Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من شک ندارم شما اين بازيو بازی نکردی!!!!!!!حس واقع گرايانه که هيچ بازی به پای اين بازی نميرسه.نوع آوری الان هيچ بازی اوّل شخصی نداره همه قوانين wolfensteuin 3Dو doomرو پيروی ميکنن.

حرکت دوربين چه اشکالی داره؟؟؟؟؟شما ميتونيد بعد کشتن همه تا دلت ميخوام دور و برتو بررسی کنی!!!!! عجيبه همه دنبال گيم پلی سريع ميگردن شما ايراد ميگيری!!!! اين قسمت يعنی شما اصلاً بازی نکردی چون اگه بازی کرده باشی ميدونی بدون کاور گيری يه مرحله هم رد نميشه!!!! دشمنا هم دير کشته نميشن بلکه با توجه به فاصله يا قسمت برخورد گلوله آسيب ميبينن!!!! و اگه شما درست تير بزنی راحت ميميرن!!!! خيلی جالبه شما داری نور پردازی اين بازی که بهترين بازی اين نسل شد رو با بازی عهد بوقdoom3 مقايسه ميکنی!!!! خنديديم.:laughing:اگه اين قسمت شما درست ميگفتيد هيچ کدوم از سايت ها تو نقداشون نميگفتن بهترين گراف کنسولی رو داره.کال 4 هم که يه تار موی اين بازی نميشه .

در ضمن شما بگو ببينم بازی چجوری شروع ميشه؟؟؟؟؟؟:laughing:

سلام
با نظر شما موافق هستم
به نظر من هم یکی از زیباترین بازی های fps بود
سر این نفر اخر همون غولی که غیب میشد چقدر تیر مصرف کردم
حالا نگو طرف با چاقو خفت میشد :biggrin1:
هرچی بگم کم گفتم راجبه این بازی
فقط به نظر من یک مقدار روی داستان بازی میتونستند بهتر کار کنند :biggrin1:
این دوستمون هم خیلی بی انصافه :biggrin1:

آره نمیدونم چرا روی داستان کار نمیکنن...
میتونستن مثل بقیه بازی ها داستان توپ روش بذارن...
از همون اول شروع میشه بکش بزن بترکون تا آخر...
میتونستن بیشتر هنری کار کنن...
هدفشون فقط گیم پلی سریع با هیجان بالا و گرافیک خوب بود(البته صداگذاریش عین خود جنگه)
در کل به نظر من از همون اول کشتن تا آخر یه ذره مسخرس...
البته فکر نکنید که من بچه مثبتم و جنگی دوست ندارم اتفاقا عاشق جنگیم...
ولی این بیشتر مرحله هاش یا باید بکشی یا یه جایی رو بترکونی ولی هیجانش بالاست...
البته این نظر شخصیم بود شاید بعضی ها از این که از اول فقط کشتن باشه تا آخر خوششون بیاد...
درکل بیشتر به درد انلاین میخوره...

. در باره محیط بازی هم عرض کنم که جزئیاتی زیادی در اطراف میتونی ببینی ولی نوع حرکت دوربین و همچنین شلوغی بیش از حد دشمنا و سیر تند و سریع روند بازی این امکان رو بهتون نمیده که دور و برتو کاملا بررسی کنی . سیستم کاور گیریش هم درسته که تقریبا واقع گرایانه طراحی شده ولی زیاد کارامد نیست . دیر کشته شدن دشمنا هم واقعا واسه گیمر عذاب اوره و خسته کنندس . محیط بازی و نور پردازی خیلی تقلیدیه و کاملا شبیه بازیهای قدیمی مثل doom3 و یا riddick هستش . گرافیک هم در سطح بالا ولی نه بالاتر از بازیهای بزرگ مثل اویل 5 و یا کال 4 و ...

اقا دست درد نکنه یه چند وقتی بود حسابی افسرده بودم ولی امروز باعث شادی من شدی ایول

من شک ندارم شما اين بازيو بازی نکردی!!!!!!!حس واقع گرايانه که هيچ بازی به پای اين بازی نميرسه.نوع آوری الان هيچ بازی اوّل شخصی نداره همه قوانين wolfensteuin 3Dو doomرو پيروی ميکنن.

حرکت دوربين چه اشکالی داره؟؟؟؟؟شما ميتونيد بعد کشتن همه تا دلت ميخوام دور و برتو بررسی کنی!!!!! عجيبه همه دنبال گيم پلی سريع ميگردن شما ايراد ميگيری!!!! اين قسمت يعنی شما اصلاً بازی نکردی چون اگه بازی کرده باشی ميدونی بدون کاور گيری يه مرحله هم رد نميشه!!!! دشمنا هم دير کشته نميشن بلکه با توجه به فاصله يا قسمت برخورد گلوله آسيب ميبينن!!!! و اگه شما درست تير بزنی راحت ميميرن!!!! خيلی جالبه شما داری نور پردازی اين بازی که بهترين بازی اين نسل شد رو با بازی عهد بوقdoom3 مقايسه ميکنی!!!! خنديديم.:laughing:اگه اين قسمت شما درست ميگفتيد هيچ کدوم از سايت ها تو نقداشون نميگفتن بهترين گراف کنسولی رو داره.کال 4 هم که يه تار موی اين بازی نميشه .

در ضمن شما بگو ببينم بازی چجوری شروع ميشه؟؟؟؟؟؟:laughing:

منم با حرف sadra موافقم.
COD4 بازی خوبی بود اما من با KZ2 بیشتر فیض بردم:biggrin1:. به نظرم به جز گیمپلی KZ2 توی بقیه موارد شاخ تموم FPSها رو شکونده.
بعد اون آقا میاد میگه:نوآوری ندیدم توش.
:eek:
حالا اگه از گرافیک و نور پردازی و سایه زنی و محیط های بازی و level design و فیزیک و ... که همگی فوق العاده بودن,بگذریم,هوش مصنوعی تو این بازی واقعا بینظیر بود.

خدمت تمام دوستانی که اظهار نظر خودشون رو فرمودند و ادب بخرج دادن عرض کنم که سعی کنید پستها رو با دقت بخونید و تا اسم بازی مورد علاقتون میاد زود به تریپ قباتون بر نخوره . اینجا رو دقت کنید :
منم تازه این بازی رو گرفتم و باید بگم از نظر شخص من که fps باز هستم ...
حالا هم از نظر شما بهترین باری تاریخ بوده نظر شخصی شماست و برای خودتون محترمه ولی برای من کوچکترین اهمیتی نداره همونطور که نظر من نمیتونه دید شما رو به این باری عوض کنه ، دیدگاه شما هم فقط مربوط به خودتون میشه و اونچه مهمه نظر خودمه نه شما ;)
نمیدونم چرا این طرز تفکر غلط که همیشه میخواهیم اعتقادات خودمونو القا کنیم رو از بین نمیبریم !!!

آخرین ویرایش:
خدمت تمام دوستانی که اظهار نظر خودشون رو فرمودند و ادب بخرج دادن عرض کنم که سعی کنید پستها رو با دقت بخونید و تا اسم بازی مورد علاقتون میاد زود به تریپ قباتون بر نخوره . اینجا رو دقت کنید :
منم تازه این بازی رو گرفتم و باید بگم از نظر شخص من که fps باز هستم ...
حالا هم از نظر شما بهترین باری تاریخ بوده نظر شخصی شماست و برای خودتون محترمه ولی برای من کوچکترین اهمیتی نداره همونطور که نظر من نمیتونه دید شما رو به این باری عوض کنه ، دیدگاه شما هم فقط مربوط به خودتون میشه و اونچه مهمه نظر خودمه نه شما ;)
نمیدونم چرا این طرز تفکر غلط که همیشه میخواهیم اعتقادات خودمونو القا کنیم رو از بین نمیبریم !!!
بابا مگه چیه؟
پس به نظرتون نظرسنجی چیه؟
خب نظر دیگران برامون مهمه...

من يه بار قبلا KZ2 رو تموم كردم خيلي خيلي حال داد:biggrin1: ديروز با كابل AV دستگاه جديد رو وصل كردم حالم به هم خورد انقدر كيفيت تصوير افتضاح بود:sick: فردا ميرم يه كابل HDMI ميگيرم دوباره لذت ميبريم از اين شاهكار:biggrin1:

من يه بار قبلا KZ2 رو تموم كردم خيلي خيلي حال داد:biggrin1: ديروز با كابل AV دستگاه جديد رو وصل كردم حالم به هم خورد انقدر كيفيت تصوير افتضاح بود:sick: فردا ميرم يه كابل HDMI ميگيرم دوباره لذت ميبريم از اين شاهكار:biggrin1:

خب الان این چه ربطی به تاپیک داره؟

ببخشید ولی چرا شما اینقدر سخت گیری میکنید خب بیچاره نظرشو گفت;)
راستی یه سوال فنی:
تفنگ خودمون بهتره یا هلگاست ها؟

stA52 : (تفنگ هلگست ها )
هر خشاب : 40 فشنگ !
بیشترین تعداد خشاب : 8
بیشترین تعداد فشنگ : 320
سرعت شلیک : 10.3
سرعت خشابگزاری : 3.3
برد : 0-80
Damage : 10
برد در Warzone : 150
Damage در warzone : 20
--------------------------------------------------
M82: (تفنگ ISA )
هر خشاب : 32 فشنگ !
بیشترین تعداد خشاب : 8
بیشترین تعداد فشنگ : 256
سرعت شلیک : 7.9
سرعت خشابگزاری : 3.0
برد : 0-80
Damage : 10
برد در Warzone : 150
Damage در warzone : 25
-------------------------------------------------
stA52 سرعت شلیکش بالاتره و M82 دقت تیر زدنش !

بچه ها من یه غولرو کشتم اون تفنگ برقیرو ازش گرفتم
ولی وقتی مرحله تموم میشه دوباره اون تفنگ مسخره میاد دستم...
من او برقیرو میخوام:(
نمیشه دوباره بیاد دستم توی مرحله ی بعد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or