Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز اول از همه فارسی بنویس و بعد جوابت رو میدیم. شما اصلا قوانین رو خوندی؟ نکته دیگه هم این که چرا هر 3-4 دقیقه یک پست جدید میدی؟

من تازه واردم شرمنده.
آخ خدا خیرت بده دوست عزیز:biggrin1: پدر آدم در میادش بخوا فینگیلیش بخونه. برای زدن پست هم می تونی ویرایشش کنی و تو همون قبلی بنویسی.
اما جوابت: ببین از نظر اجرای بازی هیچ مشکلی وجود نداره و تنها مشکلی که برات به وجود میادش خرید DLC بازی ها هستش و بس. وگرنه فرقی نداره دستگاه شما Pal باشه و بعدش بری بازی ریجن 3 یا 1 بگیری. فقط DLC ها رو نمی تونی بخری

آنلاینش خوبه ولی خیلی خر تو خر.یعنی همه دارن همدیگرو فقط میزنن, هیچ نظمی من ندیدم توش.

خوب شما برای اینکه این بازی به سبک واقعیت نزدیک شه ابه این صورت طراحی شده و اگر از مپ های شلوغ خوشتون نمیاد وارده مپ های 2 نفره و 4 نفره بشید...

درود

دوستان مرحله اخر وقتی میری طبقه دوم از زمینو زمان واست دشمن میاد:دی

حالا من پایینی ها رو میزنم میبینم یارو پشت سرمه:دیدرجه هم رو harde

خیلی سخته:دیراهی نیست ؟

درود

دوستان مرحله اخر وقتی میری طبقه دوم از زمینو زمان واست دشمن میاد:دی

حالا من پایینی ها رو میزنم میبینم یارو پشت سرمه:دیدرجه هم رو harde

خیلی سخته:دیراهی نیست ؟
رو Elite بری چی میگی پس:biggrin1: من هنوز نتوستم ردش کنم:biggrin1: بهترین شیوه برای درجه سختی های کمتر اینه که بری بالا و Flame رو به همراه Snipe عوض کنی. اول Snipe بردار و همه رو بکش بعد تا دیدی کسی میاد بالا Flame رو بردار:biggrin1:

من هم تازه عضو شدم شاید این سوالی رو که میکنم تکراری باشه از دیگر کاربران عذر خواهی میکنم و اما سوال این کلتشو چطوری میشه با اسلحه دیگه تعویض کرد؟ اخه من تو نقدش خوندم بعضی جاها میشه عوضش کرد

رو Elite بری چی میگی پس:biggrin1: من هنوز نتوستم ردش کنم:biggrin1: بهترین شیوه برای درجه سختی های کمتر اینه که بری بالا و Flame رو به همراه Snipe عوض کنی. اول Snipe بردار و همه رو بکش بعد تا دیدی کسی میاد بالا Flame رو بردار:biggrin1:
ایلیت رو میخوام با نزر وصدقه و اینا رد کنم:دی

اون کارو میکردم اتفاقا بعد این یار مشنگ ما هی میمرد

دیگه دسته رو میزاشتم زمین:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or