Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک راه هست اونم جاهایی که جمعیت زیاده یک نارنجک می اندازی 5 نفر میمیرن :biggrin1:سریع ترین روش و البته به بازی هم هست مثلا 3 تا کشتی اصلا خوب نیست من دست اول 23 نفر رو کشتم :biggrin1:

این رنکی که گفتین آخر هفته تغییر میکنه دیگه یعنی بعد از یکشنبه که آمار هفتگی تموم شد..؟

بعد رنک هفتگیت زیر هزار باشه شمال اون 1 درصد میشی..؟

آقا یه چیز جدید از آپدیت کشف شد که هیچ کدوم از ما دانشمندان کیلزون باز متوجه نشدیم.
ولی من و امیر همزمان متوجه شدیم!!!!:biggrin1:
از این به بعد میبریم 2.5 برابر میشه امتیازمون

سلام
یه سوال داشتم اگه تکراری بود شرمنده!!
این class های مختلف سربازها رو چجوری میشه باز کرد؟
ممنون
دوست عزیز برای باز کردن کلاس ها شمار باید تا درجه General برسید تا همه کلاس ها باز بشه و بعد برای باز کردن Badge دوم هر کلاس باید کار خواسته شده رو با قابلیت اول انجام بدید. مثلا با Tactician که قابلیت اولش دود هست باید 10 بار اعضای تیمتون از اون دود استفاده کنند در 8 بازی تا بعدش قابلیت هواپیما رو بهتون بده

دوستان الان کسایی که تا درجه آخر ستاره دار شدن. امتیازاشون واسه هر kill چقدره؟
برای من الان 3هست.
اگه ریبون هدشات و بادیکانت رو بگیری تو body conut اگه هدشات کنی 4 تا میده اگه هم معمولی بزنی 3 تا میده. تو capture & hold و search & destroy هم همینطور اگه ریبون هاش رو بگیری همراه با ریبون هدشات تو اون مخدوده ی سبز اگه هد کنی 4 تا معمولی هم 3 تا

دوستان یک سوال:biggrin1: به نظرتون این باگ هستش؟
من الان تمام کیف ها و Symbol ها رو به جز 3 تاشون پیدا کردم. 1 کیف و 2 تا Symbol. از روی Guide رفتم که پیداش کنم ولی وقتی میرم اونجا هیچی نیستش:biggrin1: قضیه چی هست؟ مراحلش هم 1 دونه Symbol مرحله آخر و اون دو تای دیگه تو مرحله صحرا هستش. اگه میشه کمکم کنید. ممنون

دوست عزیز برای باز کردن کلاس ها شمار باید تا درجه General برسید تا همه کلاس ها باز بشه و بعد برای باز کردن Badge دوم هر کلاس باید کار خواسته شده رو با قابلیت اول انجام بدید. مثلا با Tactician که قابلیت اولش دود هست باید 10 بار اعضای تیمتون از اون دود استفاده کنند در 8 بازی تا بعدش قابلیت هواپیما رو بهتون بده
سلام و ممنون از راهنماییتون ولی اصلا به این درجه جنرال چجوری باید برسیم؟؟

سلام و ممنون از راهنماییتون ولی اصلا به این درجه جنرال چجوری باید برسیم؟؟
باید تو بازی امتیاز بگیرید. برای این کار هم با یا ماموریت ها رو انجام بدی و یا آدم بکشی:biggrin1:
دوستان من میخواستم بدونم میشه اون 7ثانیه revive رو حذف کرد؟ تو این 7 ثانیه کلی از بازی عقب میوفتی.
نه نمیشه. این یک اصل هستش تو بازی نمیشه که تا مردی یکهو دو باره بپری وسط بازی. فردی که میمیره باید جریمه بشه و این هم جریمش هست:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or