درود بر عضو تازه واردخب منم از هفته بعد که امتحانام تموم بشه میام تو کلندیگه مسابقات و تورنمنت رو راه میندازیم

دوست عزیز هیچ اصراری به حضور شما تو کلن نیست . تو همون کلن خارجی بمونید و به کارتون ادامه بدید . :smile:عجب کلن خلوتی دارین شما ها! باید به زور دور هم جمع بشین و یه دست 10 دقیقه ای بازی میکنین بعد خداحافظ! و واسه آوردن بعضی ها هم توی این تشکیلات کلی تست ازش میگیرین که بیچاره اگه بازیشم خوب باشه منصرف میشه که قطعا از بعضی عضوهای ثابت شما هم بهتره! من خودم الان توی یه کلن خارجی عضو هستم برنامه ریزیه اونا و مسابقه دادنشون زمین تا زیرزمین با شما ها فرق داره! خلاصه به نظر من اسم کلن رو عوض کنین چون اصلا با روشتون یکسان نیست و به عنوان یه کلن از ایران اصلا خوب نیست باید یه چند نفر از اونایی که همیشه پایه بازی هستن بیشتر از 10 دقیقه با نت سرعت بالا عضو کنین نه دوستای نزدیکتون که با Dial up میان بازی!
موفق باشین
من اینقدر تو کلن هد شات شدم که دیگه با این تصادفها آخ هم نمیگم:biggrin1:سلام حمید . خودت که چیزیت نشده ؟امید کلن به تو ها
![]()
ایشالا کارات درست بشه مید جان . حمید تو واقعا منو ندیدی . دیشب اصلا دیرتر از من اومد تازه .
من دیشب از ساعت یه ربع به 9 تو PSN بودم تا 30 : 12 . :smile:

حمید چیکار کردی با ماشینمن اینقدر تو کلن هد شات شدم که دیگه با این تصادفها آخ هم نمیگم:biggrin1:
برای اینکه انگیزه بگیرید و بیاید بازی عکس ماشینم رو میذارم چون خدا یه شانس دیگه به من داد تا بتونم باز هم بازی کنم
http://i41.tinypic.com/24fn0v8.jpg
دوست عزیز هیچ اصراری به حضور شما تو کلن نیست . تو همون کلن خارجی بمونید و به کارتون ادامه بدید . :smile:
این کلن هم اول 32 33 نفر بود که ما خلوتش کردیم صفحه های قبل رو میخوندی متوجه میشدی .
در ضمن این کلن الان بهترین کلنیه که تو ایران هست . اسم کلن هم همین میمونه .
شما حتی حاضر نیستی به خودت زحمت بدی PSN ID منو ADD کنی بعد میای میگی بازیم از همه بهتره
نکنه شما با Dial up بازی میکنی چون تا حالا ندیده بودم کسی با Dial up بازی کنه . :biggrin1:
روش چینش هم تو صفحات قبل توضیح داده شده اگرم دوستی باشه هست شما باهاش مشکلی داری ؟
شما خدای کیلزون حالا حرف حسابت چیه الکی بدون هیچ منظوری شر به پا میکنی.خدا رو شکر این کلن راه خودش رو ادامه میده و اعضای شاخی توش هستن با هر کی هم حاضریم مسابقه بدیم.من اصرار نمیکنم عزیزم من از خیلی وقت پیش آنلاین بازی میکنم مثل شما یا بعضی ها نیستم که همین دیروز با همین ps3 یا killzone تازه ADSL گرفتن فهمیدن انلاین چیه و خودشونو گم کردن من اصلا وقتمو تو همچین کلنهای آماتوری هدر نمیدم گلم فقط چندتا از دوستان رو دیدم که دلخور شده بودن از طرز رفتار شما منم خواستم بگم که شما هسته اتم نشکافتین یه کلن سادست همین پس باید واسه همه اونایی که بازیشون خوبه باشه از کسی تست نگیرین بزارید بازی کنن و چند روزه دیدم دارین همدیگرو قسم میدین که تورو خدا بچها امشب یادنون نره بیاید بازی!! گفتم اگه اینجوریه یه چند نفرو بیارین که هم بازی بلدن هم میتونن بیان و واقعا بدونن آنلاین چیه و با dial up نمیشه بازی کرد! و در ضمن لیست بنده پره و نیازی به ADD کردن شما نمیبینم عزیز! خلاصه یه فکری به حال کلن بزرگه 30 نفرتون بکنین اینجوری از دست میره!
خوش باشین
حسام جان شما اصلا خودتو عصبانی نکن چون اصلا ارزش نداره .شما خدای کیلزون حالا حرف حسابت چیه الکی بدون هیچ منظوری شر به پا میکنی.خدا رو شکر این کلن راه خودش رو ادامه میده و اعضای شاخی توش هستن با هر کی هم حاضریم مسابقه بدیم.
خوب حالا شما اول خوبی ؟ چرا انقدر عصبانی دوست عزیز . با حرفای خودت آبروی خودتو جلو همه بردی حالا بهت میگم چه جوری .من اصرار نمیکنم عزیزم من از خیلی وقت پیش آنلاین بازی میکنم مثل شما یا بعضی ها نیستم که همین دیروز با همین ps3 یا killzone تازه ADSL گرفتن فهمیدن انلاین چیه و خودشونو گم کردن من اصلا وقتمو تو همچین کلنهای آماتوری هدر نمیدم گلم فقط چندتا از دوستان رو دیدم که دلخور شده بودن از طرز رفتار شما منم خواستم بگم که شما هسته اتم نشکافتین یه کلن سادست همین پس باید واسه همه اونایی که بازیشون خوبه باشه از کسی تست نگیرین بزارید بازی کنن و چند روزه دیدم دارین همدیگرو قسم میدین که تورو خدا بچها امشب یادنون نره بیاید بازی!! گفتم اگه اینجوریه یه چند نفرو بیارین که هم بازی بلدن هم میتونن بیان و واقعا بدونن آنلاین چیه و با dial up نمیشه بازی کرد! و در ضمن لیست بنده پره و نیازی به ADD کردن شما نمیبینم عزیز! خلاصه یه فکری به حال کلن بزرگه 30 نفرتون بکنین اینجوری از دست میره!
خوش باشین
آقا ما رو هم ثبت نام کنین همیشه پایه بازیم هر وقت که باشه!
باشه شما رو ADD میکنم!
ممنون پدرام جان بابت رسیدگی و زحمتی که کشیدی . :smile:پست ها پاک شد.
یه مقدار رعایت کنید،سر 2-3 تا مسئله پیش پا افتاده تاپیک رو به هم نریزید.
امیر راجع به چیدمان مود ها و مپ ها این بهترین حالته . ما که همیشه این جوری بازی میکردیم چی شد یه دفعه امشب گفتی خوب نیست . آخه BodyCount خیلی تکراری میشه ولی همه مود ها باشه هم جذاب تره و هم طولانی تر .من که امشب اصلا حال نکردم.
نمیدون چرا با اینطور دست ها چرا حال نمی کنم...به بادیکانت عادت کردم شاید.
از اون که بگذریم هم من هر چی به شما ها تیر میزدم فاید نداشت (اینو جدی میگم)
آرش از این به بعد بذار اصلان بسازه ما جوین بشیم.... رضا هم میدونه برای چی میگم.