Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب اولی تو مرحله 8 که میره پشت اون دستگاه میشینی باید هرچی از زیر اون کشتی بزرگا میادش رو از بین ببری تا این رو بگیری.
پ.ن:بچه ها دقت کردین اینجا شده محل تروفی های بازی:biggrin1: دیگه خود بازی رو بیخایل شدیم:biggrin1: تاپیک تروفی رو هم که بیخیال:biggrin1:

کشتی بزرگا چيه؟بعد چی از زيرش ميآد؟اگه ميشه واضح تر بگو.

اگه بتونم همه اينارو بگيرم يه راهنمای 100% کردن تروفی های بازيرو ميزارم.

این بازی چند مرحله داره؟

9 تا مرحله داره و هر مرحله چند تا ماموريت داره.

کسی اون تروفی هایی که معلوم نیست چیه رو بلد نیست ؟؟من امروز یک تروفی فرنی کردن هلگاست ها و ملیی کردن 14 تا گروه رو گرفتم

کشتی بزرگا چيه؟بعد چی از زيرش ميآد؟اگه ميشه واضح تر بگو.

اگه بتونم همه اينارو بگيرم يه راهنمای 100% کردن تروفی های بازيرو ميزارم.

9 تا مرحله داره و هر مرحله چند تا ماموريت داره.
تو مرحله 8 چند تا جاهستش که پشت این ماشین های تیراندازی میشینید:biggrin1: همون جا که رفتی خودت متوجه میشی هر چیزی که دورش قرمز بود رو بترکون:biggrin1:
در ضمن بازی 10 تا مرحله داره

کسی اون تروفی هایی که معلوم نیست چیه رو بلد نیست ؟؟من امروز یک تروفی فرنی کردن هلگاست ها و ملیی کردن 14 تا گروه رو گرفتم
من بلدم:biggrin1:امروز هم تمام Trophy های آفلاین بازی رو به جز درجه سختی Elite گرفتم:biggrin1: خیلی فاز دادش:biggrin1: جونم در اومد آیتم ها رو پیدا کردم:biggrin1: بیا این سایت برو Guide هم داره. البته اگه زبانت خوب باشه به دردت می خوره. به من که خیلی کمک کردش. دیروز پیداش کردم

گفتم چرا پلاتينيوم نميده اين دوتارو نگرفتم اه گندشن بزنه.

bronze.png
Stick Around - Nail 20 Helghast to the wall
Nail 20 Helghast to a wall using the Boltgun VC-21

bronze.png
Defensive Fighter - Kill 30 Helghast with an emplaced weapon
Kill 30 Helghast using the StA3 fixed gun emplacement

گفتم چرا پلاتينيوم نميده اين دوتارو نگرفتم اه گندشن بزنه.

bronze.png
Stick Around - Nail 20 Helghast to the wall
Nail 20 Helghast to a wall using the Boltgun VC-21

bronze.png
Defensive Fighter - Kill 30 Helghast with an emplaced weapon
Kill 30 Helghast using the StA3 fixed gun emplacement
خوب دومی همونی بودش که من گیر کرده بودم:biggrin1: یک راهنمایی می کنم بقیش رو خودتون پیدا کنید:biggrin1: اگه نتونستید بهتون میگم. تو مرحله 5 باید دنبالش بگردین.:biggrin1:
دومی رو هم صفحه قبل برات توضیح دادم

حالا ميگردم تو مرحله 5 پيداش کنمز خيلی دارم حرص ميخورم 98% شده يکی ديگه بايد بگيرم:mad:
تو مگه ماله مپ جدیدا رو هم گرفتی؟:biggrin1: من در به در دنبالش هستم تا بتونم بخرمش؟ راستی همون اوایل مرحله 5 هم هستش. اگه تا شب نتونستی بگو تا بهت بگم

پيداش كردم ممنون :d
فقط يه چيزه ديگه اين تروفي كه تازه اپديت شده تو ليست به پلاتينيمش ربط داره ؟ يعني بايد گرفتش :d
نه ربطی نداره ولی متاسفانه اگه این DLCها رو نخری درصد کلی تروفی های شما کم میشه که به نظر من یک کار ناجوان مردانه هستش از سونی و باید مثل مایکروسافت عمل کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or