثابت نیستند فکر نکنید حالا که از 32 نفر شما 12 نفر موندید دیگه کسی با شما کار نداره .
گفته باشم به همتون درسته مسابقه نمیدیم فعلا ولی با هم که میتونیم بازی کنیم . گر چه شما بازی معمولی رو من اینجا 10 بار اعلام میکنم نمیایاد چه برسه به مسابقه .
امیر جان شما هم دیگه شوخی بسه یکم هم جدی بگیر همین پریشب شما بودی میگفتی هر کی نیاد اخراج . حالا خوبه من تو رو اخراج کنم . رضا با شما هم هستم ها .
حالا هم معلوم میشه که حرف من برش داره یا نه . اینو جدی گفتم امیر . شماها پدر منو درآوردید تو این چند روز هزار جا رفتم تا تونستم این PS3 رو درست کنم یه بازی جور کنم بیام بعد از شما فقط یه نفر میاد .

سلام
امیر خواهشا شوخی بشسه دیگه .
شورشو درآوردید به خدا و دیشب هیچ کس نیومد . فقط من بودم و اصلان .
یه چیزی به همتون بگم . فرقی نمی کنه . اعضای کلن ثابت نیستند فکر نکنید حالا که از 32 نفر شما 12 نفر موندید دیگه کسی با شما کار نداره .
گفته باشم به همتون درسته مسابقه نمیدیم فعلا ولی با هم که میتونیم بازی کنیم . گر چه شما بازی معمولی رو من اینجا 10 بار اعلام میکنم نمیایاد چه برسه به مسابقه .
امیر جان شما هم دیگه شوخی بسه یکم هم جدی بگیر همین پریشب شما بودی میگفتی هر کی نیاد اخراج . حالا خوبه من تو رو اخراج کنم . رضا با شما هم هستم ها .
حالا هم معلوم میشه که حرف من برش داره یا نه . اینو جدی گفتم امیر . شماها پدر منو درآوردید تو این چند روز هزار جا رفتم تا تونستم این PS3 رو درست کنم یه بازی جور کنم بیام بعد از شما فقط یه نفر میاد
سعی کنید یه ساعت درست و حسابی بندازید دیشب فوتبال بود من نیومدم تازه خونه هم نبودم:biggrin1:
سعی کنید بازی ها رو مثلا بندازید ساعت 7

سعی کنید یه ساعت درست و حسابی بندازید دیشب فوتبال بود من نیومدم تازه خونه هم نبودم:biggrin1:
سعی کنید بازی ها رو مثلا بندازید ساعت 7
7 نمیشه حسام . بابا هر کدومتون یه چیزی میگید به خدا . 7 نمیشه . بهترین موقع همون 15 : 9 هست یا 45 : 9 .
حسام جان من حالا منظورم کلا با شما نبود . منظورم با کسایی هست که واقعا منو کچل کردن این چند وقت .
به خدا من 2 ماه دیگه کنکور دارم . اصلا میبینید که تو طول روز هم نمیام . تا شب درس میخونم بعد شب میام بازی کنم میبینم آقایون بشریف فرما نشدن .
حالا مشخص میشه حرف من برش داره یا نداره .

من معذرت مي خوام. آخه ديشب تب و لرز كردم نتونستم بيام الان هم افتادم تو خونه! امشب هم شايد نتونستم بيام...
به هر حال مارو ببخشيد خودتون ميدونيد كه من هميشه پايم كل اين آرشو بخوابونم:cheesygri
ولي آرش خودت يه چيز ديگه اي اين امير همش منو اذيت ميكنه فرار مغز ها كه ميگن همينه ديگه:biggrin1:

من معذرت مي خوام. آخه ديشب تب و لرز كردم نتونستم بيام الان هم افتادم تو خونه! امشب هم شايد نتونستم بيام...
به هر حال مارو ببخشيد خودتون ميدونيد كه من هميشه پايم كل اين آرشو بخوابونم:cheesygri
ولي آرش خودت يه چيز ديگه اي اين امير همش منو اذيت ميكنه فرار مغز ها كه ميگن همينه ديگه:biggrin1:
محسن اشکال نداره اتفاق پیش میاد واسه هر کس هیچ اشکالی نداره ولی من میگم این امیر واقعا منو کچل کرد که بیا . هر کی نیاد باید اخراجش کنی و این حرفا . حالا خودش دیشب نیومد .
تو هم دیگه خودتو لوس نکن :دی تو که من بودم داشتی بازی میکردی چه جوری یه دفعه تب کردی :دی

خب روزای فرد مگه نبود؟...
من روزای فرد هستم...
اصلا میخواید ترک تحصیل کنم:confused:
به هر حال من شاید یه ماهی نیام نه که کلا نیام بستگی داره....اگه هم بیام 11.30 به بعد اونم تا 31 اردیبهشت...
این یکی دو ماه ازماه های بحرانی عمرم هستن:((
امشب هستم...اگه مشکل اینترنتی نباشه...
ویرایش...
حالا که برنامه رو نگاه کردم میتونتم از21.15 تا 22.15 با شما باشم...آرش kick ام نکنی...میام..گور بابای درس ...شهریور...از 11 تا 31 اردیبهشت... بعدشم اگه بودید از 11.30 تا 1 یا فوقش2 هستم...
وسطا امتحانات نوبت دوم هم وقت کردم میام...
حق بدید خو..از کونکورم بدتره...لا اقل اون تستی دستگاه تصحیح میکونه این نهایی را با موچین تصحیح میکنن این معلمای حوزه

آخرین ویرایش:
خب روزای فرد مگه نبود؟...
من روزای فرد هستم...
اصلا میخواید ترک تحصیل کنم:confused:
به هر حال من شاید یه ماهی نیام نه که کلا نیام بستگی داره....اگه هم بیام 11.30 به بعد اونم تا 31 اردیبهشت...
این یکی دو ماه ازماه های بحرانی عمرم هستن:((
امشب هستم...اگه مشکل اینترنتی نباشه...
ویرایش...
حالا که برنامه رو نگاه کردم میتونتم از21.15 تا 22.15 با شما باشم...آرش kick ام نکنی...میام..گور بابای درس ...شهریور...از 11 تا 31 اردیبهشت... بعدشم اگه بودید از 11.30 تا 1 یا فوقش2 هستم...
وسطا امتحانات نوبت دوم هم وقت کردم میام...
حق بدید خو..از کونکورم بدتره...لا اقل اون تستی دستگاه تصحیح میکونه این نهایی را با موچین تصحیح میکنن این معلمای حوزه
رضا من اصلا با تو مشکلی ندارم . مگه من هر روز بهت نمی کم درس بخون . من خودم پارسال مثل تو بودم . کاملا هم درکت میکنم . این بازی واجب نیست که 2 ماه دیگه هیچ مشکلی هم پیش نمیاد . ایشالا امتحاناتو خوب بدی . فقط میخوام معدلت زیر 18 بشه سریعا Kick میشی :دی اینو جدی گفتم مثل من معدلت 15 نشه . :دی البته من کلا پارسال که سوم بودم 5 ساعت هم درس نخوندم ولی تو بخون . :smile:
-----------------------------------------------------
امیر خان شوخ طبع چرا پیداش نمیشه من یه حالی بهش بدم . قبلا که من نبودم همش اینجا بود حالا که من برگشتم قایم شده . :biggrin1:

سلام.
آرش جان اگه امکانش هست یه نقشه دیگه رو هم اضافه کن... :biggrin1: هر کودوم رو که صلاح میدونی... البته با توافق دوستان!
.................
اصلان از اون حرفا بود ها . نقشه اضافه کنم . ؟ ! واسه کی واسه من و تو وقتی هیچ کس نمیاد .
تا وقتی که 6 نفر نشیم من Match نمیسازم .
هر موقع شدیم چشم همون Persian Warzone رو میسازم مثل قدیما مپ هم اضافه میکنم . :smile:
فقط من و تو بودیم دیشب دیگه . علیرضا هم که 15 دقیقه اومد و رفت .
حمید خان هم بودند ولی مثل اینکه افتخار نمیدن با کلن باشند . هیچ مشکلی نیست .​
آرش منظورم این بود که اگه بچه ها اومدن... امیدوارم امشب زیاد باشیم.

آخرین ویرایش:
سلام.
آرش جان اگه امکانش هست یه نقشه دیگه رو هم اضافه کن... :biggrin1: هر کودوم رو که صلاح میدونی... البته با توافق دوستان!
اصلان از اون حرفا بود ها . نقشه اضافه کنم . ؟ ! واسه کی واسه من و تو وقتی هیچ کس نمیاد .
تا وقتی که 6 نفر نشیم من Match نمیسازم .
هر موقع شدیم چشم همون Persian Warzone رو میسازم مثل قدیما مپ هم اضافه میکنم . :smile:
فقط من و تو بودیم دیشب دیگه . علیرضا هم که 15 دقیقه اومد و رفت .
حمید خان هم بودند ولی مثل اینکه افتخار نمیدن با کلن باشند . هیچ مشکلی نیست .

چرا همه میگن دیشب ما بودیم و اصلان ولی هیچکس به جز اصلان کس دیگه ای رو ندیده:biggrin1:.منم اومدم فقط اصلان بود.میدونید من دیشب با چه شرایطی اومده بودم؟ روز قبلش با ماشینم تصادف کرده بودم که اصلا کاپوت ماشین محو شده ولی گفتم بیام یکم با دوستان بازی کنم بلکه حال و احوالم عوض بشه ولی هیچ خبری نبود.امروز هم با وجودی که تا دیری دنبال کار ماشینم هستم ولی باز سعی میکنم بیام

چرا همه میگن دیشب ما بودیم و اصلان ولی هیچکس به جز اصلان کس دیگه ای رو ندیده:biggrin1:.منم اومدم فقط اصلان بود.میدونید من دیشب با چه شرایطی اومده بودم؟ روز قبلش با ماشینم تصادف کرده بودم که اصلا کاپوت ماشین محو شده ولی گفتم بیام یکم با دوستان بازی کنم بلکه حال و احوالم عوض بشه ولی هیچ خبری نبود.امروز هم با وجودی که تا دیری دنبال کار ماشینم هستم ولی باز سعی میکنم بیام
سلام حمید . خودت که چیزیت نشده ؟ :دی امید کلن به تو ها :دی
ایشالا کارات درست بشه مید جان . حمید تو واقعا منو ندیدی . دیشب اصلا دیرتر از من اومد تازه .
من دیشب از ساعت یه ربع به 9 تو PSN بودم تا 30 : 12 . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or