Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاری نداره این بازی یه عیب داشت اون هم این بود :biggrin1::biggrin1:
داداش روی درجه اخر وقتی بازی میکنی مخصوصا مرحله اخر فقط باید با این کاری که من میگم کنید این رمز موفقیت هست ای پشت کنکوری ها هه هه
ONLY KNIFE
با چاقو که میزنی مثلEASY میوفتن ولی با تفنگ پدرت در میاد من مرحله اخر رو اینجوری بردم امتحان کنید میخندید لذت میبرید :biggrin1::biggrin1: هلگاست ها خیلی از چاقو می ترسن هه هه:sick:
RPG زن ها رو هم با چاقو زدی؟:biggrin1:

حتما تو پرت کردی :eek:
ولی وقتی برسی به ار پی چی زن ها save میده
راحت تر میشه :love: بردش اخر ولی تو irgow فشار به مغزت نیار که نمی بریش
من اونجا رو هم رد كردم:p
سر يه جا ديگش گير كردم كه ديگه اصلا سر وقتش هم نرفتم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام

128 برای آنلاین این بازی کافیه؟ دیشب مشکلات شدید داشتم ولی با همین سرعت با xbox360 و Uncharted 2 مشکلی نداشتم.
دوست عزیز یه چند وقت هست که سرورای بازی یکم ضعیف شدن. منو چند نفر دیگه هم تازگی ها مشکل داریم که قبلا نداشتیم.

من اونجا رو هم رد كردم:p
سر يه جا ديگش گير كردم كه ديگه اصلا سر وقتش هم نرفتم :biggrin1:
اونجایی که من میگم مرحله اخره :eek::eek: دیگه بعد اون جایی نداره:cheesygri اگه برده بودی :biggrin1: مدالشو داشتی :love: شاید هم از اخر شروع کردی اومدی اول هه هه:love::love::love: lol

اونجایی که من میگم مرحله اخره :eek::eek: دیگه بعد اون جایی نداره:cheesygri اگه برده بودی :biggrin1: مدالشو داشتی :love: شاید هم از اخر شروع کردی اومدی اول هه هه:love::love::love: lol
اره :biggrin1:
Radec رو هم كشته بودم ولي سر اون ATAC گير كردم كه ديگه سر وقتش هم نرفتم.
تو حالا يه پلاتينيوم Kz 2 رو گرفتي هي داري ميگي.بيخيال شو ديگه.اگه يه مدال واقعي بگيري ما رو دار ميزني به خدا :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or