سلام
من که آپدیت کردم زیاد راضی نبودم طول میکشید join شم و شدید لگ داشتم.
من تو عکسی که میلاد جون گذاشته بود اینا رو فهمیدم
1.اضافه کردن کد هایی که به بازیکنان اجازه میده تا مپ های سومین dlc رو ازش استفاده کنن.
2.کد هایی که در dlc وجود دارن و اجازه ی استفاده از flamethrower و boltgun رو در multiplayer میده. و این آپدیت این تفنگارو فعال میکنه. اولین تفنگ که معرف همه هست. ولی دومی اگه اشتباه نکنم باید همون باشه که تو حالت آفلاین بازی هست به یارو یدونه بزنی 100 کیلومت پرت میشه اونورتر!!!!!!!!!
3.تروفی های جدید!!!!! پدر سوخته ها به جای اینکه تروفی رو با dlc بدن بیرون با آپدیت دادن بیرون
4.برهان جانم گفت که موقعی که میخواید search game کنید اطلاعات بیشتری رو نشون میده مثل: faction balancing,badges,friendly fire .......
5.امکانات بیشتری برای مود body count
6.صفحه های لود جدید!!!!
7.موقعی که لیدر کلن کلن رو پاک میکنه تورنمنت هایی که هم ساخته پاک میشه
8.اینو نفهمیدم:fix for score repliciation for different clients
9.بهبود سازی بخش communication
10.تو نسخه ی آسیا بازی اشکالات صدا برطرف شده
11.رفع مشکلات و ارور های بازی هنگام بازی کردن با اکانت های مختلف (که برای من بار ها پیش اومده بود)
12.تو مپ pyrrhus rise جاهای خشاب تفنگ ها تغییر کرده (منظورم اونجایی که ازش تیر بر میداریم)
13.بهبود مشکلات هنگام revive کردن یا زنده کردن بازیکن ها کنار ستون ها یا پشت میز ها تو radec academy
14.بهبود کارایی تفنگ مدیک که باهاش زنده میکنیم
15.رفع اشکالات هنگامی که یک اسنایپر هنگام غیب شدن speaker رو تو search and retrieve بر میداره
16.اطلاعات اصلی tournament ها تو صفحه ی اصلی کلن نمایش داده میشه
17.تورنمنت ها و مپ ها napalm & cordite dlc رو ساپورت میکنن
18.رفع یه سری باگ های کوچک دیگه
خوب تموم شد دیگه
نظر شخصی:این dlc جدید آنلاین بازی رو به نابودی میکشونه. آرپی جی که کم بود این flamethower و bolt gun هم اضافه کردن دیگه تو بازی چهارشنبه سوری بر پا میشه . ان شائ الله در dlc بعدی شاهد تانک و نفر بر و بمب اتم خواهیم بود و air support هم از موشک استفاده خواهد کرد !!!!!!!!!!
اسم DLC هم napalm & cordite بود. که بازم مپ های جدید توشه. یک مپ مربوط به مرحله ی blood meridian و برجهای arctower تو همین کیلزون 2 و مپ دیگه مرحله ی جنگل تو کیلزون 1(تنها نکته ی مثبتی که من تو این آپدیت دیدم همین مپ جنکل بود)
اینم یه عکس که نشون میده این boltgun تو کلاس sabouter هم قابل اسفاده است. اگه دیده باشید قدرت این تفنگ به قدری هست که طرف مقابل رو دیوار عکس برگردون میشه!!!!!!!!!