Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Clan رو نمی دونم ولی من خاطراتی با Killzone2 دارم که تا آخر عمر گیمریم همراهم می مونه

بریــــــــــــــــــم .

ارش یه سوال دارم اذت
چی باعث می شد این بازی این قدر فوق العاده باشه ؟

جواب خودم به این سوال : سیستم Clan خفن:love: .... سیستم Tournament بی نقص ;)....
پشتیبانی سرور هایی که هیچ رقیبی نداشت :((
گیمپلی بی نظیر ....

بازی خاطره انگیز که عملا خیلی دیگه از بازی ها ازش تقلید کردن

هر وقت تورنت گان رو توی MW2 می بینم خنده ام می گیره

سیستم کلاس کاراکتر ها قوی و مپ های فوق العاده زبیا با طراحی عالی

saboteur . medic. ........... ای کلاس من کجایی Sniper .... :((

چشم براه Killzone3 هستم اگه تو این E3 معرفی بشه حتما جشن می گیرم و چند تا از بچه های سایت رو دعوت می کنم

یادش بخیر، چقدر خاطرات داشتیم ، کل بچه های Photoshop باز ِ BC بسیج میشدن برامون بنر درست می کردند . اون اوایل یادم میاد هی PM میومد که این جور کارای منظم و تیم داری آخرش به نتیجه نمیرسه ولی هممون دیدیم رسید.
یادش بخیر ، داد و بیدادها ، برد و باخت ها ، وقتی با هم تو یه Room بودیم همه در میرفتن ، وقتی تنها هم بودیم نمی ترسیدیم . یادش بخیر اعضای Knights of Arab رو گیر میاوردیم ، Knife شون می کردیم و بعدش با خنده T-Bag ـشون می کردیم. با همه خاطرات خوب و بد ، کنکوری که من داشتم بازم یه لحظه آروم و قرار نداشت این تاپیک . یادش بخیر از هم پاشیدن کلنمون ، یادش بخیر The End Is N1GH یکی از بهترین کل های دنیا که بچه های ثابتمون Transfer شدن اونجا ...

یادش بخیر کودتا بر علیه Life4Game :دی یادش بخیر دوباره بلند کردن ِ کلن ، پشت سر هم تورنمت دادن تا اینکه ما هم بریم بالا و همه اسم Persian رو ببینن . تو همه بازی های Online هر جا اسم Persian و Iran و Pars باشه پشت سرش توهین ِ ولی ما کاری کرده بودیم که همه خارجیا دهنشونُ بسته بودند :دی

بریــــــــــــــــــم .

آرش چی شده دوباره گردو خاک کردی .:biggrin1: مام هستیم بزار بازی UPDATE شه میاد میکشمت دیگه خیلی دلم تنگ شده .

حماقت ، جوونی ، نفهمی :biggrin1:

تو هم برو پی کارت بچه جون. به تو چه اصلا ؟ :biggrin1:

نشانه ی هر ایرانی:biggrin1:در کل تو این بازی 5 تا کلن زده شد اخرم همش ترکید:biggrin1:(همشم تقصیر این برهانه الان قایم شده:biggrin1:)

Long Live The Persian Zone
Long Live
نشانه ی هر ایرانی:biggrin1:در کل تو این بازی 5 تا کلن زده شد اخرم همش ترکید:biggrin1:(همشم تقصیر این برهانه الان قایم شده:biggrin1:)
راجع به نشانه که آیدین کوتاه و مفید توضیح داد. اون 5 تا کلن نمیدونم چه جوری اسمشو میشد گذاشت تیم ولی خوب دوست ندارم کسی از طرف PZ حرف بزنه، میدونی که، به خصوص این که هیچ ارتباطی هم باهاش نداشته باشه.
تا جایی که من لیدر این کلن بودم هیچ وقت نترکید.

Long Live

راجع به نشانه که آیدین کوتاه و مفید توضیح داد. اون 5 تا کلن نمیدونم چه جوری اسمشو میشد گذاشت تیم ولی خوب دوست ندارم کسی از طرف PZ حرف بزنه، میدونی که، به خصوص این که هیچ ارتباطی هم باهاش نداشته باشه.
تا جایی که من لیدر این کلن بودم هیچ وقت نترکید.

در تکمیل صحبت های آرش بگم که بچه ها هنوز تمیرین میکنن که اگه بچه ها جمع بودن یه حالی بدیم .;)

در تکمیل صحبت های آرش بگم که بچه ها هنوز تمیرین میکنن که اگه بچه ها جمع بودن یه حالی بدیم .;)
من هم شدیدا اقا هستم من هم پایه هستم فقط خبر کنید
فقط یه سوال میشه مثلا من هم جزو تیم بشم؟؟یا نه مثلا عضو تیم همون بچه های قبلی هستند ممنون میشم یه توضیح بدید و اسم جدید تیم اگه قرار هست برگزار بشه رو بگید یا همون اسم PZ هست؟؟؟ممنونم

من هم شدیدا اقا هستم من هم پایه هستم فقط خبر کنید
فقط یه سوال میشه مثلا من هم جزو تیم بشم؟؟یا نه مثلا عضو تیم همون بچه های قبلی هستند ممنون میشم یه توضیح بدید و اسم جدید تیم اگه قرار هست برگزار بشه رو بگید یا همون اسم PZ هست؟؟؟ممنونم
من Stats ات رو تو سایت Killzone.com چک کردم. درجت که جنرال هست. هر وقت رسیدی به General of the Army و انعطاف پذیری کلاس هات بیشتر شد ، من اینجا به همراه آرش اعلام میکنم که یه روز جمع بشیم به همراه بچه ها بریم بازی کنیم . ببینیم چطور هستی .

کـــی خســـتست ... ؟! بلند بگــــید ... :دی

از همین امروز تا وقتی که Killzone 3 رو تو دستامون حس کنیم Killzone 2 بازی می کنیم، این همون Persian Zone ِ از فحش و ناسزا و توهین هم نمی ترسیم و اسممون رو عوض نمی کنیم، دشمنامون رو مجبور می کنیم بهمون احترام بزارن، این تاپیک زندست تا جایی که Killzone 3 بیاد و اسم تاپیک عوض بشه و جای 2 یه 3 بیاد ...

Long Live Persian Zone

• Like
Reactions: ar22

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or