Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه تو انلاین که شاخ می طلبم اسنایپی......ولی افلاین یکم سخته با اون زدن 3 هدشات با یک خشاب.:biggrin1:
اسنایپ که اصلا همچین چیزی نمی خواست:biggrin1: تو با کلتت باید با یک خشاب 3 نفر رو هدشات کنی. با اسنایپ باید یک تعداد دشمن مشخص رو بکشی:biggrin1:

برای این تروفی رنک #4 که میگه باید جزو 1% بود میخواستم بدونم الان من رتبم تو این هفته 1243 هست از 139050نفر ولی آخرین رتبه تو بازی 121580 هست.
خوب برای اینکه حساب کنم جزو1% هستم یا نه باید با آخرین رتبه حساب کنم یا با تعداد کل نفرات؟!؟

دعا کنید فردا هم به خوبی و خوشی بگزره ما اینو بگیریم خیالمون راحت بشه :biggrin1:

برای این تروفی رنک #4 که میگه باید جزو 1% بود میخواستم بدونم الان من رتبم تو این هفته 1243 هست از 139050نفر ولی آخرین رتبه تو بازی 121580 هست.
خوب برای اینکه حساب کنم جزو1% هستم یا نه باید با آخرین رتبه حساب کنم یا با تعداد کل نفرات؟!؟

دعا کنید فردا هم به خوبی و خوشی بگزره ما اینو بگیریم خیالمون راحت بشه :biggrin1:
آره من هم که دیشب 1020 بودم:biggrin1: امروز هم بریم بازی کنیم و تا 850 ببرمش که خیالم راحت بشه:biggrin1: نگران نباش ایشالا همه باهم میگیریمش

من و برهان هم رنک 4 رو گرفتیم بالاخره
مبارکمون باشه :biggrin1:
حالا باید بریم سراغ آفلایناش.
آفلاینش سخت تره یا آنلاینش؟ :biggrin1:

من و برهان هم رنک 4 رو گرفتیم بالاخره
مبارکمون باشه :biggrin1:
حالا باید بریم سراغ آفلایناش.
آفلاینش سخت تره یا آنلاینش؟ :biggrin1:
آره البته من بعد از 11 روز که PS3 خریدم موفق شدم که این Rank رو بگیرم:biggrin1: یعنی تو دومین هفته ای که KZ2 بازی میکردم:biggrin1:عجب رکوردی زدم. تازه 2 ستاره هم شدم:biggrin1: آفلاینش که آب خوردن هست البته به جز رفتن بازی روی Elite که یکم مهارت بالایی میطلبه
این غول که غیب میشه را چطوری باید کشت.چقدر باید بهش تیر بزنیم؟
قلقی نداره.با کدوم تفنگ بکشمش؟
اگه مرحله آخر منظورت هست نه قلقی نداره. فقط از تفنگ ها رگباری و کلت اصلی خودت استفاده کن. سعی کن تو یک کنج بایستی تا راحت تر بکشیش

خوب همون طور که همه شماها میدونید امروز یک آپدیت 90 مگی برای این بازی اومدش. هر کی میدونه که تو این 90 مگ چه چیزهایی اضافه شده بگه ممنون میشم.

خوب همون طور که همه شماها میدونید امروز یک آپدیت 90 مگی برای این بازی اومدش. هر کی میدونه که تو این 90 مگ چه چیزهایی اضافه شده بگه ممنون میشم.
همونجوری که تو PSN هم گفتم خودمم دان کردم ولی دیگه نتونستم بازی کنم!به سرور متصل نمیشد!!!
برهان یادم نمونده شماره دقیق پچ رو ولی آخرین خبر پچ اینه!

همونجوری که تو PSN هم گفتم خودمم دان کردم ولی دیگه نتونستم بازی کنم!به سرور متصل نمیشد!!!
برهان یادم نمونده شماره دقیق پچ رو ولی آخرین خبر پچ اینه!
البته من امروز وصل شدم بازی کردم محیطی که برای بازی سرچ میکنی کمی عوض شده و دقیق تر و جزئی تر شده ولی بعید هست که 90 مگ فقط برای این تغییرات باشه.
نه میلاد اینی که گذاشتی قبلی هستش. این 1.28 بود فکر کنم

برای من 310 مگه :-"اون باس اخر رو اتفاقا برعکس نباید بری تو کنج چون بری با نایف می زیننت چون یک ور بگیری اون ورت چی ؟؟بعدم راک لانچر و بازوکا اصلا ورندار مگر این که خیلی حرفه ای بشی بعدم یک چیزی هم بگم اگر دیدی داره ناپدید می شه یا شد به همون جا تیر بزن چون قبل همون جا هست :biggrin1:

البته من امروز وصل شدم بازی کردم محیطی که برای بازی سرچ میکنی کمی عوض شده و دقیق تر و جزئی تر شده ولی بعید هست که 90 مگ فقط برای این تغییرات باشه.
نه میلاد اینی که گذاشتی قبلی هستش. این 1.28 بود فکر کنم
منم برای همین گفتم چون به چشمم 1.28 خورد!
دقیقا چون دفعه پیش 47mb بود ولی این یکی 90 تا!!!
بیا این رو با اجازه ی اصلان جان گذاشتم اینجا!
http://i32.tinypic.com/f3vpqf.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
من که آپدیت کردم زیاد راضی نبودم طول میکشید join شم و شدید لگ داشتم.
من تو عکسی که میلاد جون گذاشته بود اینا رو فهمیدم
1.اضافه کردن کد هایی که به بازیکنان اجازه میده تا مپ های سومین dlc رو ازش استفاده کنن.
2.کد هایی که در dlc وجود دارن و اجازه ی استفاده از flamethrower و boltgun رو در multiplayer میده. و این آپدیت این تفنگارو فعال میکنه. اولین تفنگ که معرف همه هست. ولی دومی اگه اشتباه نکنم باید همون باشه که تو حالت آفلاین بازی هست به یارو یدونه بزنی 100 کیلومت پرت میشه اونورتر!!!!!!!!!
3.تروفی های جدید!!!!! پدر سوخته ها به جای اینکه تروفی رو با dlc بدن بیرون با آپدیت دادن بیرون
4.برهان جانم گفت که موقعی که میخواید search game کنید اطلاعات بیشتری رو نشون میده مثل: faction balancing,badges,friendly fire .......
5.امکانات بیشتری برای مود body count
6.صفحه های لود جدید!!!!
7.موقعی که لیدر کلن کلن رو پاک میکنه تورنمنت هایی که هم ساخته پاک میشه
8.اینو نفهمیدم:fix for score repliciation for different clients
9.بهبود سازی بخش communication
10.تو نسخه ی آسیا بازی اشکالات صدا برطرف شده
11.رفع مشکلات و ارور های بازی هنگام بازی کردن با اکانت های مختلف (که برای من بار ها پیش اومده بود)
12.تو مپ pyrrhus rise جاهای خشاب تفنگ ها تغییر کرده (منظورم اونجایی که ازش تیر بر میداریم)
13.بهبود مشکلات هنگام revive کردن یا زنده کردن بازیکن ها کنار ستون ها یا پشت میز ها تو radec academy
14.بهبود کارایی تفنگ مدیک که باهاش زنده میکنیم
15.رفع اشکالات هنگامی که یک اسنایپر هنگام غیب شدن speaker رو تو search and retrieve بر میداره
16.اطلاعات اصلی tournament ها تو صفحه ی اصلی کلن نمایش داده میشه
17.تورنمنت ها و مپ ها napalm & cordite dlc رو ساپورت میکنن
18.رفع یه سری باگ های کوچک دیگه

خوب تموم شد دیگه
نظر شخصی:این dlc جدید آنلاین بازی رو به نابودی میکشونه. آرپی جی که کم بود این flamethower و bolt gun هم اضافه کردن دیگه تو بازی چهارشنبه سوری بر پا میشه . ان شائ الله در dlc بعدی شاهد تانک و نفر بر و بمب اتم خواهیم بود و air support هم از موشک استفاده خواهد کرد !!!!!!!!!!
اسم DLC هم napalm & cordite بود. که بازم مپ های جدید توشه. یک مپ مربوط به مرحله ی blood meridian و برجهای arctower تو همین کیلزون 2 و مپ دیگه مرحله ی جنگل تو کیلزون 1(تنها نکته ی مثبتی که من تو این آپدیت دیدم همین مپ جنکل بود)
اینم یه عکس که نشون میده این boltgun تو کلاس sabouter هم قابل اسفاده است. اگه دیده باشید قدرت این تفنگ به قدری هست که طرف مقابل رو دیوار عکس برگردون میشه!!!!!!!!!
Cordite_screen.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم
ایا گیم پلی KZ 2 به نرمی و زیبایی بازی مثل COD :MW میرسه ؟ اصلا با گرافیک کاری ندارم میخوام ببینم گیم پلی بازی به اون زیبایی هست ! چون من هرچی تعریف از KZ شنیدم مربوط به گرافیکش میشد .

دوستان یه سوال داشتم
ایا گیم پلی KZ 2 به نرمی و زیبایی بازی مثل COD :MW میرسه ؟ اصلا با گرافیک کاری ندارم میخوام ببینم گیم پلی بازی به اون زیبایی هست ! چون من هرچی تعریف از KZ شنیدم مربوط به گرافیکش میشد .

اگه بگم بهترين گيم پلی بازی های اوّل شخصو داره دروغ نگفتم.من يقين دارم تا چند سال بازی اوّل شخص بهتر از اين نميآد حتیhalo 3 odst وmw2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or