Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم تازه عضو شدم شاید این سوالی رو که میکنم تکراری باشه از دیگر کاربران عذر خواهی میکنم و اما سوال این کلتشو چطوری میشه با اسلحه دیگه تعویض کرد؟ اخه من تو نقدش خوندم بعضی جاها میشه عوضش کرد
اسلحه ی سبک رو فقط میشه با اسلحه ی سبک عوض کرد یعنی اونو فقط میشه با کلت هلگاست ها تعویض کرد که همون بهتر که نکنی چون کلت هلگاست ها خیلی ضعیفه!

رو Elite بری چی میگی پس:biggrin1: من هنوز نتوستم ردش کنم:biggrin1: بهترین شیوه برای درجه سختی های کمتر اینه که بری بالا و Flame رو به همراه Snipe عوض کنی. اول Snipe بردار و همه رو بکش بعد تا دیدی کسی میاد بالا Flame رو بردار:biggrin1:

بد بختی اینه که اسناپ خیلی وول :biggrin1: میخوره. همون رگبار که ماله بروبچ هلگاسته بیشتر جواب میده.

رفقا کــــــــــــــمــــــــــــــــــک! :((
یکی بیاد به من بگه این باس آخر بازی رو چجوری میشه رو درجه ی سختیه الیت کشت؟؟؟؟؟؟من تا اونجا که درها باز میشه و میریم بالا تونستم برم بعدش ترورم میکنند!!!

سلام من امروز تازه بازی رو تهیه کردم اما کنترلش یکم برام سخته شما تنظیمات دسته رو رو کدوم حالت میذارین که راحت بشه براتون؟؟؟

خوب به سلامتی رد شد 5 ساعت اون موقع روش وقت گزاشتم و 2 ساعتی هم الان :biggrin1: (به شدت noob میباشم!خجالتم خوب چیزیه 7 ساعت الاف اون جا بودم :biggrin1: )

دوستان کمک کنید تا این آخری رو هم بگیرم و چهارمین پلانتیومم رو بگیرم!
تو تروفی safari hunter گفته 14 نوع دشمن رو با پشت تفنگ بکشم من 13 تا رو کشتم و فقط مونده یکی با توجه به این عکس :
http://img19.imageshack.us/img19/2223/helghast.jpg

و این توضیحات :

Advanced Shock Trooper - Mission: Tharsis Refinery, Section: Central Observatory
Assault Infantry Advanced - Mission: Visari Palace, Section: Inner Courtyard
Assault Infantry - Mission: Corinth River, Section: Corinth Sands
Commando - Mission: Salamun District, Section: Dushan Tower Courtyard
Elite Shock Trooper - Mission: The Cruiser, Section: Launch Bay
Grenadier - Mission: Visari Palace, Section: Inner Courtyard
LMG Trooper - Mission: Visari Palace, Section: Lazar Highway
Miner - Mission: Suljeva Village, Section: Suljeva North
Mounted Gunner Medium - Mission: Visari Palace, Section: Lazar Highway
Mounted Gunner - Mission: Corinth River, Section: Korovis Dam
Pyro Trooper - Mission: The Cruiser, Section: Launch Bay
Rifleman - Mission: Corinth River, Section: Verdran Overlook West
Shock Trooper - Mission: Tharsis Refinery, Section: Suljeva Minetrain
Scout Sniper - Mission: Suljeva Village, Section: Vojislav Mining Facility
Support Trooper - Mission: Corinth River, Section: Verdran Overlook East

این 3 تا رو اونجایی که گفته یافت نکردم :

Mounted Gunner - Mounted Gunner Medium - Shock Trooper

اگر شما میدونید کدوم مرحله و کجاش خواهشا راهنمایی کنید

-----------------------
من که با همون تنظیمات دسته ی خودش رفتم و زود عادت کردم(البته شاید یک دلیلش اینه که تا حالا زیاد fpsبازی نکردم! )

نه اون رو مطمئنا کشتم :biggrin1:آخهوقتی که بازی رو گرفتم یکی دیگه تو همین تاپیک این مشکل رو داشت و گفته بودند اسنایپر رو نکشتی برای همین من تا اسنایپر رو دیدم زدم نابودش کردم :biggrin1:
اون 3 تا نمیدونید کجاست؟

نه اون رو مطمئنا کشتم :biggrin1:آخهوقتی که بازی رو گرفتم یکی دیگه تو همین تاپیک این مشکل رو داشت و گفته بودند اسنایپر رو نکشتی برای همین من تا اسنایپر رو دیدم زدم نابودش کردم :biggrin1:
اون 3 تا نمیدونید کجاست؟
اون نفر من بودم امیرحسین:biggrin1: ببین بهترین کار این که اسمشون رو توی Google بزنی شاید برات عکساش رو پیدا کنه. همین:biggrin1:

این بازیش با من مشکل داره!من یادمه که 2-3 بار اسنایپ رو با پشت تفنگ کشتم!!! (شک ندارم که کشتم :biggrin1: )
اما امروز رفتم دوباره همه رو کشتم اسنایپ رو هم رفتم دیدم بهم داد نزدیک بود ترور کنم بازی رو :biggrin1:
چهارمین پلانتیومم مبارک(حیف فعلا نمیتونم آپ کنم چیزی)

راستی برهان امضات مبارک;)

این بازیش با من مشکل داره!من یادمه که 2-3 بار اسنایپ رو با پشت تفنگ کشتم!!! (شک ندارم که کشتم :biggrin1: )
اما امروز رفتم دوباره همه رو کشتم اسنایپ رو هم رفتم دیدم بهم داد نزدیک بود ترور کنم بازی رو :biggrin1:
چهارمین پلانتیومم مبارک(حیف فعلا نمیتونم آپ کنم چیزی)

راستی برهان امضات مبارک;)
بابا دمت گرم:biggrin1: مبارکت باشه:biggrin1: من هم طی 3 روز دیگه 2 تا پلاتینیوم دیگه میگیرم و بعدش باید برم تو کار تروفی های بتمن و Elite بازی KZ2

پ.ن:مرسی جیگر، از راهنمایی های شما بودش:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or