Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GAME HOST NOT AVAILABLE
این یعنی مشکل از سرور هست.
host که به معنی میزبان اینترنتی یا همون سرور هست .
ما که هنگ کردیم:D
بالاخره مشکل از سرعته ADSL هستش یا سرور؟:blushing:
البته فکر کنم هردو چون بعضی اوقات هم بدون این که اونو بنویسه از بازی میاد بیرون و DISCONNECT میشه...
شاید هم منو از بازی کیک میکنن...
میتونن کیک کنن؟(kick)
در کل ممنون خیلی کمکم کردید از نگرانی دراومدم:cheesygri;)

این ارور یعنی Game Host Not Available بر میگرده به مشکل اینترنت شما .
کیک کردن هم تو بازی وجود داره که البته فقط هم تیمی ها میتونن کیک کنند . اگر مربع رو روی اسم هر کدوم از هم تیمی هاتون بزنید یه گزینه Cast Vote هست که اگر 3 نفر اینکارو انجام بدن بازیکن کیک میشه .

سرور ایرانی برای Killzone 2 نداریم؟
یه سرور خوب خارجی؟
سرور ایرانی چیه ؟ ! شما میتونید توی Option بازی تو بخش Warzone محلی که میخوای بهش وصل بشی رو عوض کنی مثلا Middle East یا Europe یا America و ... .
معمولا Middle East زیاد Room نداره ولی EU هم برای ما خوبه هم انواع اقسام Room داره .

سرور ایرانی چیه ؟ ! شما میتونید توی Option بازی تو بخش Warzone محلی که میخوای بهش وصل بشی رو عوض کنی مثلا Middle East یا Europe یا America و ... .
معمولا Middle East زیاد Room نداره ولی EU هم برای ما خوبه هم انواع اقسام Room داره .
سرور ایرانی مثل سرورهایی که توی ایران هستن.
اینو میدونم.my Region که میزنم هیچ رومی نیست.

من بعد از کلی مدت بازی رو با ذوق و شوق گرفتم و بازی کردم
ولی متاسفانه چیزه خاصی ازش ندیدم ، به جز یه سری تکستچرهای بد از سقف و دیوار و مربع مربع های
تابلو رو بعضی از در و دیوارها
و اینکه میتونم بگم یه تقلیدی بود از گیرز آو وار منتهی به حالته FPS این همه زور زدن بعد چند سال اینو بدن بیرون

ولی متاسفانه چیزه خاصی ازش ندیدم ، به جز یه سری تکستچرهای بد از سقف و دیوار و مربع مربع های
و اینکه میتونم بگم یه تقلیدی بود از گیرز آو وار منتهی به حالته FPS این همه زور زدن بعد چند سال اینو بدن بیرون
ممنون میشم تقلید هایی که در Killzone 2 از GeoW صورت گرفته رو برای ما شرح بدید . :smile:
باقی مسائل کاملا روشنه :دی

شماکیلزون 1 زو بازی کردی:biggrin1:

چرا حرف بیخود میزنی؟؟؟:mad:

بابا دیگه مزخرف و چرت و پرت هم حدی داره!!
من نمیدونم چیه کیلزون از Geow تقلید کرده؟
اگه منظورت کاور هست که کلا سیستم کاورگیری تو دو تا بازی فرق داره (معلومه گیمر نیستی همیچین چیزی میگی) همچین میگی انگار geow کاور گیری تو بازی رو اختراع کرد.
میشه یه دو تا عکس از Texture های بد کیلزون بزاری؟ تا اونجا که من میدونم تکسچر ها تو کیلزون از همه بازی هایی که تا حالا دیدم با کیفیت ترن.
همین geow وقتی اول وارد بازی میشی یه 10 ثانیه تکسچر ها دیر لود میشن و تکسچر همه جا در حد یه بازی ps2 هست.
تو این تاپیک و تاپیک Uncharted و mgs آدم یه موقع هایی پست هایی میبینه که به قول آرش میمونه گزیه کنه یا بخنده!!

قصده کل کل ندارم
نظرم رو گفتم
چرت و پرت رو هم کسی میگه که بی ادب هست و جوابه مخاطبش رو مثل چاله میدونیا میده
در ضمن به نظر من هیچ ایرادی به MGS4 و uncharted ( به جز چند تا باگ کوچیک ) و هونلی و ... نمیشه گرفت
ولی این بازی رو میشه
شما تو یکی از زیر پله ها به بالا نگاه کنید سقف رو ببینید متوجه منظوره من میشید
یا حتی تکستچرهای اسلحه و دست رو ببینید ، فکر کنم vegas 2 از این بهتر کار کرده
در کل بازی خوبه ولی نه در حد اون تبلیغات و اسمش که کامیون نمیکشتش
معلومه گیمر نیستی همیچین چیزی میگی
شما گیمری کافیه;)

قصده کل کل ندارم
نظرم رو گفتم
چرت و پرت رو هم کسی میگه که بی ادب هست و جوابه مخاطبش رو مثل چاله میدونیا میده
در ضمن به نظر من هیچ ایرادی به MGS4 و uncharted ( به جز چند تا باگ کوچیک ) و هونلی و ... نمیشه گرفت
ولی این بازی رو میشه
شما تو یکی از زیر پله ها به بالا نگاه کنید سقف رو ببینید متوجه منظوره من میشید
یا حتی تکستچرهای اسلحه و دست رو ببینید ، فکر کنم vegas 2 از این بهتر کار کرده
در کل بازی خوبه ولی نه در حد اون تبلیغات و اسمش که کامیون نمیکشتش
شما گیمری کافیه;)
گفتن اینکه kz از geow تقلید کرده چرت و پرتی بیش نیست. (بی ادبی نیستش، چاله میدونی هم نیست )
کلا مد شده میان از یه بازی اشکالات مسخره و بی پایه و اساس میگیرن آخرشم میگن این نظر منه قصد کل کل ندارم!
دلیلتون هم برای تقلید نگفتید.
طراحی اسلحه هم بسیار زیبا و بی نظیر کار شده. میتونی بری نقد هارو بخونی.
فکر کنم اشکال از تلویزیونت هست یا .......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or