test84
کاربر سایت
پینگ من با یاهو 170 ه.
ولی در کل سرورای بازی خیلی ضعیف تر از اون موقعی شدن که شلوغ بود. کاملا این قضیه مشهوده.
حیف, بد وقتی رسیدم.
پینگ من با یاهو 170 ه.
ولی در کل سرورای بازی خیلی ضعیف تر از اون موقعی شدن که شلوغ بود. کاملا این قضیه مشهوده.
سلام آیدین...سلام
جای شما خالی یکم بازی میکردم چنتا سوال به ذهنم رسید:
1- دشمن یه Engineer داشت که Sentry هایی که میساخت خیلی قوی بود، کار خاصی میشه کرد؟
2- اسلحه Magnum برای کدوم کلاس هستش و چطوری باز میشه.
3- اسلحه های دوم چطوری باز میشن کلا، الان همه کلاس های من اسلحه دومشون فقط یه انتخاب داره.
4- چطوری از این ربات های پرنده میشه ساخت؟ Engineer اونارو هوا (!) میکنه؟
5- من یه درجه گرفتم، گفت کلاس Infantyـت میتونه V9 Rocket برداره ولی همچین چیزی برای من باز نشده.
MW2 که گیرمون نمیاد، همین K2 رو باید بزنیم انگار.
2-برای Revolver بازی هایی هستن به نام Get M4 اونجا Revolver خاموش هست. همه با کلت معمولی هستن. راحت میشه گرفت. بعید میدونم الان باشه. چون همه ی عالم گرفتن این تفنگو! میتونید خودتون یه Match بسازین.سلام
1- موقع انتخاب سرور، نکته ای چیزی هست که بشه سرور با پینگ بهتر رو پیدا کرد؟ چون نمایشگری پیدا نکردم که پینگ رو نشون بده.
2- سخت در تلاشم Revolver بگیرم ولی خیلی مشکله چون همه Revolver دارن. شما واسه هدف گیری با کلت، میشینین یا در حال حرکت تیراندازی میکنین؟
3- موقع انتخاب سرور وقتی مثلث رو میزنیم، بر چه اساسی سرور انتخاب میکنه؟ (مثلث همون Quick Match هستش)
4- نمیدونم پینگ من خیلی بده یا چی ولی واقعا نمیشه اینا رو زد. با سرور های اروپا هم بازی میکنم ولی توفیری نداره، پورت خاصی برای این بازی باید باز بشه یا راه حلی چیزی داره؟
5- فرق Ranked Match با Unranked Match چیه؟ احتمالا تو Unranked هیچ Experienceای بدست نمیارین ولی فرقشون دیگه تو چیه؟
آیدین جان برای سوال اولت ، سرورهای بازی های انحصاری PS3 از کیفیت خیلی خیلی بالایی برخوردار هستند . چیزی به عنوان Ping Bar یا Latency توی بازی وجود نداره .برای سوال اولم اگه کسی جوابی میدونه ممنون میشم جواب بدین.
پورت خاصی خیر . آیدین با این پینگ بگیر به من بگو : www.names.co.uk4- نمیدونم پینگ من خیلی بده یا چی ولی واقعا نمیشه اینا رو زد. با سرور های اروپا هم بازی میکنم ولی توفیری نداره، پورت خاصی برای این بازی باید باز بشه یا راه حلی چیزی داره؟
خیلی ممنون آرش. واقعا چه روز هایی بود. چه حالی میداد. بهترین بازی مولتی بود که تا حالا بازی کردم. عاشق گیم پلی و Aiming سنگینش بودم و هستم. حیف که تو Persian Zone نبودم. وگرنه کلنت میشد 1 دنیا:biggrin1:. این تاریخ ها هم که گفتی، از شانس گندم 1 روزش رو پرواز دارم. وگرنه سریع Rank up میشدم:biggrin1:. حتما یه قرار بذار. کلا بازی منحصر به فردی بود. برای همین زود مولتیش خالی شد. ولی بهترین Multiplayer online از نظر منه.تولدت مبارک !
5 سال از خلق Killzone گذشت . 5 سال پیش اولین شماره از سری Killzone برای کنسول افسانه ای PS2 منتشر شد . اگر چه که نتوانست یک عنوان انحصاری خوب باشد اما سبب خلق عنوانی با نام Killzone 2 شد ، بازی که در فوریه سال 2009 به طور انحصاری برای PS3 منتشر شد و انتظار ها را برای یک FPS کنسولی بالا برد .
به همین مناسب از تاریخ 27 تا 30 نوامبر امتیاز ها 2 برابر خواهند شد .
همچنین Guerilla Games به این مناسبت نظرسنجی در سایت رسمی Killzone ترتیب داده است که بعد از اعلام برنده از بین 3 DLC که برای بازی عرضه شده است یکی از انها را رایگان در اختیار علاقه مندان این بازی قرار داد .
_________________________________________________-
تولدت مبارک ! چه روزهایی داشتیم . امیر ، اصلان ، کیارش ، پانته آ و بقیه بچه ها . Persian Zone . با وجود کنکور و مشکلات و اختلافات و درس و مسافرت و ... باز هم شاد بودیم . هر شب جمع میشدیم و میگفتیم و میخندیدیم . مسابقه میزاشتیم . یادش بخیر . بهترین دوران بازی های Multiplayer ام بود .
میخوام یه قراری بزارم ، بازم بچه های قدیمی دور هم جمع بشیم و به یاد قدیما بازی کنیم .
Happy Birthday KILLZONE
خواهش میکنم پانته آ جان .خیلی ممنون آرش. واقعا چه روز هایی بود. چه حالی میداد. بهترین بازی مولتی بود که تا حالا بازی کردم. عاشق گیم پلی و Aiming سنگینش بودم و هستم. حیف که تو Persian Zone نبودم. وگرنه کلنت میشد 1 دنیا:biggrin1:. این تاریخ ها هم که گفتی، از شانس گندم 1 روزش رو پرواز دارم. وگرنه سریع Rank up میشدم:biggrin1:
Happy birthday Killzone
توی پینگ و سرور فرقی ندارند . چون سرورهای Killzone 2 فری هستند و میتونید با هر کجای دنیا که بخواید بازی کنید .بچه ها من یه کیلزون رجین 1 دارم میخرم به نظرتون خوبه؟ رجین 1 مگه پینگ بهتری داره نسبت به رجین 2 ؟ شنیدم قیمتش از رجین 2 بیشتره.بعد رجین 1 چه رجیونی هست؟
تکذیب میکنم.:biggrin1: اول اصلان رفت بعد امیر رفت بعد من:biggrin1:. بعدشم که باز اومدم:biggrin1: در کل خیلی دوست دارم بازم جمع بشیم بازی کنیم. اون امیر که فروخت بازیش رو. ولی حیف شد. زود خالی شد. تا اینترنت ما توپ شد همه رفتنخواهش میکنم پانته آ جان .
داداشت تو کلن بود واسه هفت پشتم بس بود عامل همه قیام ها بر علیه من داداشت بود کجایی کیارش بیا از خودت دفاع کن