بالاخره این نت کوفتی درست شد پینگش . :d
از فردا در خدمتم . :d
از لیدر هم ممنون سمتمان را به ما پس داد . :d

ساعت چند بازی میکنید!!؟من اددت کردم ادم کن خوب
خبری ازت نیست
دوستان بیایید با هم بازی کنیم و یک حالی از این خارجی ها بگیریم که فکر نکنند که خیلی حرفه ایی هستند![]()
بابا من حالم از بازی این خارجی هابهم می خوره تو رو خدا یه کاری کنین من دوست دارم
با بر بچ ایرانی بازی کنم

از اون حرفای نژادپرستانه بود ها...چه فرقی میکنه
دوستان چرا کسی نیست بیاد بازی کنیم ای بابا![]()

:sleeping:کردم کسی نیومد:crying1::crying1:درود
خوب، همه رویا ها و روز های زیبای با هم بودن توی Persian Zone با تمام تلخی ها و شیرینی هاش دارن بر می گردن، 736 روز پیش Persian Zone تاسیس شد و توسط بچه های این کلن به اینجا رسید، اگر چه مشکلات و اتفاقات خیلی زیادی افتاد اما با این حال زنده و پابرجا موند تا امروز که میشه صدای تپش Killzone 3 رو از فاصله خیلی نزدیک حس کرد.
به هر حال این تاپیک همینجا و تو همین پست با Killzone 2 خداحتفظی می کنه و با تغییر نامش رسما تاپیک اختصاصی Persian Zone در بازی سنتر خواهد بود.
اسم خیلی ها تو ذهنم ِ ، خیلی خاطرات با اصلان، امیر، کیارش و رضا و حمید و محسن که نمیدونم الان کجاست . شاید تو Killzone 2 من کنکور داشتم و نتونستیم اونجوری که بچه های کلن لایقش بودند و در حالی که از بهترین بازیکن های دنیا بودند براشون وقت بزارم و مایه بزارم، خیلی چیزها مثل کنکور باعث و بانی بود ولی این بار همه چیز فرق می کنه و هممون می دونیم چقدر خوب بودیم، تک تک ـمون و حالا وقتشه که نشون بدیم.
بچه های قدیمی بیان که دوباره از نو شروع کنیم. دوستان جدید هم میتونن تو جمع ما باشن، تو Persian Zone باشن ...
به محض اینکه بازی رو گرفتم قوانین رو دوباره وضع می کنیم، بچه ها رو دور هم جمع می کنیم و شروع می کنیم. در ضمن، به هر کسی که بتونه بهترین بنر و لوگو رو برای Persian Zone درست کنه، نشان عضو افتخاری این کلن بهش داده خواهد شد، حتی اگر PS3 نداشته باشه و اسمش تو سایت Killzone و صفحه رسمی کلن در این سایت درج خواهد شد، علاوه بر اینکه لوگو و بنر اصلی کلن رو خواهد ساخت ...
Long Live Persian Zone

الان همه رو یادت بود الا من
فکر کنم تاریخ انقضا من رد شده واسه همین فراموش شدم.ok منم به تاریخ کیلزون2 پیوستم.من رو میتونید اونجا پیدا کنید

حالا چرا میزنی به صحرا کربلا . :d این محسن با اون محسن فرق میکنه .:crying1::crying1:الان همه رو یادت بود الا من
پس من چی؟؟محسنم یادت بودفکر کنم تاریخ انقضا من رد شده واسه همین فراموش شدم.ok منم به تاریخ کیلزون2 پیوستم.من رو میتونید اونجا پیدا کنید
![]()