Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

جای شما خالی یکم بازی میکردم چنتا سوال به ذهنم رسید:

1- دشمن یه Engineer داشت که Sentry هایی که میساخت خیلی قوی بود، کار خاصی میشه کرد؟
2- اسلحه Magnum برای کدوم کلاس هستش و چطوری باز میشه.
3- اسلحه های دوم چطوری باز میشن کلا، الان همه کلاس های من اسلحه دومشون فقط یه انتخاب داره.
4- چطوری از این ربات های پرنده میشه ساخت؟ Engineer اونارو هوا (!) میکنه؟
5- من یه درجه گرفتم، گفت کلاس Infantyـت میتونه V9 Rocket برداره ولی همچین چیزی برای من باز نشده.

MW2 که گیرمون نمیاد، همین K2 رو باید بزنیم انگار.

سلام

جای شما خالی یکم بازی میکردم چنتا سوال به ذهنم رسید:

1- دشمن یه Engineer داشت که Sentry هایی که میساخت خیلی قوی بود، کار خاصی میشه کرد؟
2- اسلحه Magnum برای کدوم کلاس هستش و چطوری باز میشه.
3- اسلحه های دوم چطوری باز میشن کلا، الان همه کلاس های من اسلحه دومشون فقط یه انتخاب داره.
4- چطوری از این ربات های پرنده میشه ساخت؟ Engineer اونارو هوا (!) میکنه؟
5- من یه درجه گرفتم، گفت کلاس Infantyـت میتونه V9 Rocket برداره ولی همچین چیزی برای من باز نشده.

MW2 که گیرمون نمیاد، همین K2 رو باید بزنیم انگار.
سلام آیدین...
1-نوچ کار خاصی نمیکنه...این Sentry یه قلق دارن...که تو جاهای بسته بهتر عمل میکنن...همین
2-شما باید با اسلحه کمری که الان داری تو هر مرحله 10 نفر رو بکشی اگه اشتباه نکنم تا 8 بار
3-باید با قابلیت(نه اسلحه)کار کنی...مثلا مهندس 5 نفر رو باید این Sentry بکشی...تا هشت بار...
یعنی تا هشت دست...نه اینکه تو یه گیم 40 نفر رو بکشی...
4-اون کلاس بعد Engineer که یه نارنجک دود زا میندازه...شما باید این رو بندازی بعد افراد تیمتون از اون spawn بشن...خودت هم میتونی ....اینم 5 بار بود فکر کنم تا 8 دست
5-خب....باز شده منتها noob جماعت این اسلحه ها رو برمیدارن،اون کسی که game رو ساخته اسلحه رو قفل کرده
.
.
.
آیدین...شما تو همون بازی واست کاملا توضیح داده...warzone که رفتی یکی از گزینه ها اسمش یادم نیست که امتیازات و رنک خودت و دوستات رو نشون میده یه قسمت unlocks همچین چیزی داره که ریبون ها رو نشون داده و توضیحات لازم رو داده...

سلام

1- موقع انتخاب سرور، نکته ای چیزی هست که بشه سرور با پینگ بهتر رو پیدا کرد؟ چون نمایشگری پیدا نکردم که پینگ رو نشون بده.
2- سخت در تلاشم Revolver بگیرم ولی خیلی مشکله چون همه Revolver دارن. شما واسه هدف گیری با کلت، میشینین یا در حال حرکت تیراندازی میکنین؟
3- موقع انتخاب سرور وقتی مثلث رو میزنیم، بر چه اساسی سرور انتخاب میکنه؟ (مثلث همون Quick Match هستش)
4- نمیدونم پینگ من خیلی بده یا چی ولی واقعا نمیشه اینا رو زد. با سرور های اروپا هم بازی میکنم ولی توفیری نداره، پورت خاصی برای این بازی باید باز بشه یا راه حلی چیزی داره؟
5- فرق Ranked Match با Unranked Match چیه؟ احتمالا تو Unranked هیچ Experienceای بدست نمیارین ولی فرقشون دیگه تو چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام

1- موقع انتخاب سرور، نکته ای چیزی هست که بشه سرور با پینگ بهتر رو پیدا کرد؟ چون نمایشگری پیدا نکردم که پینگ رو نشون بده.
2- سخت در تلاشم Revolver بگیرم ولی خیلی مشکله چون همه Revolver دارن. شما واسه هدف گیری با کلت، میشینین یا در حال حرکت تیراندازی میکنین؟
3- موقع انتخاب سرور وقتی مثلث رو میزنیم، بر چه اساسی سرور انتخاب میکنه؟ (مثلث همون Quick Match هستش)
4- نمیدونم پینگ من خیلی بده یا چی ولی واقعا نمیشه اینا رو زد. با سرور های اروپا هم بازی میکنم ولی توفیری نداره، پورت خاصی برای این بازی باید باز بشه یا راه حلی چیزی داره؟
5- فرق Ranked Match با Unranked Match چیه؟ احتمالا تو Unranked هیچ Experienceای بدست نمیارین ولی فرقشون دیگه تو چیه؟

2-برای Revolver بازی هایی هستن به نام Get M4 اونجا Revolver خاموش هست. همه با کلت معمولی هستن. راحت میشه گرفت. بعید میدونم الان باشه. چون همه ی عالم گرفتن این تفنگو! میتونید خودتون یه Match بسازین.
3-بر اساس ریجنی که تو Option زدید انتخاب میکنه.
5-فرق Unranked هم با ranked علاوه بر نداشتن Point و EXP میتونید با Bot هم با Difficulty های مختلف بازی کنید.

من تو مسابقه های Get M4 هم رفتم ولی به این نکته که گفتین دقت نکرده بودم. برای بقیه جواب ها هم تشکر.

برای سوال اولم اگه کسی جوابی میدونه ممنون میشم جواب بدین.

برای سوال اولم اگه کسی جوابی میدونه ممنون میشم جواب بدین.
آیدین جان برای سوال اولت ، سرورهای بازی های انحصاری PS3 از کیفیت خیلی خیلی بالایی برخوردار هستند . چیزی به عنوان Ping Bar یا Latency توی بازی وجود نداره .
شما توی قسمت Region که رفتی EU رو انتخاب کن . قطعا با یه پینگ متوسط هیج مشکلی نخواهی داشت ، هیچ مشکلی . همونطور که ما توی اعضای کلن کسی رو داشتیم با 128 بازی میکرد و هیچ مشکلی نداشت .
پورت خاصی خیر . آیدین با این پینگ بگیر به من بگو : www.names.co.uk
ما اون موقع که بازی میکردیم هیچ مشکلی نداشتیم ، یادم هم نمیاد حتی یک بار از بازی Kick بشیم یا Timed Out بشیم .
این احتمال هم وجود داره که سرورهای بازی یه مقدار ضعیف تر شده باشند که من اینو خودم منطقی نمیدونم .

تولدت مبارک !
5 سال از خلق Killzone گذشت . 5 سال پیش اولین شماره از سری Killzone برای کنسول افسانه ای PS2 منتشر شد . اگر چه که نتوانست یک عنوان انحصاری خوب باشد اما سبب خلق عنوانی با نام Killzone 2 شد ، بازی که در فوریه سال 2009 به طور انحصاری برای PS3 منتشر شد و انتظار ها را برای یک FPS کنسولی بالا برد .

4812.killzone.jpg

به همین مناسب از تاریخ 27 تا 30 نوامبر امتیاز ها 2 برابر خواهند شد .
همچنین Guerilla Games به این مناسبت نظرسنجی در سایت رسمی Killzone ترتیب داده است که بعد از اعلام برنده از بین 3 DLC که برای بازی عرضه شده است یکی از انها را رایگان در اختیار علاقه مندان این بازی قرار داد .

_________________________________________________-

تولدت مبارک ! چه روزهایی داشتیم . امیر ، اصلان ، کیارش ، پانته آ و بقیه بچه ها . Persian Zone . با وجود کنکور و مشکلات و اختلافات و درس و مسافرت و ... باز هم شاد بودیم . هر شب جمع میشدیم و میگفتیم و میخندیدیم . مسابقه میزاشتیم . یادش بخیر . بهترین دوران بازی های Multiplayer ام بود .
میخوام یه قراری بزارم ، بازم بچه های قدیمی دور هم جمع بشیم و به یاد قدیما بازی کنیم .
Happy Birthday KILLZONE

آخرین ویرایش:
تولدت مبارک !
5 سال از خلق Killzone گذشت . 5 سال پیش اولین شماره از سری Killzone برای کنسول افسانه ای PS2 منتشر شد . اگر چه که نتوانست یک عنوان انحصاری خوب باشد اما سبب خلق عنوانی با نام Killzone 2 شد ، بازی که در فوریه سال 2009 به طور انحصاری برای PS3 منتشر شد و انتظار ها را برای یک FPS کنسولی بالا برد .

4812.killzone.jpg

به همین مناسب از تاریخ 27 تا 30 نوامبر امتیاز ها 2 برابر خواهند شد .​

همچنین Guerilla Games به این مناسبت نظرسنجی در سایت رسمی Killzone ترتیب داده است که بعد از اعلام برنده از بین 3 DLC که برای بازی عرضه شده است یکی از انها را رایگان در اختیار علاقه مندان این بازی قرار داد .​

_________________________________________________-​

تولدت مبارک ! چه روزهایی داشتیم . امیر ، اصلان ، کیارش ، پانته آ و بقیه بچه ها . Persian Zone . با وجود کنکور و مشکلات و اختلافات و درس و مسافرت و ... باز هم شاد بودیم . هر شب جمع میشدیم و میگفتیم و میخندیدیم . مسابقه میزاشتیم . یادش بخیر . بهترین دوران بازی های Multiplayer ام بود .​

میخوام یه قراری بزارم ، بازم بچه های قدیمی دور هم جمع بشیم و به یاد قدیما بازی کنیم .​

Happy Birthday KILLZONE​
خیلی ممنون آرش. واقعا چه روز هایی بود. چه حالی میداد. بهترین بازی مولتی بود که تا حالا بازی کردم. عاشق گیم پلی و Aiming سنگینش بودم و هستم. حیف که تو Persian Zone نبودم. وگرنه کلنت میشد 1 دنیا:biggrin1:. این تاریخ ها هم که گفتی، از شانس گندم 1 روزش رو پرواز دارم. وگرنه سریع Rank up میشدم:biggrin1:. حتما یه قرار بذار. کلا بازی منحصر به فردی بود. برای همین زود مولتیش خالی شد. ولی بهترین Multiplayer online از نظر منه.

Happy birthday Killzone

خیلی ممنون آرش. واقعا چه روز هایی بود. چه حالی میداد. بهترین بازی مولتی بود که تا حالا بازی کردم. عاشق گیم پلی و Aiming سنگینش بودم و هستم. حیف که تو Persian Zone نبودم. وگرنه کلنت میشد 1 دنیا:biggrin1:. این تاریخ ها هم که گفتی، از شانس گندم 1 روزش رو پرواز دارم. وگرنه سریع Rank up میشدم:biggrin1:

Happy birthday Killzone
خواهش میکنم پانته آ جان .
داداشت تو کلن بود واسه هفت پشتم بس بود :دی عامل همه قیام ها بر علیه من داداشت بود :دی کجایی کیارش :دی بیا از خودت دفاع کن :دی

بچه ها من یه کیلزون رجین 1 دارم میخرم به نظرتون خوبه؟ رجین 1 مگه پینگ بهتری داره نسبت به رجین 2 ؟ شنیدم قیمتش از رجین 2 بیشتره.بعد رجین 1 چه رجیونی هست؟

بچه ها من یه کیلزون رجین 1 دارم میخرم به نظرتون خوبه؟ رجین 1 مگه پینگ بهتری داره نسبت به رجین 2 ؟ شنیدم قیمتش از رجین 2 بیشتره.بعد رجین 1 چه رجیونی هست؟
توی پینگ و سرور فرقی ندارند . چون سرورهای Killzone 2 فری هستند و میتونید با هر کجای دنیا که بخواید بازی کنید .
ریجن یک برای این طرفدار زیاد داره چون خرید DLC از PSN US راحت تره ، همین . :smile:

خواهش میکنم پانته آ جان .
داداشت تو کلن بود واسه هفت پشتم بس بود :دی عامل همه قیام ها بر علیه من داداشت بود :دی کجایی کیارش :دی بیا از خودت دفاع کن :دی
تکذیب میکنم.:biggrin1: اول اصلان رفت بعد امیر رفت بعد من:biggrin1:. بعدشم که باز اومدم:biggrin1: در کل خیلی دوست دارم بازم جمع بشیم بازی کنیم. اون امیر که فروخت بازیش رو. ولی حیف شد. زود خالی شد. تا اینترنت ما توپ شد همه رفتن:((
Happy birthday Killzone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or