اتفاقا آرش باید نگران باشی. باید یکی باشه که بتونه همیشه بالاسر کار باشه. همون طور که تو کامنت قبلی هم گفتم Officerها هم مهم هستند چون باید افرادی باشند که همین جوری و خودرای مسابقه نزارند و بعد برن ببازند و تعداد باخت ها رو زیاد بکنند. لیدر یا سرپرست یا فرمانده یا هرچی که اسمش رو میزاری هم باید یکی باشه که بتونه تمام وقت و بدون هیچ منتی بالای سر کلن باشه. این رو که قبول داری؟ به نظر من شخصی که باید انتخاب بشه لازمش اینه که بازی خوبی داشته باشه، بتونه مسابقات خوبی رو برای تمامی افراد کلن طراحی کن و نه فقط یک عده خاص، وقت خالی برای این کارها داشته باشه و از همه مهم تر جو اینکه من خدای KZ هستم و شماها همه زیر دست من هستید و هرچی من میگم و از این حرفها نگیردش و با هم فکری جلو بریم.شما نگران اون شخص نمیخواد باشید، کلن لیدر و Officer داره، از این بابت هیچ نگرانی وجود نداره فقط همین مشکلات و کدورت ها بود که اونا هم حل شد، بقیش خودش درست میشه، فعلا با Killzone 3 دست گرم می کنیم، کم کم هماهنگ میشیم تا برسیم به عرضه Killzone 3 که تا اون موقع کاملا آماده باشیم.
پستت ته صفحه بود ندیدمزدی تو خال برهان جان. حالا باید قدم اول برداشته بشه. اول همه ایرانیهای رفته رو(مثل همین محسن و اصلان و امیرو...)رو باید هرکی تو لیست فرنداش(friend list:d) داره پیدا کنه و بگین بیان اینجا نظرشونو بگن. دوم وقتی همه جمع بودن واسه این که سردستمون رو تایین کنیم اینجا یه نظرسنجی بزاریم. حالا هم برهان جای اینکه فقط پست بدی امشب بیا تو میدون ببینیمت:d
برهان جان خوب الان واسه من یه سوالی پیش میاد و اونم اینه که الان دقیقا واسه چی میخوای نظرسنجی کنی ؟ مگه کلن لیدر نداره ؟ یه چیزی رو بهت بگم برهان، خوب اولا که هنوز Killzone 3 نیومد ِ که ما ببینیم سیستم کلن و مسابقاتش چه جوریه و چه تغییراتی نسبت به Killzone 2 داشته، دوما سیستم پینش نفرات تیم قطععا با هم فرق خواهد کرد، قطعا نحوه بازی بچه ها و توانشون فرق می کنه و این یه چیزیه که غیر قابل کتمان ِ.اتفاقا آرش باید نگران باشی. باید یکی باشه که بتونه همیشه بالاسر کار باشه. همون طور که تو کامنت قبلی هم گفتم Officerها هم مهم هستند چون باید افرادی باشند که همین جوری و خودرای مسابقه نزارند و بعد برن ببازند و تعداد باخت ها رو زیاد بکنند. لیدر یا سرپرست یا فرمانده یا هرچی که اسمش رو میزاری هم باید یکی باشه که بتونه تمام وقت و بدون هیچ منتی بالای سر کلن باشه. این رو که قبول داری؟ به نظر من شخصی که باید انتخاب بشه لازمش اینه که بازی خوبی داشته باشه، بتونه مسابقات خوبی رو برای تمامی افراد کلن طراحی کن و نه فقط یک عده خاص، وقت خالی برای این کارها داشته باشه و از همه مهم تر جو اینکه من خدای KZ هستم و شماها همه زیر دست من هستید و هرچی من میگم و از این حرفها نگیردش و با هم فکری جلو بریم.
بله، کلا دور هم خوش می گذرونیمآرش با بقیه ی بچه های BC که عضو کلن ـتون نخواهند بود(مثل من :d ) هم مثل U2 دستگرمی بازی میکنید ؟ :d :d :d
کجاش خوش میگذره:d داشتم دیوانه میشدم:dبله، کلا دور هم خوش می گذرونیم، فقط ایرانیا، حالا میخوان از کلن ما باشن یا نباشن، اصلا از یه کلن ایرانی ِ دیگه باشن، فرقی نمی کنه.
اونایی که میخوان بازی کنن Life4Game رو ADD کنن برای هماهنگی .
آرش با بقیه ی بچه های BC که عضو کلن ـتون نخواهند بود(مثل من :d ) هم مثل U2 دستگرمی بازی میکنید ؟ :d :d :d
برهان جان خوب الان واسه من یه سوالی پیش میاد و اونم اینه که الان دقیقا واسه چی میخوای نظرسنجی کنی ؟ مگه کلن لیدر نداره ؟ یه چیزی رو بهت بگم برهان، خوب اولا که هنوز Killzone 3 نیومد ِ که ما ببینیم سیستم کلن و مسابقاتش چه جوریه و چه تغییراتی نسبت به Killzone 2 داشته، دوما سیستم پینش نفرات تیم قطععا با هم فرق خواهد کرد، قطعا نحوه بازی بچه ها و توانشون فرق می کنه و این یه چیزیه که غیر قابل کتمان ِ.
تو توی Killzone 2 تو کلن ما نبودی، اگر بعد از چند ماه یکم از قوای کلن کم شد به خاطر معضل ککنکوری بود که من داشتم و واقعا نمی رسیدم به کارهای کلن، Officer هم نداشتیم که البته بعدش کیارش اومد و واقعا با هم هماهنگ بودیم و مدام با تلفن با هم صحبت می کردیم و هماهنگ می شدیم. ما هنوز نفرات تیم ُ نمیدونیم جز چند تا بازیکنی که ازش خبر داریم و من مطمئنم تو Killzone 3 هم خواهند بود، در ضمن از الان میشه واقعا Officer تعیین کرد وقتی هنوز 1 ماه مونده تا بازی بیاد ؟
وقتی میگم شما نگران این قضایا باشید واسه همین میگم، نباشید اوناش با من، شما فقط باشید تا تیم ُ تشکیل بدیم و بازی کنیم و کم کم شروع کنیم.
سلام زامبیکجاش خوش میگذره:d داشتم دیوانه میشدم:d
موافقم در حد بنزکجاش خوش میگذره:d داشتم دیوانه میشدم:d