Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم بهتره این بحث رو تموم کنم
من به نظرتون احترام میذارم
حتما من اشتباه میکنم
موفق باشید
دوست عزیز تو که بزرگ و فهمیده هستی نمیدونی نباید تو بخش PS3 اون هم تو تاپیک بازی KZ2 بیای بدون دلیل بگی KZ2 تقلیدی از Gears Of War هست........
انقدر این حرف بی اساس و مسخره است که اصلا ارزش بحث کردن هم نداره

وقتی میرید توی قسمت وار زون و جوین گیم رو میزنید توی تنظیماتش گزینه Only My rank رو No بزنید تا مشکل حل شه
اتفاقا باید yes برنه
با سلام
میان صحبتهای شما کسی پیدا میشه لطفا به طور کامل توضیح بده چطوری میشه موس و کیبورد رو به PS3 وصل کرد برای بازی آنلاین ؟ برای کیلزون
همچین چیزی امکان نداره.

اتفاقا باید yes برنه
وقتی ایشون میخواد با دوستاش بازیکنه که رنکشون متفاوته باید Only My Rank رو No بزنه چون اگه Yes باشه فقط میتونه با هم رنک های خودش بازیکنه, و چون دوستاش هم رنک اون نیستند نمیتونه با اونا بازیکنه.

وقتی ایشون میخواد با دوستاش بازیکنه که رنکشون متفاوته باید Only My Rank رو No بزنه چون اگه Yes باشه فقط میتونه با هم رنک های خودش بازیکنه, و چون دوستاش هم رنک اون نیستند نمیتونه با اونا بازیکنه.
شما دارید اشتباه میکنید. اون بستگی به کسی داره که Match رو ساخته. اگه کسی که Match رو میسازه تو قسمت Option گزینه ی Only my rank (اسمش رو مطمئن نیستم ولی همچین چیزی بود.) رو فعال کنه، بازیکنایی که با رنک پایین هستن نمیتونن Join بازی شن. (حالا چه میخواد دوستاش باشه یا کس دیگه ای).
اون گزینه ی Only my rank که تو قسمت Search game هست برای اینه که اگه شما اونو yes کنید. Match هایی سرچ و پیدا میشن که کسی که اونو ساخته هم رنکش باشن. اگه هم تو قسمت search game گزینه ی only my rank رو no بکنه همه جور دست براش پیدا میشه. و ممکنه تو بعضی از دست ها نتونه بره.(امیدوارم مفهموم باشه حرفم)

آخرین ویرایش:
آقا میشه موس و کیبورد وصل کرد اینم لینکش در youtube http://www.youtube.com/watch?v=WgIFo3wp0T4 و تازه در تمام فرومهای خارجی هم تایید شده و حتی کلمه ی unfair هم براش استفاده شده :biggrin1: حالا به جا کل کل با من برید یاد بگیرید دست من فلک زده رو هم بگیرید از کف مردیم

آقا میشه موس و کیبورد وصل کرد اینم لینکش در youtube http://www.youtube.com/watch?v=WgIFo3wp0T4 و تازه در تمام فرومهای خارجی هم تایید شده و حتی کلمه ی unfair هم براش استفاده شده :biggrin1: حالا به جا کل کل با من برید یاد بگیرید دست من فلک زده رو هم بگیرید از کف مردیم
ای بابا!! مثل اینکه حق با شماست.
اینطوری که خیلی مسخره میشه.
آخه تو بازی که تنظیمات دکمه برای کیبرد نیست آخه چه جوری؟
شاید ویدیو Fake هست.
unfair هم براش استفاده شده :biggrin1: حالا به جا کل کل با من
توهم زدی؟ کی کل کل کرد؟

آخرین ویرایش:
آقا اگه قرار با موس بازي كنيد خب همون Counter Strike بازي كنيد با پي سي ديگه :biggrin1: اصلا حال بازي كردن با كنسول به همين دستش هستش ! اونم بازيي مثل KZ2

عزیز دل برادر اگه اینجوری بشه که با دسته دیگه نمیشه جوینم شد چه برسه به اینکه با دسته بخوای بازی کنی میترکونن با موس....:biggrin1:

شما دارید اشتباه میکنید. اون بستگی به کسی داره که Match رو ساخته. اگه کسی که Match رو میسازه تو قسمت Option گزینه ی Only my rank (اسمش رو مطمئن نیستم ولی همچین چیزی بود.) رو فعال کنه، بازیکنایی که با رنک پایین هستن نمیتونن Join بازی شن. (حالا چه میخواد دوستاش باشه یا کس دیگه ای).
اون گزینه ی Only my rank که تو قسمت Search game هست برای اینه که اگه شما اونو yes کنید. Match هایی سرچ و پیدا میشن که کسی که اونو ساخته هم رنکش باشن. اگه هم تو قسمت search game گزینه ی only my rank رو no بکنه همه جور دست براش پیدا میشه. و ممکنه تو بعضی از دست ها نتونه بره.(امیدوارم مفهموم باشه حرفم)
من درست نمیدونم, اگه مطمئنید پس حتما حرف شما درسته(تازه بازی رو گرفتم)من که اینجوری فکر میکردم.

آقا من اطمینان دارم که میشه در حد تیم ملی هم خوشحالم ولی خدایش این خارجیا همینجوری جنرال میشن دیه اون عزیزی هم که میگه برو CS بازی کن باید بگم که چه گیری دادی به ما برادرای اجنبی :biggrin1: استفاده از موس و کیبورد رو استاد کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or