شما اول آی دی پچه هارو add کن بعد وارد warzone که شدی play بعد join game بعد اون بالا چند تا tab داره که شما join friend رو بزن اگه کسی از دوستات داشت بازی میکرد بهش join شودوست عزیز خیلی ممنون از لطفتون ولی دیگه انقدرم گاگول نیستم که بابا:biggrin1:
منظورم این بود برای بازیه آنلاین تو کدوم روم یا کجا برم که بتونم با ایرانیها آنلاین بزنم
خب آپدیت کن دیگه!ببخشید یه سوال دارم من این بازیو امروز خریدم ریجنش 3هست من دستگام ریجنش 2 هست می نویسه اپدیت چی کار کنم
مبارکسلام
اقایون من می خوام یک کیلزون UC بخرم . از کجا بفهمم که UC هست و مطمئن بشم ؟ اگه پشت کاور عدد یک زده باشه یعنی UC هست دیگه ؟ بعد وقتی همون پشتش می نویسه Made in japan for korea !! این یعنی چی ؟ بازم ریجن UC محسوب می شه و اون جمله توضیح ( Made in japan for korea ) در رابطه با سفارش اون کشور هست ؟ یا نه !؟
ممنون
خواهشا یکی از دوستان در این مورد بنده رو راهنمایی کنه . اخر من از کجا کاملا مطئن بشم که ریجن بازی UC هست ؟ الان حتی اگه عدد یک هم زده باشه ولی اون جملرو نوشته باشه قضیه چیه ؟مرسی
خوب اینی که منم می خوام بخرم عدد یک نوشته ولی اون جملرو هم زده ! یعنی UC نیست ؟
دوستان یک سوال داشتم. من اگه بازی ریجن 1 یکی از دوستام رو بگیرم(چون خودش می خوادش) و بعد مپ ها رو با PSN Card بخرم و بازی رو بهش پس بدم و با همون ریجن 2 خودم بازی کنم میشه؟
خواهشا یکی از دوستان در این مورد بنده رو راهنمایی کنه . اخر من از کجا کاملا مطئن بشم که ریجن بازی UC هست ؟ الان حتی اگه عدد یک هم زده باشه ولی اون جملرو نوشته باشه قضیه چیه ؟