Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشيد دوستان يه سوال سطح پايين دارم خوهشا جواب بديد فوريه!
اگر ريجن بازي و دستگاه يكي نباشه من شنيدم كه نميشه آنلاين بازي كرد....درسته يا نه؟
ميدونم خيلي سوال چرتيه! ولي خواهشا جواب بديد سريع ممنون:biggrin1:

ببخشيد دوستان يه سوال سطح پايين دارم خوهشا جواب بديد فوريه!
اگر ريجن بازي و دستگاه يكي نباشه من شنيدم كه نميشه آنلاين بازي كرد....درسته يا نه؟
ميدونم خيلي سوال چرتيه! ولي خواهشا جواب بديد سريع ممنون:biggrin1:
نه بابا ربطی نداره:biggrin1: راحت باش و بازی کن:biggrin1:

دوست عزیز اصلا بازی های FPS داستان خیلی خوبی نداره !نواوری دیگه از این بیشتر چی می خواین ؟نواوری بیشتر دیگه باید خود ادم بره تو بازی !

بازیش یه جوریه...
کنترلش برام راحت نیست...
گرافیکش حرف نداره...
صدا گذاری هم عالیه . عین جنگ واقعی میمونه
ولی یه مشکل داره
یه دونه از دشمنات به اندازه ی خود تو جون دارن!!
توی همه ی بازی ها دشمنا همیشه کم تر از تو جون دارن مگر اینکه آخرای بازی باشه که سخته یا غول باشه
ولی توی این از اول بازی خیلی سخت شروع میشه و دشمنا به سختی کشته میشن و آدم رو از بازی زده میکنه یه ذره
ولی به خاطر گیم پلی و گرافیک و صدا آدم هی جذب میشه که بازی کنه
آنلاینشو که نگو...:d

بازیش یه جوریه...
کنترلش برام راحت نیست...
گرافیکش حرف نداره...
صدا گذاری هم عالیه . عین جنگ واقعی میمونه
ولی یه مشکل داره
یه دونه از دشمنات به اندازه ی خود تو جون دارن!!
توی همه ی بازی ها دشمنا همیشه کم تر از تو جون دارن مگر اینکه آخرای بازی باشه که سخته یا غول باشه
ولی توی این از اول بازی خیلی سخت شروع میشه و دشمنا به سختی کشته میشن و آدم رو از بازی زده میکنه یه ذره
ولی به خاطر گیم پلی و گرافیک و صدا آدم هی جذب میشه که بازی کنه
آنلاینشو که نگو...:d
اصولاً بازی کردن killzone 2 کار هر کسی نيست بايد گيمر خفن باشيد .:biggrin1:

دشمنا بسته به محل تير خوردن آسيب ميبينن پس به سر يا سينه تير بزنيد.

اصولاً بازی کردن killzone 2 کار هر کسی نيست بايد گيمر خفن باشيد .:biggrin1:

دشمنا بسته به محل تير خوردن آسيب ميبينن پس به سر يا سينه تير بزنيد.
بابا به خدا من خیلی گیمر خوبیم فکر نکنید تازه کارم:((جایی گیر نکردم دارم عین چی بازی رو میرم جلو!!!:D)

آخه به سرش میزنی کلاش میپره!!!!:evil:

منم تازه این بازی رو گرفتم و باید بگم از نظر شخص من که fps باز هستم این بازی اصلا حس و حال fps هایی مثل کال 4 و یا بدکمپانی رو نداره . درسته که بازی گرافیک بالایی داره ولی حس واقع گرایانه و جذب کننده ای نداره . همچنین نو اوری و نکته جدیدی هم توی این بازی دیده نمیشه و دقیقا همون سبک قدیمی و خطی دیگر fps رو دنبال میکنه . در باره محیط بازی هم عرض کنم که جزئیاتی زیادی در اطراف میتونی ببینی ولی نوع حرکت دوربین و همچنین شلوغی بیش از حد دشمنا و سیر تند و سریع روند بازی این امکان رو بهتون نمیده که دور و برتو کاملا بررسی کنی . سیستم کاور گیریش هم درسته که تقریبا واقع گرایانه طراحی شده ولی زیاد کارامد نیست . دیر کشته شدن دشمنا هم واقعا واسه گیمر عذاب اوره و خسته کنندس . محیط بازی و نور پردازی خیلی تقلیدیه و کاملا شبیه بازیهای قدیمی مثل doom3 و یا riddick هستش . گرافیک هم در سطح بالا ولی نه بالاتر از بازیهای بزرگ مثل اویل 5 و یا کال 4 و ... هستش و در کل نکته جدیدی درش دیده نمیشه بجز صحنه های پر از اکشن و حادثه .
در کل این بازی به من که fps باز هستم اصلا نچسبید .

منم تازه این بازی رو گرفتم و باید بگم از نظر شخص من که fps باز هستم این بازی اصلا حس و حال fps هایی مثل کال 4 و یا بدکمپانی رو نداره . درسته که بازی گرافیک بالایی داره ولی حس واقع گرایانه و جذب کننده ای نداره . همچنین نو اوری و نکته جدیدی هم توی این بازی دیده نمیشه و دقیقا همون سبک قدیمی و خطی دیگر fps رو دنبال میکنه . در باره محیط بازی هم عرض کنم که جزئیاتی زیادی در اطراف میتونی ببینی ولی نوع حرکت دوربین و همچنین شلوغی بیش از حد دشمنا و سیر تند و سریع روند بازی این امکان رو بهتون نمیده که دور و برتو کاملا بررسی کنی . سیستم کاور گیریش هم درسته که تقریبا واقع گرایانه طراحی شده ولی زیاد کارامد نیست . دیر کشته شدن دشمنا هم واقعا واسه گیمر عذاب اوره و خسته کنندس . محیط بازی و نور پردازی خیلی تقلیدیه و کاملا شبیه بازیهای قدیمی مثل doom3 و یا riddick هستش . گرافیک هم در سطح بالا ولی نه بالاتر از بازیهای بزرگ مثل اویل 5 و یا کال 4 و ... هستش و در کل نکته جدیدی درش دیده نمیشه بجز صحنه های پر از اکشن و حادثه .
در کل این بازی به من که fps باز هستم اصلا نچسبید .

من شک ندارم شما اين بازيو بازی نکردی!!!!!!!حس واقع گرايانه که هيچ بازی به پای اين بازی نميرسه.نوع آوری الان هيچ بازی اوّل شخصی نداره همه قوانين wolfensteuin 3Dو doomرو پيروی ميکنن.

حرکت دوربين چه اشکالی داره؟؟؟؟؟شما ميتونيد بعد کشتن همه تا دلت ميخوام دور و برتو بررسی کنی!!!!! عجيبه همه دنبال گيم پلی سريع ميگردن شما ايراد ميگيری!!!! اين قسمت يعنی شما اصلاً بازی نکردی چون اگه بازی کرده باشی ميدونی بدون کاور گيری يه مرحله هم رد نميشه!!!! دشمنا هم دير کشته نميشن بلکه با توجه به فاصله يا قسمت برخورد گلوله آسيب ميبينن!!!! و اگه شما درست تير بزنی راحت ميميرن!!!! خيلی جالبه شما داری نور پردازی اين بازی که بهترين بازی اين نسل شد رو با بازی عهد بوقdoom3 مقايسه ميکنی!!!! خنديديم.:laughing:اگه اين قسمت شما درست ميگفتيد هيچ کدوم از سايت ها تو نقداشون نميگفتن بهترين گراف کنسولی رو داره.کال 4 هم که يه تار موی اين بازی نميشه .

در ضمن شما بگو ببينم بازی چجوری شروع ميشه؟؟؟؟؟؟:laughing:

برادر خودت رو ناراحت نکن
حاضرم شرط ببندم تمام سازندگان cod 4 توکف kz2 موندن .
میشه بگی کدوم بازی توووووو ی کدوم قسمت از kz2 بهتره؟
البته با دلیل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or