Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
استادان عزیز !!!

من الان رسیدم به مرحله palace که باید رئیسرو بزنیم!!! چک پوینت طبقه دوم هستم!!! میگم راه حل خاصی هست برای کشتنش که باید انجام بدم؟!؟ لا مذهب نمیمیره!!! هی آدم هم میریزه تو!!!

نظرم راجع به بازی!!!
خب منم انتظارم خیلی بالاتر بود برای گرافیک ش!!! البته فیزیک و جو بازی بسیار عالی بود بیشتر از گیرز2 باهاش حال کردم!!! ولی این Crysis انتظار من رو خیلی برده بالا!!! خونش که خیلی مصنوعی ه!!! منم که با دسته نمیتونم راحت بازی کنم!!! بیشتر اعصابم خورد میشه!!!

راه حلی نیست برای اینکه با موس و کیبورد بازی کنیم؟!؟ بعدش این بازی مگه تا 720 ساپورت نمیشه|؟! پس چطوری من روی 1080p بازی میکنم؟!؟

استادان عزیز !!!

من الان رسیدم به مرحله palace که باید رئیسرو بزنیم!!! چک پوینت طبقه دوم هستم!!! میگم راه حل خاصی هست برای کشتنش که باید انجام بدم؟!؟ لا مذهب نمیمیره!!! هی آدم هم میریزه تو!!!

نظرم راجع به بازی!!!
خب منم انتظارم خیلی بالاتر بود برای گرافیک ش!!! البته فیزیک و جو بازی بسیار عالی بود بیشتر از گیرز2 باهاش حال کردم!!! ولی این Crysis انتظار من رو خیلی برده بالا!!! خونش که خیلی مصنوعی ه!!! منم که با دسته نمیتونم راحت بازی کنم!!! بیشتر اعصابم خورد میشه!!!

راه حلی نیست برای اینکه با موس و کیبورد بازی کنیم؟!؟ بعدش این بازی مگه تا 720 ساپورت نمیشه|؟! پس چطوری من روی 1080p بازی میکنم؟!؟

هيچ راهی نداره انقدر اونارو بکش که بعد يه دونه از اين ماشينای پرنده ميآد تو سالن بعد دوباره با يه سری ديگه مبارزه ميکنی اونا تموم بشن با خود رادک ميجنگی

در مورد گرافيک هم بگم بهترين گرافيک کنسولی بود تا قبل از اومدن u2 و شما نبايد يه بازی که روی کنسول ميآد رو با يه بازی روی pc مقايسه کنی خون هم داستان داره تو سياره هلگان خون جوری ميآد بيرون که گلبول هاش از اون خارج ميشه و واسه همين اين شکلی ميشه ماوس و کيبورد هم نظری ندارم​

راه حلی نیست برای اینکه با موس و کیبورد بازی کنیم؟!؟

آقا میشه موس و کیبورد وصل کرد اینم لینکش در youtube http://www.youtube.com/watch?v=WgIFo3wp0T4 و تازه در تمام فرومهای خارجی هم تایید شده و حتی کلمه ی unfair هم براش استفاده شده :biggrin1: حالا به جا کل کل با من برید یاد بگیرید دست من فلک زده رو هم بگیرید از کف مردیم

استادان عزیز !!!

من الان رسیدم به مرحله palace که باید رئیسرو بزنیم!!! چک پوینت طبقه دوم هستم!!! میگم راه حل خاصی هست برای کشتنش که باید انجام بدم؟!؟ لا مذهب نمیمیره!!! هی آدم هم میریزه تو.
ببین پشت سرت کلی تفنگه
به نظر من اول اون تفنگه که بمب پرت میکنه خالی کن
بعد تفنگ آتیشی های دشمناتو خالی کن (روی دشمنا)
به نظر من زیاد کاور نگیر و همش راه برو(البته نه که اصلا کاور نگیری ها!) چون اگه یه جا بشینی از پله ها میان بالا و امکان داره از چپ و راست با چاقو بزننت و خیلی حواست باشه که اونا بالا نیان چون رفیقت اونارو به زور میزنه!!!برای همین تو مجبوری بزنیشون
بعد مسلسلو برمیداری و تا میتونی تیر رو ول میدی رو اونا که اون پایینن(البته باید حواست بیشتر به بالا هم باشه)...
بعد از یه مدت RPG زنا میان که باید این کارو بکنی:
این جا باید کاور بگیری و اسنایپو برداری...
بعد همش پاشی دوربینو تنظیم کنی رو آرپی جی زنا و دوباره کاور بگیری
این کارو چند بار انجام بده تا دوربین تنظیم بشه روی اونا
بعد به این ترتیب چهارتاشونو بزن(برای این گفتم کاور بگیر چون وقتی آر پی جی ها میان طرفت اگه توی کاور باشی چیزیت نمیشه)
امیدوارم به دردت خورده باشه
موفق باشی...:blushing:
====
این 10 تا کاراکتر دهن مارو صاف کرد!:d

آخرین ویرایش:
این کاری نداره فقط باید صبر ایوب و عمر نوح داشته باشی من پلاتینیوم رو خیلی وقته گرفتم راه حلی داره فقط من میدونم :love: اگه بگم 5 مین رو اخرین درجه میبریش :love:

من راه حل حالیم نیست بعد از حدود 10 ساعت تلاش روی آخرین مرحله سر باس اون مرحله تونستم رو آخرین درجه ی سختی بازی رو تموم کنم(7 ساعت شب کار کردم و 3 ساعتی هم فردا عصرش :d )

مهم اینه که با تلاش میشه به هر چیزی دست یافت :d

من راه حل حالیم نیست بعد از حدود 10 ساعت تلاش روی آخرین مرحله سر باس اون مرحله تونستم رو آخرین درجه ی سختی بازی رو تموم کنم(7 ساعت شب کار کردم و 3 ساعتی هم فردا عصرش :d )

مهم اینه که با تلاش میشه به هر چیزی دست یافت :d
این حرفت منو یاد این داستان انداخت:
همینجوری که همه میدونید خودکار توی فضا کار نمیکنه.
آمریکایی ها با کلی تلاش و صرف هزینه و وقت یه خودکاری ساختند که توی هر شرایطی کار کنه.
ولی روس ها از مداد استفاده کردند:biggrin1:
10 ساعت!؟ :smile:

خوب وقتی کسی کمک نکنه نتیجه این میشه دیگه!!!باید بشینی روش کار کنی! البته این 10 ساعت همش رو من بازی نکردم پسر عمه هام هم سعی و تلاش کردند و چندین دور رفتن ولی از من بدتر میرفتن :d

خوب میثم که بلده بیاد بگه چجوری میشه تو 5 دیقه اینو کشت تا دیگه کسی مثل من الاف نشه!!

البته خوب من زیاد fps بازی نمیکنم (رو ps2 فقط بلک رو بازی کردم روی ps3 هم resistance 1 & 2 و یکی دوتای دیگه!)برای همین بازیم افتضاحه :d
ولی خداییش وقتی پلانتیوم رو گرفتم خستگی از تنم در رفت;)

سلام بچه ها من میخوام یه clan بزنم . برام مهم نیست leader باشم هر کی دوست داشت بیاد پ.خ بده .
در ضمن 24 سالمه KZ RANK من هم جنرال هست یعنی 3 تا ستاره .اینم id
farhad-23 خوش باشید.

خوب وقتی کسی کمک نکنه نتیجه این میشه دیگه!!!باید بشینی روش کار کنی! البته این 10 ساعت همش رو من بازی نکردم پسر عمه هام هم سعی و تلاش کردند و چندین دور رفتن ولی از من بدتر میرفتن :d

خوب میثم که بلده بیاد بگه چجوری میشه تو 5 دیقه اینو کشت تا دیگه کسی مثل من الاف نشه!!

البته خوب من زیاد fps بازی نمیکنم (رو ps2 فقط بلک رو بازی کردم روی ps3 هم resistance 1 & 2 و یکی دوتای دیگه!)برای همین بازیم افتضاحه :d
ولی خداییش وقتی پلانتیوم رو گرفتم خستگی از تنم در رفت;)
کاری نداره این بازی یه عیب داشت اون هم این بود :biggrin1::biggrin1:
داداش روی درجه اخر وقتی بازی میکنی مخصوصا مرحله اخر فقط باید با این کاری که من میگم کنید این رمز موفقیت هست ای پشت کنکوری ها هه هه
ONLY KNIFE
با چاقو که میزنی مثلEASY میوفتن ولی با تفنگ پدرت در میاد من مرحله اخر رو اینجوری بردم امتحان کنید میخندید لذت میبرید :biggrin1::biggrin1: هلگاست ها خیلی از چاقو می ترسن هه هه:sick:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or