Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما نگران اون شخص نمیخواد باشید، کلن لیدر و Officer داره، از این بابت هیچ نگرانی وجود نداره فقط همین مشکلات و کدورت ها بود که اونا هم حل شد، بقیش خودش درست میشه، فعلا با Killzone 3 دست گرم می کنیم، کم کم هماهنگ میشیم تا برسیم به عرضه Killzone 3 که تا اون موقع کاملا آماده باشیم.
اتفاقا آرش باید نگران باشی. باید یکی باشه که بتونه همیشه بالاسر کار باشه. همون طور که تو کامنت قبلی هم گفتم Officerها هم مهم هستند چون باید افرادی باشند که همین جوری و خودرای مسابقه نزارند و بعد برن ببازند و تعداد باخت ها رو زیاد بکنند. لیدر یا سرپرست یا فرمانده یا هرچی که اسمش رو میزاری هم باید یکی باشه که بتونه تمام وقت و بدون هیچ منتی بالای سر کلن باشه. این رو که قبول داری؟ به نظر من شخصی که باید انتخاب بشه لازمش اینه که بازی خوبی داشته باشه، بتونه مسابقات خوبی رو برای تمامی افراد کلن طراحی کن و نه فقط یک عده خاص، وقت خالی برای این کارها داشته باشه و از همه مهم تر جو اینکه من خدای KZ هستم و شماها همه زیر دست من هستید و هرچی من میگم و از این حرفها نگیردش و با هم فکری جلو بریم.

زدی تو خال برهان جان. حالا باید قدم اول برداشته بشه. اول همه ایرانیهای رفته رو(مثل همین محسن و اصلان و امیرو...)رو باید هرکی تو لیست فرنداش(friend list:d) داره پیدا کنه و بگین بیان اینجا نظرشونو بگن. دوم وقتی همه جمع بودن واسه این که سردستمون رو تایین کنیم اینجا یه نظرسنجی بزاریم. حالا هم برهان جای اینکه فقط پست بدی امشب بیا تو میدون ببینیمت:d
پستت ته صفحه بود ندیدم:دی آره من هم موافقم. همه اینایی که گفتی تو لیست من هستند و امیر رو هم با یک زنگ میشه دوباره برش گردوند. من هم شرمنده به علت شرایط افتضاح اینترنتی در شمال ایران و در قسمتی که ما ساکن هستیم معذورم:دی با شایان دیروز ظهر 3-4 بار رفتیم و هر کاری کردم join نمیشد. در مورد نظرستجی هم که گفتی کاملا موافقم اما فقط اعضای کلن حق رای دادن دارند تا از باندبازی و این چیزا جلوگیری بشه. به نظر من این بهترین شکل هست.

اتفاقا آرش باید نگران باشی. باید یکی باشه که بتونه همیشه بالاسر کار باشه. همون طور که تو کامنت قبلی هم گفتم Officerها هم مهم هستند چون باید افرادی باشند که همین جوری و خودرای مسابقه نزارند و بعد برن ببازند و تعداد باخت ها رو زیاد بکنند. لیدر یا سرپرست یا فرمانده یا هرچی که اسمش رو میزاری هم باید یکی باشه که بتونه تمام وقت و بدون هیچ منتی بالای سر کلن باشه. این رو که قبول داری؟ به نظر من شخصی که باید انتخاب بشه لازمش اینه که بازی خوبی داشته باشه، بتونه مسابقات خوبی رو برای تمامی افراد کلن طراحی کن و نه فقط یک عده خاص، وقت خالی برای این کارها داشته باشه و از همه مهم تر جو اینکه من خدای KZ هستم و شماها همه زیر دست من هستید و هرچی من میگم و از این حرفها نگیردش و با هم فکری جلو بریم.
برهان جان خوب الان واسه من یه سوالی پیش میاد و اونم اینه که الان دقیقا واسه چی میخوای نظرسنجی کنی ؟ مگه کلن لیدر نداره ؟ یه چیزی رو بهت بگم برهان، خوب اولا که هنوز Killzone 3 نیومد ِ که ما ببینیم سیستم کلن و مسابقاتش چه جوریه و چه تغییراتی نسبت به Killzone 2 داشته، دوما سیستم پینش نفرات تیم قطععا با هم فرق خواهد کرد، قطعا نحوه بازی بچه ها و توانشون فرق می کنه و این یه چیزیه که غیر قابل کتمان ِ.

تو توی Killzone 2 تو کلن ما نبودی، اگر بعد از چند ماه یکم از قوای کلن کم شد به خاطر معضل ککنکوری بود که من داشتم و واقعا نمی رسیدم به کارهای کلن، Officer هم نداشتیم که البته بعدش کیارش اومد و واقعا با هم هماهنگ بودیم و مدام با تلفن با هم صحبت می کردیم و هماهنگ می شدیم. ما هنوز نفرات تیم ُ نمیدونیم جز چند تا بازیکنی که ازش خبر داریم و من مطمئنم تو Killzone 3 هم خواهند بود، در ضمن از الان میشه واقعا Officer تعیین کرد وقتی هنوز 1 ماه مونده تا بازی بیاد ؟

وقتی میگم شما نگران این قضایا باشید واسه همین میگم، نباشید اوناش با من، شما فقط باشید تا تیم ُ تشکیل بدیم و بازی کنیم و کم کم شروع کنیم.

آرش با بقیه ی بچه های BC که عضو کلن ـتون نخواهند بود(مثل من :d ) هم مثل U2 دستگرمی بازی میکنید ؟ :d :d :d
بله، کلا دور هم خوش می گذرونیم :دی، فقط ایرانیا، حالا میخوان از کلن ما باشن یا نباشن، اصلا از یه کلن ایرانی ِ دیگه باشن، فرقی نمی کنه.

اونایی که میخوان بازی کنن Life4Game رو ADD کنن برای هماهنگی .

آقا ما میخایم این یوزر رو Add کنیم میگه این یوزر لیست دوستاش پر هستش!!

و add نمیشه!!

آرش با بقیه ی بچه های BC که عضو کلن ـتون نخواهند بود(مثل من :d ) هم مثل U2 دستگرمی بازی میکنید ؟ :d :d :d

من اینم پایه هستم!

خاستی یوزر بده!

برهان جان خوب الان واسه من یه سوالی پیش میاد و اونم اینه که الان دقیقا واسه چی میخوای نظرسنجی کنی ؟ مگه کلن لیدر نداره ؟ یه چیزی رو بهت بگم برهان، خوب اولا که هنوز Killzone 3 نیومد ِ که ما ببینیم سیستم کلن و مسابقاتش چه جوریه و چه تغییراتی نسبت به Killzone 2 داشته، دوما سیستم پینش نفرات تیم قطععا با هم فرق خواهد کرد، قطعا نحوه بازی بچه ها و توانشون فرق می کنه و این یه چیزیه که غیر قابل کتمان ِ.

تو توی Killzone 2 تو کلن ما نبودی، اگر بعد از چند ماه یکم از قوای کلن کم شد به خاطر معضل ککنکوری بود که من داشتم و واقعا نمی رسیدم به کارهای کلن، Officer هم نداشتیم که البته بعدش کیارش اومد و واقعا با هم هماهنگ بودیم و مدام با تلفن با هم صحبت می کردیم و هماهنگ می شدیم. ما هنوز نفرات تیم ُ نمیدونیم جز چند تا بازیکنی که ازش خبر داریم و من مطمئنم تو Killzone 3 هم خواهند بود، در ضمن از الان میشه واقعا Officer تعیین کرد وقتی هنوز 1 ماه مونده تا بازی بیاد ؟

وقتی میگم شما نگران این قضایا باشید واسه همین میگم، نباشید اوناش با من، شما فقط باشید تا تیم ُ تشکیل بدیم و بازی کنیم و کم کم شروع کنیم.

من که نگفتم الان نظرسنجی بزاریم. از الان که کار مسخره ای هست بخوایم انجام بدیم. بعد از اومدن بازی منظورم بود. در مورد اینکه تو کلن شما نبودم باعث و بانیش خود تو بودی:دی اون موقع چون بعد از کنکور رفتی کیش و کلا اون مسائل پیش اومد هیچ کدومتون به جز امیر و اصلان نبودن و من هم با بقیه ایرانی ها بازی می کردم. برای همین میگم وقتی که بازی اومد و شخصی رو خواستیم انتخاب کنیم با کسی باشه که بتونه وقت بزاره و زمان آزاد مناسبی برای انجام این کار داشته باشه. در کل تو اصلا نگرفتی من چی میگم چون پستم رو درست نخوندی چون من هیچ جایی اشاره نکردم که همین الان کسی رو انتخاب کنیم و همه جا منظور من اینه بوده که وقتی بازی رو گرفتیم و آنلاین رو شروع کردیم انتخاب ها با نظر بچه ها صورت بگیره. حالا تو چطوری این برداشت رو از پست من کردی که این جوری جواب دادی نمی دونم؟:دی

کجاش خوش میگذره:d داشتم دیوانه میشدم:d
سلام زامبی:دی خوبی؟:دی

شرمنده بچه ها قرار امشب رو میزارید؟من تا ساعت 10 بیرون هستم و 10 میتونم بیام (با پوزش)
بعدش مشا مثلا چقدر بازی میکنید مثلا 8 شروع میکنید تا 10 چقدر بازی میکنید؟

کجاش خوش میگذره:d داشتم دیوانه میشدم:d
موافقم در حد بنز :دی مثلا تو کلنشون بودیم . افتاذیم حریفشون . بعد جالبه تو BASE خودمون هنوز RESPAWN نشده همین آرش که میگه نگران نباشید :دی هدشاتمون میکرد !! کیا هم که هیچی رومون رو میچرخوندیم دوتا چشم نارنجی جلو صورتم بود که بالاش زده بود KIA_OLD_SNAKE !!! :دی

خوب ما هم گناه داریم :d می خوایم بازی کنیم :d
ولی بهتره در این مواقع یک جوری گروه بندی بشه که 2 طرف تقریبا مساوی باشند :d بازم مثل U2 :d :d :d

دیشب نمیدونم چرا اینقدر لگ بود . :d البته یه چند دست خوب بود . :d
امشب هم که آرش نیست گویا .
در مورد کلن هم منم میگم بهتره همه ایرانیا یه جا جمع باشیم .
نظرت چیه آرش تا کیلزون 3 بیاد تفننی بریم Clan match بازی کنیم ؟

آقایون دیشب که خبری نشد ولی امیدوارم امشب بیایید
پیشنهاد من 7 تا 9 هستش
یه سوال؟ کی یا چه کسایی آفیسرن؟ الحمد الله لیدر کلن که جواب هیچکس رو دیشب نداد

آقا یکی بیاد جواب منو بده(منظورم یکی از آفیسرا یا لیدره) من اینجا احساس غربت داره بهم دست میده. این چه جور اتحادی هست که لیدر فرند لیستش پره بد میگه منو اَد کنید آفیسرها هم(اگه آفیسری باشه) بیاد بگه کی هست شاید یکی خواست با تگ pars بازی کنه!

من الان رسیدم تهران، من فرند لیستمو 10 تاشو خالی کردم نمیدونم کی پر شده خوب :دی احتمالا از دیروز تا امشب که نیومدم 10 نفر باز ADD کردن که پر شده، من یه چند دقیقه دیگه میام PSN جواب همه عزیزان رو میدم، Officer کلن هم کیارش ِ، هم تو این Killzone 2 هم تو Persian Zone ـی که توی Killzone 3 خواهد بود. یه Officer دیگه هم خواهیم داشت که بعد از گذشت یه مدت کوتاهی از Killzone 3 مشخصش می کنم.

تو PSN می بینمتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or