برهان چقدر خشنی تو !!!اون جا که نیست لابد گرفتیشون و یادت رفته من خودم خیلی این جوری شدم!چند تا سیمبول و کیف بود یادم رفته !
چرا خشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا همه من رو با روحیه لطیف میشناسند:biggrin1:برهان چقدر خشنی تو !!!اون جا که نیست لابد گرفتیشون و یادت رفته من خودم خیلی این جوری شدم!چند تا سیمبول و کیف بود یادم رفته !
داداش شما که میگی این یک اصله اگر یادت باشه تو مولتیه cod4 وقتی میمردی درجا میزدی برمیگشتی. اونجا هم ثانیه شمار داشت ولی میشد ردش کرد.باید تو بازی امتیاز بگیرید. برای این کار هم با یا ماموریت ها رو انجام بدی و یا آدم بکشی:biggrin1:
نه نمیشه. این یک اصل هستش تو بازی نمیشه که تا مردی یکهو دو باره بپری وسط بازی. فردی که میمیره باید جریمه بشه و این هم جریمش هست:biggrin1:
می خوام وارد یک بازی بشم این رو میگه :
you already posted statistics for this game.
playing this game wiil not affect your stats.
بعدشم میگه میخوای بری بازی کنی؟
این یعنی چی من درست متوجه نشدم!یعنی اگر ما ریبونی چیزی بگیریم بهمون نمیده؟ :biggrin1: خواهشا سریع بگید ما نریم نیم ساعت بازی کنیم سرمون کلاه بره![]()
چه مشکل باحالی داری:biggrin1: به نظر من برو چند دست بازی های دیگه انجام بده بعدش بیا برو تو این مپ و بازی کنآره قبلا بازی کردم! 1 دور الان رفتم بعدش حواسم نبود ریبون داده یا نه اومدم بیرون دیدم داده بعد که خواستم برم بازی اینو نوشت :biggrin1:
حالا من چیکار کنم؟تنها مرحله ای که مخصوص C&H هست و من ریبونش رو میخوام اینه!(بقیش باید برم بازی کنم تا برسه به قسمت C&H و شایدم نگیرم دیگه خیلی ضدحاله)
خوب حالا چیکار کنم؟مثلا اگر برم یکی دو مرحله ی دیگه بازی کنم و بعد بیام این رو بازی کنم دیگه این رو نمینویسه؟
دوست عزیز خیلی ممنون از لطفتون ولی دیگه انقدرم گاگول نیستم که بابا:biggrin1:شما باید اول روشن کنید هدست رو و بعد روی اکسسوری ستینگ برین بلوتوث دیوایس بعد برین اسکن کنید پیدا که شد اکثبت کنید و برین جلوو و بعد برین همون جا ادیو دیواس و گزینه اول رو در صورت پیدا شدن به بالا یا پایین ببرین و اسم هدست رو باید ببینید و یک قسمت بالا هست که زرد و ابی و قرمز داره و باید صداتون رو بشنوید گزینه دومش هم صدا هست که از کجا می خواید بشنوید تلوزیون یا هدست(همه ی این اعمال باید بیرون از بازی انجان بشه)