موافقم. چون از اون کسایی که دیشب بازی می کردن و من میشناختم هیچ کس با آمادگی نیومده بود از جمله اونها خود منم بودم:hurted1: ولی جدا حال داد.:thumbup: این تنها کلن ایرانی که اینقدر دوام آوردهb-)دیشب خیلی حال داد هر چند که اکثر match ها رو باختیم که اونم
به خاطر اینه که خیلی ها تمرین ندارن ( از جمله خودم ) :d کیارش که عالی بازی کرد
فقط قبل از اومدنم می خوام همه بدونن من از اون کسایی بودم که به شدت با تو مخالف بودممهدی امشب هم منتظرت هستم، میخوام با تگ PaRs تو Room ببنیمت.![]()
بلاخره حرفه دلمو زدم و تخلیه شدم)تا همین دیشب و تنها قصدم واسه بازی این بود که مقابل تو بازی کنم ولی فکر کردم دیدم هر چقدر هم مقابل تو و کسایی که باهاشون مشکل دارم بازی کنم دیگه حال نمیکنم. میخام جای اینکه به خارجیهای زبون نفهم یه تاکتیک یاد بدم بیام باهم یه تیم قوی بسازیم.چرا باید خارجیها از ما تو کلناشون استفاده کنن برن بالا بدشم خودشونو بگیرن. خیلی دوست دارم یه کلن کاملا ایرانی بسازیم و بریم kz3 بترکونیم و بشیم جزو مشهورترین کلنای دنیا امیدوارم بقیه مخالفا هم غرورشونو مثل ما کنار بزارن و متحدمون شن (امیدوارم بی احترامی نکرده باشم)

موافقم، نمی خوام تعریف کنم ولی اینی که میگم حقیقته،اگه کسی هم باور نمیکنه یه روزی خواهد دید ،من از محسن بهتر تو کیلزون ندیدم، اون فقط امتیازش کمتر از top rankهاست ولی بازیش از همشون سر تره اگه اونم بیادش با کمک شما ها و چندتا کله گنده دیگه ایرانی که بعدن اسمشونو میگم شاید شماها هم بشناسین بهترین کلن ایرانی و شاید دنیا رو میسازیم فقط امیدوارم اولا این کله گنده هارو پیدا کنیم ثانیا با ما موافق باشنغرور نیست، خودمون هم میدونیم واقعا یه سریمون بازی مون از خیلی از کله گنده ها حتی با این وضعیت اینترنت بهتر ِ .
زدی تو خال برهان جان. حالا باید قدم اول برداشته بشه. اول همه ایرانیهای رفته رو(مثل همین محسن و اصلان و امیرو...)رو باید هرکی تو لیست فرنداش(friend list:d) داره پیدا کنه و بگین بیان اینجا نظرشونو بگن. دوم وقتی همه جمع بودن واسه این که سردستمون رو تایین کنیم اینجا یه نظرسنجی بزاریم. حالا هم برهان جای اینکه فقط پست بدی امشب بیا تو میدون ببینیمت:dمنم با آرش موافق هستم تو ایران ما بازیکن شاخ کم نداریم. اصلان، امیر، کیارش، محسن، مهدی، آرش و ...... کلی آدم هستند که همه هم بازیشون خوبه. اگه همه ما یک جا جمع بشیم و چند تا تیم درست کنیم راحت می تونیم هر روز کلی بازی بزاریم رنک Clan خودمون رو ببریم بالا و جزو بهترین ها بشیم. من هم با این حرکت کاملا موافق هستم که اگه همه بهترین ها باهم دیگه باشند بهتر از اینکه دو تا کلن تشکیل بشه و هر کی بره تو یکی حضور داشته باشند. البته باید یک نفر رو به عنوان سردسته همه قبول کنند چون این شخص باید بازی ها رو هماهنگ کنه و اگه قرار باشه اون آفیسرهایی که سردسته تعیین می کنه خود رای برن بازی تدارک ببینند نمیشه و این رو همه اعضا باید قبول کنند که از 1 نفر دستور بگیرند. این مشکل رو اگه بتونید حل کنید همه چی ok و مطمئنا جزو بهترین ها میشیم.