بزارید یه چیزیو رُک و راست بگم
همینجوریش وقتمونو داریم میریزیم تو جوب آب حالا اضافه کن بخواهی وقت بزاری تروفی هم بگری دیگه بدتر...البته دوستانی که عشق این چیزان هم حق میدم چون دوست داره دیگه دوست داره میگیره
آره در این مورد باهات موافقم کیا. خیلی ستم هستش که مثلا دنبال 60 تا Shared که تو Infamous پیدا نکردی باشی:biggrin1: FIFA رو که پایتم اساسی:biggrin1: تروفیش رو نمی دونم مثل اچیومنت هست یا نه ولی من با DLC که براش اومد فکر کنم از 1250 تا 1000 تاش رو گرفتم. شاید یکم بیشتر یا کمتر دقیق یادم نیست:biggrin1:برهان جان ادا کردن حق بازی درست ولی تا یه حدی. خیلی ها میگن این تروفی ها یا اچیومنت ها گیمر حرفه ای رو مشخص میکنه و هرکس مثلا 6 تا platinum داره حرفه ای است. آره بعضی از این تروفی ها واقعا مهارت میخواد ولی بعضی هاش واقعا ستمه یه مثالش اینکه تو یه بازی شوتر اول شخص بری دنبال کیف سامسونت بگردی!!!! یا بری تو در و دیوار دنبال تابلو باشی!!!!!!!!.یا تو GTA IV تو اون مپ به اون بزرگی بری 100 تا کفتر پیدا کنی بترکونی!! به نظر من که باید تروفی ها و اچیومنت ها رو سخت تر کنند نه خسته کننده و سرکاری. من بین بازی ها فقط تروفی های fifa 09 رو قبول دارم.
اتقافا که ماله LBP سخت هستش و همش هم برنزی هست. KZ2 که کاری نداره من فکر کنم تا چند وقت دیگه همش رو بگیرم. 2 تا آنلاین مونده و 3 تا هم آفلاین:biggrin1:تروفی فقط LBP ولی بعضی از تروفی هاش سخته مثلا با یک خشاب 3 نفر رو هدشات کنید .......فوتبالم مگه تروفی داره :biggrin1:
برهان جان ادا کردن حق بازی درست ولی تا یه حدی. خیلی ها میگن این تروفی ها یا اچیومنت ها گیمر حرفه ای رو مشخص میکنه و هرکس مثلا 6 تا platinum داره حرفه ای است. آره بعضی از این تروفی ها واقعا مهارت میخواد ولی بعضی هاش واقعا ستمه یه مثالش اینکه تو یه بازی شوتر اول شخص بری دنبال کیف سامسونت بگردی!!!! یا بری تو در و دیوار دنبال تابلو باشی!!!!!!!!.یا تو GTA IV تو اون مپ به اون بزرگی بری 100 تا کفتر پیدا کنی بترکونی!! به نظر من که باید تروفی ها و اچیومنت ها رو سخت تر کنند نه خسته کننده و سرکاری. من بین بازی ها فقط تروفی های fifa 09 رو قبول دارم.
اون که جزو تروفی ها نیستش:biggrin1: بیشتر جنبه کل کل داره:biggrin1:بابا کاریی نداره من زود گرفتمش فقط اخرین درجه بازی افلاین کمی سخته
آره امیر آدم باید لذت ببره از بازی کردنش و این لذت رو با هیچی عوض نکنه:biggrin1: من در همین راستا که دارم لذتم رو هم میبرم سعی می کنم تروفی ها رو بگیرم. مثلا چون از گرفتن Shared ها تو Infamous لذت نمی برم و به نوعی با روح و روانم بازی میشه(:biggrin1 بی خیالش شدم:biggrin1: به همین راحتی. فقط سعی کنید لذت ببرید از زندگیتون و این وقتی که پای بازی میزاریدباهات کاملا موافقم کیارش جان ... به قول خود برهان آدم بازی می کنه که لذت ببره :biggrin1:نه اینکه پدر خودش رو در بیاره برای گرفتن تروفی
اولی اینو میگه که تو capture & hold موقعی که یه جارو capture کردید تو اون محدوده ی سبز 5 نفر رو بکشی. نمیدونم چند نفر هست دقیق ولی میدونم باید این کار رو کنی. دو متر بلند گو رو میگی دکل؟؟!!!!!!!!!!!!!:biggrin1:من هنوز تو کف اینم که باید چیکار کنم:
Defense Initiative
یکی میگه باید 5 بار تو 8 بازی بری این دکل ها رو مال خودت بکنی ولی این کار رو هم کردم نشد(شاید بیشتر از 5 بار دکل ها رو گرفتم آخرشم هیچی :biggrin1: )
این رو کلا متوجه نشدم
Front Runner
خیلی ممنون!
برهان فردا هم همین حدودا بیا که من باید اینا رو بگیرم وگرنه... البته من خیلی از این نظر عقب تر تو هستم :biggrin1:
این باید تو هر بازی 5 بار بوست رو بزنی فرار کنیFront Runner
جفتتون اشتباه گفتین:biggrin1: برای Boost شما باید 10 بار ازش تو یک بازی استفاده کنی.اولی اینو میگه که تو capture & hold موقعی که یه جارو capture کردید تو اون محدوده ی سبز 5 نفر رو بکشی. نمیدونم چند نفر هست دقیق ولی میدونم باید این کار رو کنی. دو متر بلند گو رو میگی دکل؟؟!!!!!!!!!!!!!:biggrin1:
اون که جزو تروفی ها نیستش:biggrin1: بیشتر جنبه کل کل داره:biggrin1:
داداش برهان نگرفتی من چی گفتم من همون پلاتینیوم رو میگم 2 .3 ماه پیش گرفتم