Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امیر اون Error به خاطر Down بودن سرورها به خاطر Upgrade کدنشون بود که دیروز درست شد و من 6 7 ساعت بازی کردم هیچ مشکلی نداره دیگه ...

من هنوز مشکل دارم!قبل پچ راحت بازی میکردم!الان نمیدونم چشه تا ساعت به 4 بعد از ظهر میرسه کلا پرت میشه بیرون بعد هم 8001 ... :(

درود

خوب، همه رویا ها و روز های زیبای با هم بودن توی Persian Zone با تمام تلخی ها و شیرینی هاش دارن بر می گردن، 736 روز پیش Persian Zone تاسیس شد و توسط بچه های این کلن به اینجا رسید، اگر چه مشکلات و اتفاقات خیلی زیادی افتاد اما با این حال زنده و پابرجا موند تا امروز که میشه صدای تپش Killzone 3 رو از فاصله خیلی نزدیک حس کرد.

به هر حال این تاپیک همینجا و تو همین پست با Killzone 2 خداحتفظی می کنه و با تغییر نامش رسما تاپیک اختصاصی Persian Zone در بازی سنتر خواهد بود.

اسم خیلی ها تو ذهنم ِ ، خیلی خاطرات با اصلان، امیر، کیارش و رضا و حمید و محسن که نمیدونم الان کجاست . شاید تو Killzone 2 من کنکور داشتم و نتونستیم اونجوری که بچه های کلن لایقش بودند و در حالی که از بهترین بازیکن های دنیا بودند براشون وقت بزارم و مایه بزارم، خیلی چیزها مثل کنکور باعث و بانی بود ولی این بار همه چیز فرق می کنه و هممون می دونیم چقدر خوب بودیم، تک تک ـمون و حالا وقتشه که نشون بدیم.

بچه های قدیمی بیان که دوباره از نو شروع کنیم. دوستان جدید هم میتونن تو جمع ما باشن، تو Persian Zone باشن ...

به محض اینکه بازی رو گرفتم قوانین رو دوباره وضع می کنیم، بچه ها رو دور هم جمع می کنیم و شروع می کنیم. در ضمن، به هر کسی که بتونه بهترین بنر و لوگو رو برای Persian Zone درست کنه، نشان عضو افتخاری این کلن بهش داده خواهد شد، حتی اگر PS3 نداشته باشه و اسمش تو سایت Killzone و صفحه رسمی کلن در این سایت درج خواهد شد، علاوه بر اینکه لوگو و بنر اصلی کلن رو خواهد ساخت ...

Long Live Persian Zone

سلام برای عضو شدن باید چی کار کرد؟؟؟

من دو روزه بکوب دارم بازی می کنم، تا حالا نه پرت شدم بیرون، نه ارور داده نه هیچ لگی داشتم، کیفیت سرور ها فوق العادست ...
من هنوز بازی رو نگرفتم، ولی توی open beta خیلی مشکل داشتم. اینجوری که دوستان میگن هنوز مشکلاتش برطرف نشده. یه بازی نشد که delay نداشته باشم. تو یه بازی 1.5 ثانیه delay داشتم. 4 بار پشت سرهم همون مشکلی که your faction has won رو اول بازی مینویسه برام پیش اومد. درباره ارور 8001 و 20001 هم لازمه چیزی بگم؟
مشکل از اینترنتم هم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or