Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من فن بوی نیستم ولی دسته PS3 واقعا اصلا راه نداره واسه FPS. لااقل واسه من که اینطوره، چندین روزه دارم تلاش میکنم ولی اصلا نمیشه درست هدف گیری کرد، با اینکه از 360ام حالم بهم میخوره و 2ماهه روشنش نکردم، انصافا دسته 360 بهتره لااقل. تو CoD4 میشد هدف گیری کرد ولی اینجا همیشه یا Aim به طرف نمیرسه یا ازش رد میشه، حرکتش شتابداره، خطی نیست. هزار مدل Sensitivity و Precision mode رو هم دستکاری کردم، اصلا راه نداره. شایدم ما زیادی n99bـیم که یه هفته هم بازی میکنیم اوت میزنیم. چه میدونم. واقعا برام جالبه ببینم شماها چطوری بازی میکنین! کیارش که ماشالله چی بگم، بازیکنیه واسه خودش! بقیه رو ندیدم.

نمیدونم چرا mouse و keyboard رو به صورت اختیاری نمیذارن تو بازی استفاده کنیم.

من فن بوی نیستم ولی دسته PS3 واقعا اصلا راه نداره واسه FPS. لااقل واسه من که اینطوره، چندین روزه دارم تلاش میکنم ولی اصلا نمیشه درست هدف گیری کرد، با اینکه از 360ام حالم بهم میخوره و 2ماهه روشنش نکردم، انصافا دسته 360 بهتره لااقل. تو CoD4 میشد هدف گیری کرد ولی اینجا همیشه یا Aim به طرف نمیرسه یا ازش رد میشه، حرکتش شتابداره، خطی نیست. هزار مدل Sensitivity و Precision mode رو هم دستکاری کردم، اصلا راه نداره. شایدم ما زیادی n99bـیم که یه هفته هم بازی میکنیم اوت میزنیم. چه میدونم. واقعا برام جالبه ببینم شماها چطوری بازی میکنین! کیارش که ماشالله چی بگم، بازیکنیه واسه خودش! بقیه رو ندیدم.

فکر کنم مشکل دسته نیست. خود بازی هست. Aiming تو Killzone با همه بازی ها فرق داره. قلق خاص خودشو داره. نشونه گیری هم با حرکت آنالوگ هماهنگ نیست.

فن بوی چیه آیدین ، داری حقیقت رو میگی .
پانته آ گفت . این بازی کلا کنترلش با همه بازی های FPS فرق میکنه و شاید به خاطر همین سبک سنگینش من و یه سری دیگه به شدت ازش خوشمون اومد .
ببین اول اینکه نشونه گیری رو توی حالت Hold نزار یعنی یه بار بزنی توی حالت Aiming بمونه و یه بار دیگه بزنی از اون حالت دربیاد .
قبلا هم بهت گفتم وقتی میخوای شلیک کنی باید با فاصله زمانی R1 رو بزنی نه به صورت رگبار !
سخت نیست آیدین . شاید با دسته PS عادت نداری ، حق هم داری . یکی که با موس و کیبورد بازی میکنه و بهو میاد با دسته بازی میکنه اونم چی یه بازی مثل Killzone 2 قطعا براش عذاب آور خواهد بود .
من که مثل مور و ملخ آبکش میکردم این اجنبی ها رو در دوره جوانی :دی Kill Per Hour ام 110 بود :دی

منم خواست اینو بگم بیخیال شدم ولی وقتی دیدم مشکل منو دارن منم میگم.
بازیه fps باید فقط با 360 بازی بشه.واقعا با ps3 سخته.من codmw1 خریدم واسه مولتی ولی خودمو فحش دادم اصلا نتونستم با این دسته ها بازی کنم.
البته اگه با دسته 360 بازی نکرده باشه شاید عادت کنی ولی اگه با 360 تجربه کنی و بخوای با ps هم تجربه کنی واقعا خیلی خیلی سخته.

تشکر واسه پاسخ ها

ولی من مدت هاست که با PC بازی نمیکنم و 2ساله 360 بازی میکنم، کلی هم روش FPS , TPS تموم کردم ولی جدا دسته PS اصلا واسه هدف گیری خوب نیست.

من که مدت زیادی وقت ندارم، تو همین مدت باز هم تلاش میکنم.

یکم بازی کنید عادت میکنید!من قبل از ps3 کلا fps نمیزدم!فقط رو ps1 یکم moh زدم و رو ps2 هم یکم black !
ولی من الان هیچ مشکلی با دستش ندارم و خیلی هم تو این بازی ها برام راحته! البته نه دیگه مثل آرش که میانگینش تو هر ساعت 110 نفر کشتنه :d

شما تو بازی 2 KILLZONE باید فقط به نوع کنترل اصلحه یکم عادت کنی وگرنه هیچ بازی دیگه ای این نوع کنترل متفاوت نداره حتی شما بشین R2,1 بزن بعد ببین همین مشکل رو داری به نظر من اول ش KILLZONE 2 سخته اما دستت که راه بیفته دیگه تمومه هیچکی جلو دارت نیست.

منم با دسته ي ps3 دقيقا همين مشكلو دارم كلا براي اين سبك بازي ها زياد خوب نيست البته بعد از يه مدت بهش عادت مي كني اما نه اونقدر كه بازم بتوني دقت كافي رو داشته باشي

منم با دسته ي ps3 دقيقا همين مشكلو دارم كلا براي اين سبك بازي ها زياد خوب نيست البته بعد از يه مدت بهش عادت مي كني اما نه اونقدر كه بازم بتوني دقت كافي رو داشته باشي

ببخشیدا این جا صحبت سر کنترل سنگین بازی هستش نه دسته بازی;) وگرنه زیاد فرق نمیکنه فقط برای 360 انگشت ها گیر میکنه مال PS3 نه همین;).

من با ایشون موافقم؛ من CoD4 رو آنلاین بازی میکردم رو 360، همچین مشکلاتی باهاش نداشتم. باز موس و کیبرد نبود ولی باز اینطوری هم نبود اوضاع.

همون چیزی که من گفتم:biggrin1:اصلا نباید با 360 اینجور بازیهارو تجربه کنی چون باعث میشه دیگه نتونی به ps عادت کنی.باید انقدر با ps باز کنی تا عادت کنی.سخته ولی ممکنه:biggrin1:من فیفا10 هم که بازی میکنم با 360 خیلی برام راحتتره.
کاشکی سونی این دسته های عهد بوقشو یه کم تغییر میداد:biggrin1:

همون چیزی که من گفتم:biggrin1:اصلا نباید با 360 اینجور بازیهارو تجربه کنی چون باعث میشه دیگه نتونی به ps عادت کنی.باید انقدر با ps باز کنی تا عادت کنی.سخته ولی ممکنه:biggrin1:من فیفا10 هم که بازی میکنم با 360 خیلی برام راحتتره.
کاشکی سونی این دسته های عهد بوقشو یه کم تغییر میداد:biggrin1:
اینجا جای Console VS. Console نیست .
اینکه شما با دسته 360 راحت تری و با دسته PS مشکل داری فقط مختص به شخص شخیص شما میشه .
یکی هم ممکنه کاملا خلاف نظر شما رو داشته باشه . یکی مثل من از سال 96 داره با همین دسته ها بازی میکنه تا الان . هیچ مشکلی هم باهاش نداره .
مشکلی که آیدین داره کنترل KZ2 که سخت و مشکله و مثل MW2 اسلحه صفر گرم وزن نداره . توی KZ2 وقتی راه میری سنگینی قدم های شخصیت بازی رو حس میکنی و همین تفاوت در ساختار کنترل باعث اذیت شدن یه عده میشه .
همین الان اگر آیدین بره MW2 بازی کنه هیچ مشکلی نداشت به خاظرهمون کنترل سبک و عامه پسندی که داره .

اینجا جای Console VS. Console نیست .
اینکه شما با دسته 360 راحت تری و با دسته PS مشکل داری فقط مختص به شخص شخیص شما میشه .
یکی هم ممکنه کاملا خلاف نظر شما رو داشته باشه . یکی مثل من از سال 96 داره با همین دسته ها بازی میکنه تا الان . هیچ مشکلی هم باهاش نداره .
مشکلی که آیئین داره کنترل KZ2 که سخت و مشکله و مثل MW2 اسلحه صفر گرم وزن نداره . توی KZ2 وقتی راه میری سنگینی قدم های شخصیت بازی رو حس میکنی و همین تفاوت در ساختار کنترل باعث اذیت شدن یه عده میشه .
همین الان اگر آیدین بره MW2 بازی کنه هیچ مشکلی نداشت به خاظرهمون کنترل سبک و عامه پسندی که داره .
من مشکل خودمو گفتم.دیگه عالم و ادم میدونن که بازی کردن fps با دسته ps مشکل داره.شاید یکی از علتهایی که فروش بازیهای این سبکی روی این کنسول کمه همین باشه.وقتی با انالوگ 360 بازی کنی واقعا سخته بخوای با ps بازی کنی.ولی عکسش صادق نیست.
اون مشکل سنگین نبودن اسلحه mw هم به علت 60 بودنشه.اگه kz هم 60فریم بود همینجوری میشد.
اینم بگم که فقط شما نیستی چند دهه ps بازی کردی.منم از سال 94 که اوائل ps بود این کنسولو داشتم.

من مشکل خودمو گفتم.دیگه عالم و ادم میدونن که بازی کردن fps با دسته ps مشکل داره.شاید یکی از علتهایی که فروش بازیهای این سبکی روی این کنسول کمه همین باشه.وقتی با انالوگ 360 بازی کنی واقعا سخته بخوای با ps بازی کنی.ولی عکسش صادق نیست.
اون مشکل سنگین نبودن اسلحه mw هم به علت 60 بودنشه.اگه kz هم 60فریم بود همینجوری میشد.
اینم بگم که فقط شما نیستی چند دهه ps بازی کردی.منم از سال 94 که اوائل ps بود این کنسولو داشتم.
چه جالب ، شما نظر همه آدم و عالم رو میدونید . :smile:
پس من و میلیون ها آدم دیگه که روزانه دارن بازی های FPS با همین دسته به قول شما عهد بوق انجام میدن ، جز طبقه بندی شما به حساب نمیان . نه آدم هستند و نه توی این عالم زندگی میکنن .
وقتی با انالوگ 360 بازی کنی واقعا سخته بخوای با ps بازی کنی.ولی عکسش صادق نیست
خیلی با قاطعیت حرف میزنید ، خیلی !
دقیقا بنده از ماه پیش 360 یکی از دوستان رو گرفتم . الانم هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم خودم رو با دسته 360 سازگار کنم .
جالب بود ! :دی پس چون MW2 روی 60 فریم اجرا میشه اسلحش صفر گرم وزن داره . حالا شانس آوردیم به رزولوشن ربط ندادید که چون KZ2 روی 720P اجرا میشه واسه همین کاراکترش چاق شده و قدم هاش سنگینه و وزن داره !

چه جالب ، شما نظر همه آدم و عالم رو میدونید . :smile:
پس من و میلیون ها آدم دیگه که روزانه دارن بازی های FPS با همین دسته به قول شما عهد بوق انجام میدن ، جز طبقه بندی شما به حساب نمیان . نه آدم هستند و نه توی این عالم زندگی میکنن .
خیلی با قاطعیت حرف میزنید ، خیلی !
دقیقا بنده از ماه پیش 360 یکی از دوستان رو گرفتم . الانم هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم خودم رو با دسته 360 سازگار کنم .
جالب بود ! :دی پس چون MW2 روی 60 فریم اجرا میشه اسلحش صفر گرم وزن داره . حالا شانس آوردیم به رزولوشن ربط ندادید که چون KZ2 روی 720P اجرا میشه واسه همین کاراکترش چاق شده و قدم هاش سنگینه و وزن داره !
من کلی حرف زدم.گفتم سخته ولی ممکنه:biggrin1:
شما بازی mw2 بازی کن و بعدش یه راست برو kz بازی کن .کاملا متوجه میشی فریم بازی تاثیر خودشو در وجهه تمایز بازی گذاشته.
شما هم بازی کن لذت ببر ولی نمیتونی مشکل دسته هارو کتمان کنی.
اصولا انسان به سخترین چیزا هم عادت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or