Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخه من بعد از یک سال دوباره ps3 گرفتم دستام به دسته های 360 عادت کرده بود . جوی استیکای ps3 هم خیلی شل تر از 360ته .
ولی الان تنظیمش کردم رو اون یکی که R1 شلیکه L1 نشونه. این خیلی بهتره.
من اصلا تا حالا PS3 نداشتم و همیشه با xbox تو این 3 سال بازی می کردم:biggrin1: در کل باید یک بازی کنی تا عادت کنی بهش. من که سریع دستم اومدش:biggrin1:

این عکس اون 14 تا Helghast که باید Mele کشت ! ( البته 15 تاست:biggrin1: )
helghast.jpg

آقا شرمنده يه سوال قديمي دارم.
1- boss ـه اولي رو چه طوري بايد بكشم؟ (هموني كه پرواز مي كنه)
دوست عزیز RPG ها رو بردار و وقتی بالای اون چیزهای آبی رنگ که برق دارن رفتش با تفنگ به اون ها شلیک کن بعد که ثابت موند و برق گرفتش با RPG بزن بهش. بسته به درجه سختی تعداد RPG هم فرق داره

بلاخره منم نمومش کردم .بازی بسیار پر حیجانی بود بسی خوش و خورم شدیم.
فردا برم adsl شارژ کنم لایو بزنم. راستی من دستگام ریجن 3 هست اما بازی ریجن 2 مشکلی برای لایوش نیست؟

نه مشکلی برای آنلاینش پیش نمیاد!

این تموم کردن بازی روی درجه ی الیت خیلی سخته . من همون اولش هی میمردم :biggrin1: باید این رو هم مثل آنچارتد با راهنما رد کنم!!!
این ریبنو های انلاین رو من بگیرم یکهو اومدم ایران بدبخت نشم اینا جا بمونه :biggrin1:

این تموم کردن بازی روی درجه ی الیت خیلی سخته . من همون اولش هی میمردم :biggrin1: باید این رو هم مثل آنچارتد با راهنما رد کنم!!!
برای چی به راهنما نیاز داری؟:biggrin1: کاری نداره که برو همین جور جلو و بکش. من الان فقط مرحله آخر و نصف مرحله 7 مونده که باید برم:biggrin1: فردا یادت نره بیای:biggrin1:

حدودا باید بالای 6000 امتیاز بگیری تو هفته!

برهان جان ما که مثل شما حرفه ای نیستیم :biggrin1: ای خدا حالا این به کنار باید برم همه نوع دشمنی رو با پشت تفنگ بزنم ببینم اون یکی باقی مونده کدومشه(اسنایپ رو زدم احتمالا مربوط به مراحل 1-4 میباشد که حواسم به این تروفی نبوده :biggrin1: )راستی تو کدوم مرحله میشه پشت تیر بار نشست؟همچنین تانک!
دمتون گرم.

حدودا باید بالای 6000 امتیاز بگیری تو هفته!

برهان جان ما که مثل شما حرفه ای نیستیم :biggrin1: ای خدا حالا این به کنار باید برم همه نوع دشمنی رو با پشت تفنگ بزنم ببینم اون یکی باقی مونده کدومشه(اسنایپ رو زدم احتمالا مربوط به مراحل 1-4 میباشد که حواسم به این تروفی نبوده :biggrin1: )راستی تو کدوم مرحله میشه پشت تیر بار نشست؟همچنین تانک!
دمتون گرم.
همونمرحله ی اول هم سوار تانک میشی.
شما چه حوصله ای دارید ها این تروفی های سرکاری رو میگیرید.

خوب شماها حوصله ندارین چرا میگین سر کاری هستش:biggrin1:
بزارید یه چیزیو رُک و راست بگم:دی
همینجوریش وقتمونو داریم میریزیم تو جوب آب حالا اضافه کن بخواهی وقت بزاری تروفی هم بگری دیگه بدتر...البته دوستانی که عشق این چیزان هم حق میدم چون دوست داره دیگه دوست داره میگیره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or