Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون تفنگ برقیه رو شما فقط همون جا می بینی و بس !!دیگه بهت نمی ده...اره ببین ته بازوکا رو از دوربین خودت ببین یکی عمس هلگانه یکی ISA

خدمت تمام دوستانی که اظهار نظر خودشون رو فرمودند و ادب بخرج دادن عرض کنم که سعی کنید پستها رو با دقت بخونید و تا اسم بازی مورد علاقتون میاد زود به تریپ قباتون بر نخوره . اینجا رو دقت کنید :
منم تازه این بازی رو گرفتم و باید بگم از نظر شخص من که fps باز هستم ...
حالا هم از نظر شما بهترین باری تاریخ بوده نظر شخصی شماست و برای خودتون محترمه ولی برای من کوچکترین اهمیتی نداره همونطور که نظر من نمیتونه دید شما رو به این باری عوض کنه ، دیدگاه شما هم فقط مربوط به خودتون میشه و اونچه مهمه نظر خودمه نه شما ;)
نمیدونم چرا این طرز تفکر غلط که همیشه میخواهیم اعتقادات خودمونو القا کنیم رو از بین نمیبریم !!!
مطمئنا یا شما fps باز نیستید یا اصلا کیلزون بازی نکردید!!
کل حرفات رو باید ترجمه کرد فرستاد joke.com ملت یکم بخندن
سیستم کاور گیری جزو یکی از اصلی ترین اجزای گیم پلی محسوب میشه
واقعا نمیدونم شما چطوری میگید cod4 و اویل گرافکش از کیلزون بیشتره.
فیزیک بازی و جو و سنگینی بازی هم ده برابر battlefield و cod هست. تو cod انگار اسباب بازی دستت گرفتی تا اسلحه
به قول دوستمون خیلی خندیدیم دمت گرم

چه جالب واقعا ! فیض بردیم :دی البته هر کسی میتونه بیاد یه مشت چرت و پرت راجع به بازی بنویسه و آخرش هم بگه حرف های شما واسه من مهم نیست . این چیزایی که شما میگی رو حتی کسی که بازی رو بازی نکرده و فقط دو تا تریلر ازش دیده هم نمیتونه قبول کنه چه برسه به یکی مثل من و 3 4 نفر دیگه که از روز اول داریم شب و روز Multiplayer بازی می کنیم که بازم مثل روز اول جذابیت داره .
البته شما یه نفری با این نظریاتت و اون طرف کلی آدم که متاسفانه شما فکر می کنی همه اشتباه می کنن و شما درست میگی !
خیلی راحت میتونم بگم این جذاب ترین بازی FPS بود که من بازی کردم . خودم هم به شدت عاشق COD هستم . طوری که 2 3 سال فقط COD 4 و WaW رو بازی کردم .
پس هر نطری هم داری که اینجا هیچکس براش مهم نیست واسه خودت ولی فکر نکن که بقیه چیزی نمیفهمن چون هر چی باشه شما با این طرز تفکرت که گرافیک KZ2 رو کمتر از RE5 و MW میدونی بهتره خیلی با آرامش دیگه KZ2 بازی نکنی و بازی رو از دستگاه دربیاری و بری همون RE5 بازی کنی .

سلام
منم امروز بالاخره این بازی رو انجام دادم ...
اول که بازی رو شروع کردم خیلی خورد تو ذوقم اخه هم به گیم پلی عادت نداشتم و هم گرافیکش به نظرم پایین اومد
وقتی رسیدم مرحله دوم کلا هم گرافیک بازی جالب شد و هم گیم پلی خیلی روان:love: ...
یک نکته دیگه هم که قابل توجه هست سختی بازیه ! که به نظر من خیلی هم خوبه
فقط یک مشکلی که داره اینه که بازی یکم تاریک دیده میشه یعنی بعضی جاها من فقط سیاهی میدیدم که با بالا اوردن کنتراست بازی و LCD حل شد
در کل این بازی از اون بازی هایی که باید حتما تجربه کرد :p

بین شخصیت های اصلی بازی از 2تا کرکتر بیشتر خوشم اومد.
1. Radec
2. Sev
توی بعضی از cut sceneها بازی چند لحظه کوتاه مکث میکنه. طبیعیه؟:confused:

بین شخصیت های اصلی بازی از 2تا کرکتر بیشتر خوشم اومد.
1. Radec
2. Sev
توی بعضی از cut sceneها بازی چند لحظه کوتاه مکث میکنه. طبیعیه؟:confused:
برای من هم همینطوره !!
یعنی بین مراحل که داره لود میکنه بعضی وقت ها چند ثانیه مکث میکنه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or