The Punisher
کاربر سایت
GAME HOST NOT AVAILABLE
این یعنی مشکل از سرور هست.
host که به معنی میزبان اینترنتی یا همون سرور هست .
ما که هنگ کردیمGAME HOST NOT AVAILABLE
سرور ایرانی چیه ؟ ! شما میتونید توی Option بازی تو بخش Warzone محلی که میخوای بهش وصل بشی رو عوض کنی مثلا Middle East یا Europe یا America و ... .سرور ایرانی برای Killzone 2 نداریم؟
یه سرور خوب خارجی؟
سرور ایرانی مثل سرورهایی که توی ایران هستن.سرور ایرانی چیه ؟ ! شما میتونید توی Option بازی تو بخش Warzone محلی که میخوای بهش وصل بشی رو عوض کنی مثلا Middle East یا Europe یا America و ... .
معمولا Middle East زیاد Room نداره ولی EU هم برای ما خوبه هم انواع اقسام Room داره .
توی ایران سرور اونجوری ندارن مگر اینکه خود بچه ها Host بشن .سرور ایرانی مثل سرورهایی که توی ایران هستن.
اینو میدونم.my Region که میزنم هیچ رومی نیست.
ممنون میشم تقلید هایی که در Killzone 2 از GeoW صورت گرفته رو برای ما شرح بدید . :smile:من بعد از کلی مدت بازی رو با ذوق و شوق گرفتم و بازی کردم
ولی متاسفانه چیزه خاصی ازش ندیدم ، به جز یه سری تکستچرهای بد از سقف و دیوار و مربع مربع های
تابلو رو بعضی از در و دیوارها
و اینکه میتونم بگم یه تقلیدی بود از گیرز آو وار منتهی به حالته FPS این همه زور زدن بعد چند سال اینو بدن بیرون
شماکیلزون 1 زو بازی کردی:biggrin1:من بعد از کلی مدت بازی رو با ذوق و شوق گرفتم و بازی کردم
ولی متاسفانه چیزه خاصی ازش ندیدم ، به جز یه سری تکستچرهای بد از سقف و دیوار و مربع مربع های
و اینکه میتونم بگم یه تقلیدی بود از گیرز آو وار منتهی به حالته FPS این همه زور زدن بعد چند سال اینو بدن بیرون
چرا حرف بیخود میزنی؟؟؟من بعد از کلی مدت بازی رو با ذوق و شوق گرفتم و بازی کردم
بابا دیگه مزخرف و چرت و پرت هم حدی داره!!من بعد از کلی مدت بازی رو با ذوق و شوق گرفتم و بازی کردم
شما گیمری کافیهمعلومه گیمر نیستی همیچین چیزی میگی
گفتن اینکه kz از geow تقلید کرده چرت و پرتی بیش نیست. (بی ادبی نیستش، چاله میدونی هم نیست )قصده کل کل ندارم
نظرم رو گفتم
چرت و پرت رو هم کسی میگه که بی ادب هست و جوابه مخاطبش رو مثل چاله میدونیا میده
در ضمن به نظر من هیچ ایرادی به MGS4 و uncharted ( به جز چند تا باگ کوچیک ) و هونلی و ... نمیشه گرفت
ولی این بازی رو میشه
شما تو یکی از زیر پله ها به بالا نگاه کنید سقف رو ببینید متوجه منظوره من میشید
یا حتی تکستچرهای اسلحه و دست رو ببینید ، فکر کنم vegas 2 از این بهتر کار کرده
در کل بازی خوبه ولی نه در حد اون تبلیغات و اسمش که کامیون نمیکشتش
شما گیمری کافیه