Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لول، من دارم یوااااااااش یواااااااااش لول آپ میشم !
اگه بیاین که عمرا نمیتونم حریفتون بشم ولی خوشحال میشم باهم بازی کنیم؛ فقط اومدنتون یکم طول بکشه من میرم توی Call of Duty ... یا همون سربازی.

آرش، با اون سایت که گفتی پینگ گرفتم متوسط رو 137ـه.

راستی شما معمولا که هدفگیری میکنین، زوم میکنین یا همینطوری میزنین؟ در حال حرکت تیر اندازی میکنین اکثرا یا ایستاده یا نشسته؟

راستی شما معمولا که هدفگیری میکنین، زوم میکنین یا همینطوری میزنین؟ در حال حرکت تیر اندازی میکنین اکثرا یا ایستاده یا نشسته؟
من همیشه M82 برمیداشتم موقع تیر اندازی هم اگه خیلی دور باشه زوم میکردم. اگه نه میشستم معمولی میزدم.
اینطوری خوب میزدم

بابا پایه اید یه قراری بذاریم دیگه!
ببین قلق داره آیدین !
وقتی Aim می کنی با M82 باید تق تق بزنی ، یعنی با فاصله زمانی تیر اندازی کنی . راحت همه میمیرن .
بدون Aim هم برای جاهایی خوبه که بستست ، اگر Aim کنی وقت از دست میدی . وقتی داری بدون Aim میزنی حرکت کن تا طرفتت نتونه بزنتت .
تجربیات من با اسلحه محبوبم M82 :دی

من هم میزنم هر چند یادم رفته ولی خیلی حال میده اگه دیدید ادد لیستم پر شده برای ادد مسیج بدید تا بیام همتونو بزنم
ای بابا، باز تو اومدی ادعا کردی اینجا؟ مترجم؟ کجاست؟:biggrin1:
آقا منو به گریه انداختید. از فردا پایم.

آخرین ویرایش:
سلام . منم هوس کردم بازی کنم مثه قدیما :love: این سرور های MW2 که اعصابمو بدجور خورد کرده ...:mad:اددلیستم پره ! اگه خواستید ادد کنید پ.ام بدید !!!

تبریک نداره 5 سالگی این بازی باید آرش شام بده این جوری که تبریک نمیگن خشک و خالی حال نداره .:cheesygri

آرش نیای من رو ترور کنی .:biggrin1: . بچه ها آرش پدر KILLZONE میخواد به مناسبت 5 سالگی این بازی شام بده:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or