grotesque22
کاربر سایت
چرا دیگه دقیقا 10 دلار شما پریده مگر اینکه بتونید ریجن 1 بازی رو پیدا کنید که چون همه در به در دنبالش هستند و کسی هم پیدا نمی کنه بعید هست پیدا کنید:biggrin1:?khob yani bayad chikar konam alan
nemikhay begi ke 10 dolar PAAAAAAAAAR
![]()
آخ خدا خیرت بده دوست عزیز:biggrin1: پدر آدم در میادش بخوا فینگیلیش بخونه. برای زدن پست هم می تونی ویرایشش کنی و تو همون قبلی بنویسی.من تازه واردم شرمنده.
DLC به فارسی خودمون میشه همون بسته های الحاقی که برای بازی ها میادش. مثل Mapهای جدید، شخصیت های جدید، Modeهای جدید و .......آقا ببخشید من هی سوال میکنم این DLC چیه
آنلاینش خوبه ولی خیلی خر تو خر.یعنی همه دارن همدیگرو فقط میزنن, هیچ نظمی من ندیدم توش.
رو Elite بری چی میگی پس:biggrin1: من هنوز نتوستم ردش کنم:biggrin1: بهترین شیوه برای درجه سختی های کمتر اینه که بری بالا و Flame رو به همراه Snipe عوض کنی. اول Snipe بردار و همه رو بکش بعد تا دیدی کسی میاد بالا Flame رو بردار:biggrin1:درود
دوستان مرحله اخر وقتی میری طبقه دوم از زمینو زمان واست دشمن میاد
حالا من پایینی ها رو میزنم میبینم یارو پشت سرمهدرجه هم رو harde
خیلی سختهراهی نیست ؟
ایلیت رو میخوام با نزر وصدقه و اینا رد کنمرو Elite بری چی میگی پس:biggrin1: من هنوز نتوستم ردش کنم:biggrin1: بهترین شیوه برای درجه سختی های کمتر اینه که بری بالا و Flame رو به همراه Snipe عوض کنی. اول Snipe بردار و همه رو بکش بعد تا دیدی کسی میاد بالا Flame رو بردار:biggrin1: