Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من الان رسیدم تهران، من فرند لیستمو 10 تاشو خالی کردم نمیدونم کی پر شده خوب :دی احتمالا از دیروز تا امشب که نیومدم 10 نفر باز ADD کردن که پر شده، من یه چند دقیقه دیگه میام PSN جواب همه عزیزان رو میدم، Officer کلن هم کیارش ِ، هم تو این Killzone 2 هم تو Persian Zone ـی که توی Killzone 3 خواهد بود. یه Officer دیگه هم خواهیم داشت که بعد از گذشت یه مدت کوتاهی از Killzone 3 مشخصش می کنم.

تو PSN می بینمتون.
هنوز سر کاریم!!

add لیستت هنوز پر هستش!!

تکبییییییییییییییییییییر!!

نه منم نگفتم پول کسی رو خوردی!! گفتم شاید خودت رو تافته جدا بافته بدونی!!

به هر حال add شدی!!!

تکبــــــیــــــــــــــــــــــر !!!

امشب هستیم. یه نکته دیگه این که دوستان اینجا PSN ID بزارند هیچ فایده ای نخواهد داشت. شما یا من رو یا کیارش رو ADD کنید اگر میخواید بازی کنید .

این ID من : Life4Game
اینم ID کیارش : kia_old_snake

مهدی رو هم میتونید ADD کنید : thefury2009

آقایون من دوتا امتحان سنگین واسه شنبه و دوشنبه دارم واسه همین این دو سه روز نمیتونم بیام بازی:(( واقعا شرمندم ولی از دوشنبه شب هرشب کیلزون2 هستم درخدمتتون>:)>:)
من حتی کیلزون3 هم بیاد تا موقعی که سرورهای کیلزون2 سرپا باشن بازم کیلزون2 بازی میکنم:d

خواهش می کنم، من به داشتن آفیسری مثل تو افتخار می کنم. البته یه مقدار رسوایی اخلاقی داری که باید رسیدگی باشه ولی خوب از لحاظ فنی هیچ کم و کسری نداری :دی

اگر الان پایه ای بشینیم بازی کنیم اگرم نه که فردا شب پا باش :دی

خواهش می کنم، من به داشتن آفیسری مثل تو افتخار می کنم. البته یه مقدار رسوایی اخلاقی داری که باید رسیدگی باشه ولی خوب از لحاظ فنی هیچ کم و کسری نداری :دی

اگر الان پایه ای بشینیم بازی کنیم اگرم نه که فردا شب پا باش :دی

داداش ما که اد کردیم شما ماشا الله اینقدر سرتون شلوغ بالا بالا ها پر میزنید به ما که محل نمی گذارید

داداش ما که اد کردیم شما ماشا الله اینقدر سرتون شلوغ بالا بالا ها پر میزنید به ما که محل نمی گذارید
نه بابا این حرفا چیه، من امروز اصلا Killzone 2 بازی نکردم، علتش هم این بود که از دیشب تا الان مهمون داشتم نشد ولی خوب ID ـیم تو PSN آنلاین بود ولی خودم پای دستگاه نبودم، فردا بعد بازی ایران میتونیم بازی کنیم، همتون بیاید، منتظرم.

نه بابا این حرفا چیه، من امروز اصلا Killzone 2 بازی نکردم، علتش هم این بود که از دیشب تا الان مهمون داشتم نشد ولی خوب ID ـیم تو PSN آنلاین بود ولی خودم پای دستگاه نبودم، فردا بعد بازی ایران میتونیم بازی کنیم، همتون بیاید، منتظرم.

دمت گرم من که هستم اگه ایران ببره دیگه چه شود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or