اون تفنگ برقیه رو شما فقط همون جا می بینی و بس !!دیگه بهت نمی ده...اره ببین ته بازوکا رو از دوربین خودت ببین یکی عمس هلگانه یکی ISA
مطمئنا یا شما fps باز نیستید یا اصلا کیلزون بازی نکردید!!خدمت تمام دوستانی که اظهار نظر خودشون رو فرمودند و ادب بخرج دادن عرض کنم که سعی کنید پستها رو با دقت بخونید و تا اسم بازی مورد علاقتون میاد زود به تریپ قباتون بر نخوره . اینجا رو دقت کنید :
منم تازه این بازی رو گرفتم و باید بگم از نظر شخص من که fps باز هستم ...
حالا هم از نظر شما بهترین باری تاریخ بوده نظر شخصی شماست و برای خودتون محترمه ولی برای من کوچکترین اهمیتی نداره همونطور که نظر من نمیتونه دید شما رو به این باری عوض کنه ، دیدگاه شما هم فقط مربوط به خودتون میشه و اونچه مهمه نظر خودمه نه شما
نمیدونم چرا این طرز تفکر غلط که همیشه میخواهیم اعتقادات خودمونو القا کنیم رو از بین نمیبریم !!!
بچه ها من این بازی رو نگه دارم آنلاین بازی کنم یا عوض کنم؟
یعنی هیچ وقت خسته کننده نمیشه؟
من که خسته نشدم...با اینکه از قبل از ریلیز رسمی بازی رو گرفته بودم...بچه ها من این بازی رو نگه دارم آنلاین بازی کنم یا عوض کنم؟
یعنی هیچ وقت خسته کننده نمیشه؟
خوب جدا نمیشه دیگه:biggrin1: مشکلی هست مگه؟ به جاش بشین آنلاین بزن حالش رو ببر:biggrin1:جدا این بازی دو نفره نمیشه؟
برای من هم همینطوره !!بین شخصیت های اصلی بازی از 2تا کرکتر بیشتر خوشم اومد.
1. Radec
2. Sev
توی بعضی از cut sceneها بازی چند لحظه کوتاه مکث میکنه. طبیعیه؟:confused:
برای من هم همینطوره !!
یعنی بین مراحل که داره لود میکنه بعضی وقت ها چند ثانیه مکث میکنه ؟!
نه تو Cut scene ها برای من مکث نمی کرد. برای من زمانی که می خواست چک پوینت بده یک مکث کوتاه می کرد و بعد بازی اجرا میشدبین مراحل بازی رو نمیگم. بین cut sceneهای بازی منظورم هست.(همون دموهای بازی)