یک چیز طبیعی هستش. برای من هم همین جوری میشه و نگران نباشسلام
وسط مراحل بازی وقتی که loading میشه , چند لحظه بازی وا میسته. این طبیعیه؟:confused:
یک چیز طبیعی هستش. برای من هم همین جوری میشه و نگران نباشسلام
وسط مراحل بازی وقتی که loading میشه , چند لحظه بازی وا میسته. این طبیعیه؟:confused:
آنلاینش خوبه ولی خیلی خر تو خر.یعنی همه دارن همدیگرو فقط میزنن, هیچ نظمی من ندیدم توش.این بازی یکی از شاهکارهای تاریخه که واقعا می شه گفت سبک اکشن رو ارتقا داده ....
من که با Online بسیار قوی این بازی خیلی حال کردم ....
خوب شما اگه نظم می خوای برو مپ هایی که 5VS5 بازی می کنندآنلاینش خوبه ولی خیلی خر تو خر.یعنی همه دارن همدیگرو فقط میزنن, هیچ نظمی من ندیدم توش.
clan match ها که باید نظم داشته باشه!والله من میرفتم فقط جایی که پینگ کم باشه, adsl گرفتم خودم, از دوستم KZ2 میگیرم باهم بریم ببینم.
فک میکنم clan match ها فقط نظم دارن, نه؟
من رفتم خیلی سخت باید از جونت مایه بزاری:biggrin1:اصلا کسی تونست با درجه Elite بازی تموم کنه؟؟؟!!!
من آخرشم ولی واقعا نمیشه کاریش کرد..
منم رفتم واقعا سخت بود یادش بخیر نزدیک صدبار مردم تا تمامش کردم:biggrin1:اصلا کسی تونست با درجه Elite بازی تموم کنه؟؟؟!!!
من آخرشم ولی واقعا نمیشه کاریش کرد..
بازیت چه ریجنی هست؟؟agha man flash and thunder pack ke 2 ta mape jadide baraye online bazi kardan az PSN US kharidam installam kardam vali mige install nakardin .
10 dolar poool dadam to ro khoda yeki komak kone
نه با دستگاهت می خونه ولی مشکل اینجاست که شما بازی ریجن 2 داره ولی PS Card که برای US خریداری کردی که اشتباه هستش.man download kardam baad install kardam vali nemishnase
yani regionesh ba dastgam nemikhone??