تبدیل به مرباشون کن :biggrin1:البته برای گرفتن اون M4 باید توی یک راند بگیری یعنی اگر توی بادی کنت نتونستی 10 بار بکشی باید دوباره از صفر مثلا کپچر اند هولد تلاش کنی...:biggrin1:
ببین من نفهمیدم کلا:biggrin1: الان من باید طرف رو 10 بار بدون اینکه بمیرم با کلت معمولی بکشمش؟ اسم اون امتیازش چی هست؟:biggrin1:تبدیل به مرباشون کن :biggrin1:البته برای گرفتن اون M4 باید توی یک راند بگیری یعنی اگر توی بادی کنت نتونستی 10 بار بکشی باید دوباره از صفر مثلا کپچر اند هولد تلاش کنی...:biggrin1:
ببین من نفهمیدم کلا:biggrin1: الان من باید طرف رو 10 بار بدون اینکه بمیرم با کلت معمولی بکشمش؟ اسم اون امتیازش چی هست؟:biggrin1:
اولی که خیلی راحت هستش 5 نفر رو تو 15 ثانیه بکش. بهت توصیه می کنم با نارنجک بکشی که تروفی اون رو هم بگیری.اينو يكي توضيح ميده؟
Killing Spree - Kill 5 Helghast in 15 seconds
Kill 5 Helghast in 15 seconds whilst on foot and maintaining at least 85% health
مرسی امیر جان فقط من یک مشکل داشتم. دیشب با یکی از دوستام رفتیم ولی با کلت 10 میکشتمش ریبونی نمیومدش برام؟ اسم ریبونش یا بخشش رو می دونی کدوم هست که تو status نگاه کنم. ممنونحتما نباید بدون اینکه بمیری 10 تا kill بگیری اگر هم به رحمت خدا رفتی اشکال نداره ولی به قول دوستمون حتما باید توی یه دست 10 تا kill رو گرفته باشی تا یه ریبون بهت بده که در مجموع 80 تا kill میشه(10x8)
خوب اولی تو مرحله 8 که میره پشت اون دستگاه میشینی باید هرچی از زیر اون کشتی بزرگا میادش رو از بین ببری تا این رو بگیری.آقا اينا يعنی چي؟بگيد ما پلاتينيوم اينو بگيريم.
Spare Parts
Destroy all Leech Pods
Defensive Fighter
Kill 30 Helghast using the StA3 fixed gun emplacement
Run and Gunner
Kill 3 Helghast using an M82 or StA52 assault rifle
Professional
Get 3 headshots in a row using the same clip of M4 Revolver ammunition
Elemental Slayer
Kill the Tharsis Refinery ArcTrooper in under 1 minute 30 seconds
مرسی دستت درد نکنه
دست گلت درد نکنه مهدی جان ممنون. حالا فهمیدم که کدوم برای Pistols هستش. 3 بار گرفتمش. باید 5 بار دیگم بگیرم.
ببخشید امیرجان حواسم یک جا دیگه بود داشتم می نوشتم:biggrin1: ویرایشش کردم:biggrin1:مهدی کیه !؟