Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در ضمن به نظر من هیچ ایرادی به MGS4 و uncharted ( به جز چند تا باگ کوچیک ) و هونلی و ... نمیشه گرفت
ولی این بازی رو میشه
یا حتی تکستچرهای اسلحه و دست رو ببینید
بالاخره باگ هم تو بازی پیدا شد.عجب کشفی.ما تو این چند ماه که هزاران بار بازی کردیم نفهمیدیم .جالبه این بازی با gears of war مقایسه میشه.بعد جالبه به یکی از زیباترین اسلحه هایی که در تاریخ بازی ها ساخته شده میگن.......:laughing::laughing::laughing:

دوست عزیز hustler دو روزه رفتی Killzone 2 گرفتی ، معلوم نیست روی سینی بازی کردی ، رو بشقاب بازی کردی با چی بازی کردی میای نظری میدی که همه باهاش مخالفن یعنی اصلا چیزی که شما میگی وجود نداره :دی البته شاید همه اشتباه می کنند و شما اشرف مخلوقات هستید و نظر شما درسته .
8 ماهه شب و روز دارم Killzone 2 بازی می کنم ، اینایی که شما میگی رو تو بازی ندیدم البته شاید چشم بصیرت میخواد . مد شده میان یه چیزی رو میگن که وجود نداره آخرش هم میگن نظرم رو گفتم . یه نظر وقتی ارزش داره که از روی واقعیت و انصاف باشه نه از روی غرض یا هر چیز دیگه .
میگی اسلحه کیفیت نداره باور کن یه 10 دقیقه میخندیدم ، من تو بازی به عشق اینکه اسلحه رو پر کنم تیر میزنم تا خط های کوچک روی تفنگ رو هم ببینم که چقدر استثنایی کار شده .
کلا برو 2 دقیقه وقت بزار بازی کن که البته بعید میدونم بازی کرده باشی بعد بیا اینجا نظراتی بده که هیچ کس باهاش موافق نیست .
در ضمن قرار بود تقلید هایی که Killzone 2 از GeoW کرده رو برامون توضیح بدی ، من که به شدت منتظرم وگرنه همه میفهیم که از روی معده حرف زدی ، با اینکه شک ندارم هیچ ربطی این دو به هم ندارند .
همه ما منتظر پست بعدیت هستیم .

hustler جون داداش بيا بيشتر نظر بده كه موقع افطار كلي از بروبچس بازي سنتر رو خندوندي :laughing:
راستش منم زياد چرت و پرت ميگم.دوستام هم بهم ميگن كه بعضي اوقات حرفات يه غاز هم ارزش نداره...ولي مثل اينكه شما دست منو از پشت بستي 2 تا هم زدي تو سرم :biggrin1:
اي خدا !!!!
من موقعي كه داشت اسلحه رو reload ميكرد قلوپ و قلوپ گريه ميكردم !!! :((
نرم ترين reload تاريخ بازي هاي fps همين reload كيلي هست...
جزئيات اسلحه هم در حد هوا فضا بود...:smile:
اين قضيه ي تكستچر ها چيه ؟!؟
من الان چند ماهه دارم kz انلاين ميزنم ولي اين قضيه ي مربع مربع بودن رو يه بار از خرزوخوان شنديدم يه بار هم از شما !!!:biggrin1:
من تا حالا از نزديك به ماهواره نگاه نكردم :-"
ولي فك كنم hustler يا همون pg يكي از شبكه هاي **** باشه...:biggrin1:

----------------------------------------------------
lحامد جون خودت استادي كه !!!
كاور بگير و موقعي كه hig ها دور ميزنن برو از همون دري كه اومدي فقط ول بده !!!
----------------------------------------------------

قصده کل کل ندارم
نظرم رو گفتم
چرت و پرت رو هم کسی میگه که بی ادب هست و جوابه مخاطبش رو مثل چاله میدونیا میده
در ضمن به نظر من هیچ ایرادی به MGS4 و uncharted ( به جز چند تا باگ کوچیک ) و هونلی و ... نمیشه گرفت
ولی این بازی رو میشه
شما تو یکی از زیر پله ها به بالا نگاه کنید سقف رو ببینید متوجه منظوره من میشید
یا حتی تکستچرهای اسلحه و دست رو ببینید ، فکر کنم vegas 2 از این بهتر کار کرده
در کل بازی خوبه ولی نه در حد اون تبلیغات و اسمش که کامیون نمیکشتش
شما گیمری کافیه;)
29fukd0.jpg

باشه شما راست میگی.
پس این همه سایت هایی که بازی رو نقد کردند اراجیف می گفتن؟!

بچه ها بس کنین هر چند هم نظر محمد رضا اشتباه باشه این طرز برخورد خیلی زنندس ! یه ذره درست رفتار کردن رو یاد بگیرین !
دلیلی نداره چون شما خوشتون اومده همه بیان بگن به به چه چه !! منم اصلا از KZ2 خوشم نیومد ! بر خلاف اون همه تعریفی که ازش میکردن به نظرم گیم پلی سنگینی داشت ! گرافیکش درسته خیلی خوب بود ولی به نظر منم فقط اون اسلحه ای که خودش از اول داشت خیلی دقیق ساخته شده بود وگرنه اسلحه های دیگش مثل اولی اینقد دقیق ساخته نشده بودن !
قبول دارم بازیی خوش ساختی بود ولی خیلیا مثل من از بازی خوششون نیومد !

بچه ها بس کنین هر چند هم نظر محمد رضا اشتباه باشه این طرز برخورد خیلی زنندس ! یه ذره درست رفتار کردن رو یاد بگیرین !
دلیلی نداره چون شما خوشتون اومده همه بیان بگن به به چه چه !! منم اصلا از KZ2 خوشم نیومد ! بر خلاف اون همه تعریفی که ازش میکردن به نظرم گیم پلی سنگینی داشت ! گرافیکش درسته خیلی خوب بود ولی به نظر منم فقط اون اسلحه ای که خودش از اول داشت خیلی دقیق ساخته شده بود وگرنه اسلحه های دیگش مثل اولی اینقد دقیق ساخته نشده بودن !
ديگه باهات قهرم...:biggrin1:

داداشي ، من هم از 1001 بازي (مثل همين FF و NG ) بدم مياد.ولي ديگه نميرم تو تاپيكش ايراد هاي بيخود بگيرم اعصاب كولر هاي بازي رو خورد كنم...
اين هاستلر جون هم اگه حرفاش درست بود اين همه ادم ازش انتقاد نكرده بودن.ولي مثلا انقاد شما بسيار درست بود...بسياري از منتقد ها به اين گيمپلي سنگين بازي ايراد ميگرفتن...

آخرین ویرایش:
دوست من هم با شما موافقم اين جور رفتار كردن صحيح نيست هر چند شخصي بياد حرفاي بي منطق بزنه در ظمن به نظره من اسلحه ي شعله افكنش از همه دقيق تر و زيبا تر هستش

برادر نمیگم انتقاد نکنین ! من میگم وقتی انتقاد میکنی احترام نگه دار . من میگم محمد رضا از شما بزرگتره وقتی احترامشو نگه داری یعنی احترام خودتو حفظ کردی . ولی این طرز برخورد که از رو معده حرف نزن و چرت و پرت نگو برا لات های کوچه خیابونه !
خیلی راحت بیا بگو من نظرت رو اصلا قبول ندارم و بس !

از اساتید کسی هست که بدونه چه جوری باید روی درجه elite مرحله اخر رو رد کرد(رادک و سربازه هایی که باهاش میان)
ممنون

نکته:وقتی وارد ساختمون میشی، جلوی خودت رو، یعنی همونجا که رادک هست رو شمال در نظر بگیر.

وقتی وارد ساختمون بشی، اگه دقت کنی و بازیرو یه بار تموم کرده باشی که تموم کردی، ماموریتت اینه که به طبقه ی دوم بری. و برای این باید انقدر بکشی تا او دو تا در ها بازی بشن.(در های نسبتا بزرگی که هم چپ و هم راست هستند. و از دریق اونها میری طبقه دوم) اول برو کنار یکی از این درها کاور بگیر، و سعی کن هر کی میاد رو بکشی و اجازه نزدیک شدن رو بهش ندی.ممکنه کلی نارنجک طرفت پرتاب بشه که سریع کاور خودت رو عوض کن، مثلا سریع بدو کنار اون ستون وسط کاور بگیر یا کنار اون یکی در. وقتی همه رو کشتی در ها باز میشن
طبقه ی دوم
وقتی در ها باز شدن. از در سمت راست برو طبقه ی دوم. اونجا یه helghast با آتش افکن هست اونو بکش. و به طرف قسمت غربی ساختمون برو. اونجا یکی دیگه هم از اون آتش افکن ها هست اونم بزن. بعد سریع برو پشت اون صندلی و مبل و میز های شکسته که روی هم افتادن پاتق کن و کاور بگیر. (کنار همین میز و صندلی ها پله ای هست که به طبقه ی اول راه داره)
اصلا به رادک کاری نداشته باش. بعد از مدتی میبینی که تعدادی helghast از اون دو تا در بزرگ هایی که پشت رادک هست وارد ساختمون میشن و اگه دقت کنی از یه جای سکو مانندی میپرن پایین. سعی کن وقتی میپرن پایین به موقع نارنجک بندازی طرفشون، اینطوری چند تایی میمیرن. اصلا جات رو عوض نکن و سعی کن از همون جا هر کس پایین هست رو بزنی و حواست باشه که کسایی هم که از پله ها میخوان بیان بالا رو هم بزنی.
نکته:ممکنه Rico مجروح بشه سریع بدو کمکش کن و برگرد سر جات چون Rico کسایی رو که از اون یکی پله میان بالا رو میزنه(همون جایی که خودت ازش اومدی بالا) و نمیذاره طرف تو بیان
این روند چند بار تکرار میشه. یعنی وقتی همه رو کشتی باز هم از اون دره که پشت رادک هست میان و تو باید مثل قبل به موقع نارنجک بندازی پایین و بقیه رو با هوشیاری بزنی.
وقتی دیدی تیرت داره تموم میشه سریع برو اونجایی که rico هست تیر بردار و برگرد سرجات.
بعد از مدتی میبینی که چند نفر که کنار همون در بزرگ ها که پشت رادک هست با Rpg وارد میشن. اول همونجا قایم شو و خودت رو نشون نده و سعی کن که حرکت کسایی که RPG دارن رو زیر نظر بگیری و جاشون رو پیدا کنی و بعد بکشیشون.

مبارزه با رادک
این جا قسمت زیاد سختی نیست، فقط باید اینکار رو کنی:
وقتی رادک با چاقو دنبالت هست تو از دستش بدو و فرار کن و در زمان مناسب که فاصله ازش گرفتی برگرد و با تیر بزنش. وقتی باز غیب شد و از پشتت ظاهر شد همین کار رو تکرار کن.
نکته:ممکنه در همین حین رادک با تفنگ بزنه تو رو. که باید کاور بگیری. من تو این جور موقع ها که تفنگ میگیره دستش میکشوندمش طبقه ی بالا و موقعی که نزدیک کپسول های منفجره میشد اونارو میترکوندم و رادک غیب میشد و دوباره با چاقو میومد.
و در قسمت آخر هم که رادک میره پشت تیربار برو اسنایپ رو بردار و تمام....
امیدوارم کمکت کرده باشم
برادر نمیگم انتقاد نکنین ! من میگم وقتی انتقاد میکنی احترام نگه دار . من میگم محمد رضا از شما بزرگتره وقتی احترامشو نگه داری یعنی احترام خودتو حفظ کردی . ولی این طرز برخورد که از رو معده حرف نزن و چرت و پرت نگو برا لات های کوچه خیابونه !
خیلی راحت بیا بگو من نظرت رو اصلا قبول ندارم و بس !
دوست عزیز،ایشون کلا بازی ای که این همه طرفدار داره و از نظر خیلی از سایت ها و مجلات بهترین گرافیک کنسولی هست رو با یه سری ایرادات بی پایه و اساس برد زیر سوال! حالا بماند که گیم پلی بازی به مزاق شما خوش نمیاد. ولی به نظر خیلی ها همین سنگینی گیم پلی کیلزون نسبت به Cod و ... یه حسنه.
واقعا ایراداتی که ایشون گرفتن دور از عقل بود! (نمیدونم اسمش رو چی بذارم که احترام ایشون به قول شما حفظ بشه!) شما شباهتی بین KZ و Geow میبینید؟
کیفیت Texture های بازی هم یه سرو گردن از بازی های این نسل بالاتره.
از نظر اسلحه هم به نظر من که هم کلی آفلاین KZ بازی کردم، و هم آنلاین و هم skirmish و همه جور اسلحه از چاقو و کلت گرفته تا همین rifle خود بازی و شاتگان و مسلسل و بقیه اسلحه ها، کیفیت و طراحی اسلحه ها فوق العاده بالاست.

آخرین ویرایش:
منم اصلا از KZ2 خوشم نیومد ! بر خلاف اون همه تعریفی که ازش میکردن به نظرم گیم پلی سنگینی داشت ! گرافیکش درسته خیلی خوب بود ولی به نظر منم فقط اون اسلحه ای که خودش از اول داشت خیلی دقیق ساخته شده بود وگرنه اسلحه های دیگش مثل اولی اینقد دقیق ساخته نشده بودن !
خدمت نیمای عزیز عرض کنم که دلیل اینکه فکر میکنی گیم پلی سنگینی داشت اینه که در اکثر بازیهای FPS کنترل شخصیتها حالتی غیر واقعی داره و برای مثال در بازی Fallout3 یا Halo هر قدم مساویه با 2-3 قدم!در واقع شما فرق اینکه با یک انسان قدم برمیدارید یا با یک ماشین رو نمیفهمید!
در کیلزون2 دقیقا قدمها و مسافتی که طی میکنید حس میشه و کاملا واقع گرایانه طراحی شده حالا اینکه این مسئله مورد پسند شما واقع نشده و شما همون سبک کلاسیک رو میپسندی حرف دیگریه.
در مورد طراحی اسلحه ها، تکسچرها، جزئیات، انیمیشنها، نورپردازی و سایه ها همه در بهترین حالت ممکن قرار دارن. مخصوصا فیزیک حیرت انگیز بازی و اون حالت سینماتیک واقعا بی نظیره .
میتونیم بگیم اگر بهترین نباشه حداقل یکی از بهترینهاست در این زمینه که هیچ احتیاجی به توضیح فکر نمیکنم داشته باشه. البته این مورد آخری دیگه ربطی به سلیقه نداره!

من قبل این بازی Cod بازی میکردم. بعد که این بازی اومد و بازیش کردم الان دیگه هیچ بازی FPS دیگه ای بهم نمی چسبپه! الان میرم Cod 4 یا CoD 5 بازی میکنم انگار شخصیت داره رو آسمون پرواز میکنه. بخاطر اینکه به گیم پلی واقعی Killzone 2 عادت کردم!
یا تو کیلزون قشنگ میشه وزن اسلحه رو حس کرد. (که یکی از دلایلش فکر کنم وجود انیمیشن های بسیار طبیعی تکون خوردن اسلحه تو دست هستش، که تو CoD نیستش)
امیدوارم حداقل kz2 از این به بعد تو این زمینه الگویی باشه برای FPS های دیگه!

آخرین ویرایش:
من بعد از کلی مدت بازی رو با ذوق و شوق گرفتم و بازی کردم
ولی متاسفانه چیزه خاصی ازش ندیدم ، به جز یه سری تکستچرهای بد از سقف و دیوار و مربع مربع های
تابلو رو بعضی از در و دیوارها
و اینکه میتونم بگم یه تقلیدی بود از گیرز آو وار منتهی به حالته FPS این همه زور زدن بعد چند سال اینو بدن بیرون

فکر کنم شما این بازی رو انجام نداده باشی.درسته که گیم پلیش مقداری خسته کننده بود ولی این چیزی که شما میگی غیر قابل قبوله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or