Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هنوز بازی رو نگرفتم، ولی توی open beta خیلی مشکل داشتم. اینجوری که دوستان میگن هنوز مشکلاتش برطرف نشده. یه بازی نشد که delay نداشته باشم. تو یه بازی 1.5 ثانیه delay داشتم. 4 بار پشت سرهم همون مشکلی که your faction has won رو اول بازی مینویسه برام پیش اومد. درباره ارور 8001 و 20001 هم لازمه چیزی بگم؟
مشکل از اینترنتم هم نیست.
خوب اون وقت Beta چه دخلی به بازی داره ؟ منم Beta مشکل داشتم ولی تو بازی هیچ مشکلی ندارم نه Delay نه لگ و نه پرت شدن بیرون ...
ارش از چه سرویسی استفاده می کنی !؟ سرعت و اینارو بگو لطفا !
من 1 مگ دارم از شهراد می گیرم. به کیفیت خطوط بستگی داره ولی میگم من هیچ مشکلی ندارم ...

من هنوز بازی رو نگرفتم، ولی توی open beta خیلی مشکل داشتم. اینجوری که دوستان میگن هنوز مشکلاتش برطرف نشده. یه بازی نشد که delay نداشته باشم. تو یه بازی 1.5 ثانیه delay داشتم. 4 بار پشت سرهم همون مشکلی که your faction has won رو اول بازی مینویسه برام پیش اومد. درباره ارور 8001 و 20001 هم لازمه چیزی بگم؟
مشکل از اینترنتم هم نیست.
با آرش چند ساعت "بدون مشکل" پشت سر هم بازی کردیم... همن الان هم 139426 نفر دارن بازی میکنند!
کسانی که مشکل دارند برن pingtest.net بعد رو BEGIN TEST کلیک کنید... اگه نتیجه تست C یا D یا F بود بدونید اساسی مشکل دارید!
اینم DNS من:
208.67.222.222
208.67.220.220
در ضمن قراره یه patch بدن بیرون که قابلیت مهم Custom games به بازی اضافه میشه...
اطلاعات بیشتر

آخرین ویرایش:
من همه بازيها رو براحتي بازي ميكنم نميدونم چرا اين بازي اينجوريه تا يه هفته پيش همkillzone2 رو بازي ميكردم.
يا اصلا تو بازي نميره يا بعد از چند دقيقه ديسكانكت ميشه كلا!!

سلام.
من پرس و جو کردم ظاهرا وضعیت چندتا از isp ها فعلا مرخصه !(اسم نمیبرم)
مشکل از اینترنت ماست بازی هیچ مشکلی نداره سرورهای خوبی هم داره.

سلام.
من پرس و جو کردم ظاهرا وضعیت چندتا از isp ها فعلا مرخصه !(اسم نمیبرم)
مشکل از اینترنت ماست بازی هیچ مشکلی نداره سرورهای خوبی هم داره.
مثل اینکه نوبتیه
چند وقت پیشم ISP های یه سری از دوستان از جمله خودم همینطوری شده بود! ;)

بچه ها، شایان و کیارش و امیر و صادق و ... که تو کلن هستند، شب ساعت 9 PSN باشید، میخوایم مسابقه بدیم ...

اگر فرقی تو برنامه و ساعت پیش اومد، همینجا اعلام می کنم.

یه سوال!الان ما تو کلن تورنومنت رفتیم با بچه های کلن چند تا مسابقه دادیم و خب یه پوینتی هم گرفتیم.حالا مثلا ما بخوایم با یکی که میدونیم و میشناسیم مسابقه بدیم نمیشه؟این پچ بعدی هم بیاد قراره کاستم گیم اضافه شه معلوم نیست بشه کلن مچ زد :/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or